Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

afiyet olsun

ruby

Öne çıkan mesajlar

bişe okudum nette ama tarih fln yazmıyodu,eski mi yeni mi bilemicem.
almanya'da birisi gazeteye ilân vermiş:''yenmek üzere insan aranıyor''diye (yuh) biri de buna karşılık vermiş,sonra buluşmuşlar herifin evinde,ilâna cevap verenin şeyini yemişler bigüzel! sonra da biri ötekini kesip buzluğa koymuş,sonra bu yakalanmış ama yasalarda yamyamlıkla ilgili bir şey geçmiyo diye ceza fln da almamış.

hasta bu millet :D
yuh yani oh ne güzel herkes birbirini yesin o zaman.hadi yiyişin :D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 ay once arkadas maile yollamıstı okumustum bende baya trajedik bisi ilk once restorana gidiyolar eve geliyolar sohbet ediyolar sonra adam bisiler soluyo dieri elemanı inceden ilk olarak cinsel organından kesmeye baslıyodu:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Çok önceden haberlere çıkmıştı bitanesi. İnternette chatte tanışmış birisi, yamyam olan söylemiş işte yamyam olduğunu, karşısındaki de işte olayı dalgaya vurduğundan geyiğine "beni yiyebilirsin" demiş. Sonra işte buluşmuşlar filan hakkaten öldürüp yemiş(sanırım sadece iç organlarını yemişti bu olayda).

Polisler yamyamı yakalamışlar filan ancak bi yasa boşluğundanmı ne ceza almamış:D

Tam kaynak hatırlamıorum ama gazetelerin web sitelerinde araştırırsanız bulabilirsiniz heralde(silinmedilerse)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayı hatırlıyorum ya ama ekstradan adamı yemeden önce eşcinsel ilişkiyede giriyolar[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

neyini yemişler öteki neyi buzluğa koymuş hiçbişey anlamadım. ama eğer yamyamlık suç değilse adam öldürmek de mi suç değil. nasıl yargılanmıyolar? adamı yemişler ama öldürmemişler mi yoksa. kafam karıstı :-?[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
| anti-telekom |
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu olay sonrasında cumhuriyetin ekinde tarihteki en büyük yamyamlık olayları filan diye yazılar çıkmıştı valla pisikolojim bozulmuştu kaç sene öncesinin olayı ama bu....[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

http://www2.dw-world.de/turkish/nachrichten/3.22444.1.html

burda böyle bişey var ama hiç olaya girmeden yazmışlar..googledan arayınca da çıkıyor milliye gazetesinin sayfası olarak,ama oraya açamadım.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BERLİN: Almanya'da son yılların en fazla ilgi gören davasında Berlinli mühendis Bernd Jürgen-Brandes'i öldürerek yemekle suçlanan Armin Meiwes, Kassel eyalet mahkemesi tarafından 8 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Savcılık, 42 yaşındaki sanık hakkında ömür boyu hapis talebinde bulunmuş, savunma ise kurbanın öldürülmeyi istediği gerekçesiyle cezanın hafifletilmesini talep etmişti.

Dediğim olay sanırım bu. Kurban chatte "İstersen beni yiyebilirsin" dediği için büyük ceza verilemiyo...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 30 Ekim 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
Böyle saçma bir şey okumadım ben.
Kaynaksız da inanmicam.
İnanmicam işte.

Ben bu haberi bu yaz, Hürriyet gazeesinde okudum. Adam cidden yamyam. Hannibal Lecter özentisi bi tip...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Yemiş Tamam Yemiş te Amacı neymiş :D

Kuru Kuruyada gitmemiştir :D o zmn Kuruyemiş olur :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...