Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eskimiş bass tellerini kaynatırsam bi sure için işe yarayacağını soylemişlerdi.deneyen yapan faydasını goren var mı?boşuna tencere harcamayım şimdi annem fatality yapmasın bana[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hurafe bunlar...[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hurafe değil gitar telini kaynatıp bi süre daha kullanan çok tanıdığım var. Ama bas telini hiç duymadımda heralde aynı kapıya çıkıyodur. Ama en iyisi gidip düzgünce telini almak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 makarna yaptım ben de geçen gün çok güzel oldu :P[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Akerfeldt, 31 Ekim 2005 15:06 tarihinde demiş ki: şimdi annem fatality yapmasın bana hahah abi naptın sen yaa:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Cross'ta iple yamalamışlar fender bass ın klavye dışında kalan kısmını :)[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bak ne yap biliyor musun ? karbonat bul.. kahve cincanina su doldur.. 5 cay kasigi karbonat koy ve karistik sonra.. pamuk yardimi ile telleri bir guzel sill..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 onun yerine yumurta kaynat daha faydali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ^ok babs[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 evet benimde bi arkadaşım vardı sahneye çıkmadan önce bass ın tellerini kaynatıp tekrar kullanıyodu. sesin baya deiştiğini söylemişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Akerfeldt, 31 Ekim 2005 15:06 tarihinde demiş ki: boşuna tencere harcamayım şimdi annem fatality yapmasın bana Allah allah bugün benim mi keyfdim yerinde, yoksa millet harbi güzel espriler mi yapıyo :D[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar