reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çok önemli bi ödev konusu arkadaşlar yardım cı olursanız sevinirim. ingilizce veya türkçe olması farketmez. java nın adı nereden geliyor, nedir anlamı falan onla ilgili. teşekkürler
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bak bende merak ettım sımdı.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 java: (isim) Cava Adası, Cava kahvesi, kahve[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Java, Sun Microsystems mühendislerinden James Gosling tarafından geliştirilmeye başlanmış gerçek nesneye yönelik, platformdan bağımsız, yüksek performanslı, çok işlevli, yüksek seviye, interpreted (adım adım işletilen) bir dildir. Java ilk çıktığında daha çok küçük cihazlarda kullanılmak için tasarlanmış ortak bir platform dili olarak düşünülmüş. Ancak bakmışlar ki platform bağımsızlığı özelliği C ve C++'tan çok daha üstün ve güvenli bir yazılım geliştirme ve işletme ortamı sunuyor, hemen her yerde kullanılmaya başlanmış. Şu anda özellikle kurumsal alanda ve mobil cihazlarda son derece popüler olan Java özellikle J2SE 1.4 ve 1.5 sürümü ile masaüstünde de gücünü arttırmayı hedefliyor. Java'nin ilk sürümü olan Java 1.0 (1995) Java Platform 1 olarak adlandırıldı ve tasarlama amaçına uygun olarak küçük boyutlu ve kısıtlı özelliklere sahipti. Daha sonra platformun gücü gözlendi ve tasarımında büyük değişiklikler ve eklemeler yapıldı. Bu büyük değişikliklerden dolayı geliştirilen yeni platforma Java Platform 2 adı verildi ama versiyon numarası 2 yapılmadı, 1.2 olarak devam etti. 2004 sonbaharında çıkan Java 1.5, geçen 1.2, 1.3 ve 1.4 sürümlerinin ardından en çok gelişme ve değişikliği barındıran sürüm oldu. Java SE 6 ise (kod adı: Mustang) Sun'un üzerinde çalıştığı, Java teknolojisinin gelecekteki sürümüdür. kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/Java[signature][hline]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Gereksiz ama java geliştirilmeye başlandığında ilk ismi "Oak" konulmuştu ama sonradan "Java" ismini aldı ve öyle dünyaya duyuruldu.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 1 2 bunun dışında wikipedia da falan baktım, ama gözüme çarpan bir şey olmadı.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tost makinesi dili abi, niye kasiyosunuz ki : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tost makinesi ve dil peyniri mi?
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 evet[signature][hline]By blood and honor we serve
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 google da falan arattım ama bulamadım arkadaşlar, varsa bildikleriniz lütfen yazın yada ne olarak aratabilirim bi fikri olan yazarsa sevinirim. saygılar.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yazdıkya kahveden geliyor javanın adı. www.java.com'a gir bak Herhangi bir açılımı yok.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
riglous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 malum kahve ve CS... bunlar beraber gittigi icin, adamin da kafasina o an esmis, o kahveyi cok sevdiginden ki muhtemelen o sirada iciyordur, adini java koymus.[signature][hline]Tulahr
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bi ismin baş harfleri gibi bişi hatırlıyorum, hatta önce C++++ demek istemişler de salakça olduğundan vazgeçmişler. dur bi bulayım okuduğum yeri aha buldum; http://ei.cs.vt.edu/~wwwbtb/book/chap1/java_hist.html [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 31 Ekim 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar