kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ya diğer konular çok karıştığından hemen bir tartışma başlatmak istiyorum en başta 2 kazığı yiyoruz bizim sevgili ile neden ölmüyoruzda bayılıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 valla tam hatırlamıyorum ama söylediğin şey oyunun başındaki videodaki infaz sahnesiyse orda seni öldürmüyorlar sevgilini öldürüyorlar. sana 1 şans daha veriyorlar sanırım öyle bişeydi.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 World of darkness dünyasıda vampirler kazık yiynce kalbe ölmez sadece felc olur, kazık cıkınca kendilerine gelirler, tabı genelde kazık cıkmadan güneş doğar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Xenocide evi basarlarken kazık atıyorlar ya oydu Cüce çok teşekkürler cevabın için ama saçma geldi bana genede yahu felç olayı:S [Bu mesaj kumbaraci tarafından 24 Ekim 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 valla ben cuce kadar bilgili değilim sazan gibi atladım konuya :) kazık olayınıda hatırlamıyom yaa euheu :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: kumbaraci, 24 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Xenocice evi basarlarken kazık atıyorlar ya oydu Cüce çok teşekkürler cevabın için ama saçma geldi bana genede yahu felç olayı:S world of darkness diğer vampir hikayelerinden farklıdır, ki daha güzeldir bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Xenocide boşver be hoca böyle seviyeli ortam olduktan sonra herkes atlasın yanlış cvp versin bak bende bilmiyordum öğrendim:) Earenwen o dünyanın vampir yaratılış hikayesini okudum Cain filan onlar çok güzeldi ama birtek kazık olayını beğenemedim:( yoksa klanlar fln çok hoş ayrıntılı keşke oyunun devamı çıksa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ama ilginctirki bir vampir olarak dayak yiyerek ölebilrisin world of darkness'da (wod), yanı ne bileyim holy cross geyiğide yok. başlka yanı[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 onları Bone pm ile anlattı yaw burayada yazar umarım süper bir yazıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu arada bu oyunun müziklerini çok zor buluyorum ve hep sources yüzünden indiremiyorum oyunun ana soundtrackini aerial-pound daniel ash-come alive birde şu holywood daki klüpte çalan müziği nereden bulabilirim acaba bir onlar eksikte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 müzikler için oyun klasörüne bakmayı denedin mi? C:Program FilesActivisionVampire - BloodlinesVampiresoundmusic bende bu klasörde tüm müzikler mp3 halinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cd si yok malesef:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 oyun yüklü değil mi yani anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oyunun yüklü olduğu yere bak, orda var müzikleri. chasm-isolated hiç tarzım olmasa da çok hoşuma gitti, lacuna coil-swamped da bana göre ele gelebilen tek lacuna coil şarkısıdır:P gerçi sadece 3 albümlerini dinlemişliğim var genelleme yapmayayım. bone'un wod muhabbeti de pek meşhurdur :) edit: ahaha bone gaza gelmiş bloodlines yüklüyor adam:D [Bu mesaj Griswold tarafından 28 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 oyun yüklü değil malesef bence chaism ve lacuna çok hoş bu arada birşey sorucam nines bir yerde hayatınızı kurtarıyor sabbatlar size işkence yaparken orda sabbath lardan birisi diyorki 3 kişiyiz napıcaksın bize karşı diye nines ta el bombasını gösteriyor ama onu fırlatırsa hem bizi hem kendisini öldürmez mi orda neden tırsıyor sabbathlar atmayacağını bile bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: kumbaraci, 30 Ekim 2005 00:41 tarihinde demiş ki: oyun yüklü değil malesef bence chaism ve lacuna çok hoş bu arada birşey sorucam nines bir yerde hayatınızı kurtarıyor sabbatlar size işkence yaparken orda sabbath lardan birisi diyorki 3 kişiyiz napıcaksın bize karşı diye nines ta el bombasını gösteriyor ama onu fırlatırsa hem bizi hem kendisini öldürmez mi orda neden tırsıyor sabbathlar atmayacağını bile bile? çünkü atıp atmıcanı bilmiyorlar, nines ın sağı solu belli olmuyor. [spo1=oyunun sonuna doğru]adam warewolfla dövüştü, dengesiz :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 [spo1=oyunun sonunda doğrunun cevabı]eheh hoca ama orda zorunlu dövüşüyor vede uçurumdan aşağı düştüklerinden kazanıyor nines yoksa kaybederdi:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: kumbaraci, 30 Ekim 2005 11:13 tarihinde demiş ki: [spo1=oyunun sonunda doğrunun cevabı]eheh hoca ama orda zorunlu dövüşüyor vede uçurumdan aşağı düştüklerinden kazanıyor nines yoksa kaybederdi:)[/spo] [spo2=nines]dengesiz işte, kaçmaya çalışabilrdi, :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 [spo1=Werewolf]WoD'da werewolflar.. nasıl desem.. Ezer geçer. Herhangi bir vampirin bi ww a karşı hayatta kalma şansı yoktur. Bizim karakteri gördünüz o kadar güçlü olmasına rağmen anca numarayla öldürebildi wwu. Nines herhangi bi vampir olmadığını ispatlıyor orda. Yani sabbat olsam bucak bucak kaçarım Nines'dan. El bombası olsa da olmasa da :) Ki Nines atsa o bombayı ölmez büyük ihtimal. Yüzündeki yarayı görüyoruz adamın. Yada yüzüneden geriye kalanı. Bizim karakter gibi hileyle de öldürmemiş resmen kapışmış. Bence Nines Sherifften daha güçlü bi eleman. [/spo][signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 [spo1=WereWolf]Yalnız sheriff in mistik güçleride var iki hamlede öldürüyor orda 3 kişiyi burda Nines üstelik Bone anlatmıştı uçurumdan düşerken daha avantajlıymış normalde yenmesi imkansızmış bir ww yi yani en kötü ww ler bile 4. 5. nesilden vampirlere eşitmiş ayrıca sabbatlar kaçmadı orda işte nerden bilceklerki nines ın öyle biri olduğunu prens bile nines a saygı göstermiyor[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaş bu oyunu bende oynadım niye dediklerinizi hatırlamıyorum yaşlandım mı:/ yoksa başka bişiden mi bahsediyosunuz acep :P[signature][hline]Guild Wars Sardius Dracus-warrior/monk WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay [Bu mesaj Soth tarafından 31 Ekim 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 birisi oyunun başlarında diğeride sonlarında oluyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bide oyunda claw diye bi hadise yok veya ben bulamadım dicem her clan'la bitirdim skill koymuşlar ama claw yok[signature][hline] Makaveli rest in peace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 claw gangrellerin büyüsü değil miydi hayvan formuna dönüşmek için böyle garip bir yaratık oluyorlrdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 unarmed skill'de kullanman gereken şey en azından oyunun açıklamasında öyle yazıyoduda bi türlü bulamadım :)[signature][hline] Makaveli rest in peace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar