ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bişe okudum nette ama tarih fln yazmıyodu,eski mi yeni mi bilemicem. almanya'da birisi gazeteye ilân vermiş:''yenmek üzere insan aranıyor''diye (yuh) biri de buna karşılık vermiş,sonra buluşmuşlar herifin evinde,ilâna cevap verenin şeyini yemişler bigüzel! sonra da biri ötekini kesip buzluğa koymuş,sonra bu yakalanmış ama yasalarda yamyamlıkla ilgili bir şey geçmiyo diye ceza fln da almamış. hasta bu millet :D yuh yani oh ne güzel herkes birbirini yesin o zaman.hadi yiyişin :D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Böyle saçma bir şey okumadım ben. Kaynaksız da inanmicam. İnanmicam işte.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kaynak gostersen inancımız artardı ama su hali ile "olmamıs" diyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 3-4 ay once arkadas maile yollamıstı okumustum bende baya trajedik bisi ilk once restorana gidiyolar eve geliyolar sohbet ediyolar sonra adam bisiler soluyo dieri elemanı inceden ilk olarak cinsel organından kesmeye baslıyodu:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Çok önceden haberlere çıkmıştı bitanesi. İnternette chatte tanışmış birisi, yamyam olan söylemiş işte yamyam olduğunu, karşısındaki de işte olayı dalgaya vurduğundan geyiğine "beni yiyebilirsin" demiş. Sonra işte buluşmuşlar filan hakkaten öldürüp yemiş(sanırım sadece iç organlarını yemişti bu olayda). Polisler yamyamı yakalamışlar filan ancak bi yasa boşluğundanmı ne ceza almamış:D Tam kaynak hatırlamıorum ama gazetelerin web sitelerinde araştırırsanız bulabilirsiniz heralde(silinmedilerse)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben de duymuştum bu olayı, alman hannibal'i falan demişlerdi hatta.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bence de çok iğrenç bişey,ama var böyle ruh hastaları .ben bunu gazeteden okumuştum aslında ama tam ne zamandı bilemiyorum,bugün de yine nette okudum.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu olayı hatırlıyorum ya ama ekstradan adamı yemeden önce eşcinsel ilişkiyede giriyolar[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kaynaak! kaynaksız topik sapitik dopiktir.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 neyini yemişler öteki neyi buzluğa koymuş hiçbişey anlamadım. ama eğer yamyamlık suç değilse adam öldürmek de mi suç değil. nasıl yargılanmıyolar? adamı yemişler ama öldürmemişler mi yoksa. kafam karıstı :-?[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya bu olay sonrasında cumhuriyetin ekinde tarihteki en büyük yamyamlık olayları filan diye yazılar çıkmıştı valla pisikolojim bozulmuştu kaç sene öncesinin olayı ama bu....[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://www2.dw-world.de/turkish/nachrichten/3.22444.1.html burda böyle bişey var ama hiç olaya girmeden yazmışlar..googledan arayınca da çıkıyor milliye gazetesinin sayfası olarak,ama oraya açamadım.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://www2.dw-world.de/turkish/nachrichten/3.22444.1.html[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 patiler cin gibidir yemezler....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: BERLİN: Almanya'da son yılların en fazla ilgi gören davasında Berlinli mühendis Bernd Jürgen-Brandes'i öldürerek yemekle suçlanan Armin Meiwes, Kassel eyalet mahkemesi tarafından 8 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Savcılık, 42 yaşındaki sanık hakkında ömür boyu hapis talebinde bulunmuş, savunma ise kurbanın öldürülmeyi istediği gerekçesiyle cezanın hafifletilmesini talep etmişti. Dediğim olay sanırım bu. Kurban chatte "İstersen beni yiyebilirsin" dediği için büyük ceza verilemiyo...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Antimodes52, 30 Ekim 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Böyle saçma bir şey okumadım ben. Kaynaksız da inanmicam. İnanmicam işte. Ben bu haberi bu yaz, Hürriyet gazeesinde okudum. Adam cidden yamyam. Hannibal Lecter özentisi bi tip...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çüşşş yaa..ohaa hatta..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yemiş Tamam Yemiş te Amacı neymiş :D Kuru Kuruyada gitmemiştir :D o zmn Kuruyemiş olur :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 var böyle bi olay ya. ben de okumuştum , haberlere de çıkmıştı galiba.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 moviemax de filmi bile vardı bi zamanlar neo yamyamların.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 O_o[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Buluşup yiğişiyorlar..Alman milleti ilginç..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 insan eti yemediginizi mi saniyosunuz? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: titreyenuzayli, 31 Ekim 2005 01:26 tarihinde demiş ki: insan eti yemediginizi mi saniyosunuz? :S yiyor muyuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bana mışla mişle gelmeyin :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar