Way Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sen bi ceza sahası icinde bi adamın ayagına basıp sonra kıc atarsan bu x ligin de de penalti olur y lig in de de..antep cok ii defans yaptı fb nin de sanssızlıgı ustundeydi atamadı..90. dk ya kadar 0-0 getirmissin macı 90. d dan sora adama kontrolsuz girersen bu fb nin ya da aziz yıldırımın sucu mu oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet x y z koordinatlarında bu heryerde penaltı hatta kart[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 topiğin yarısına kadar okudum. papila ve hakemlere laflar ediyorsunuz. pekiya beşiktaşın başına hakemler ve papila dadandığında nerdeydiniz? sanki ilk defa olmuş böyle şeyler gibi konuşuyosunuz bi de...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Kutsal ittifak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Erciyes maçından sonra "karambolspor,90dkların takımı,bala bak" tarzı mesaj atanlar bu maça ne yorum yapacaklar acaba?Diğer Fenerlileri tebrik ederim.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tebrikler fener.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 valla helal 90 dakka tek kale oynadı fener penaltıda adam gibi penaltıydı ama ilginc bir açıklama yaptı antep yetkilileri şike felan heralde uzatmalarda verilen penaltıdan olsa neyse yenilmeyi hazmetmek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: thug_life, 30 Ekim 2005 02:12 tarihinde demiş ki: evet x y z koordinatlarında bu heryerde penaltı hatta kart b@b ben bole espiri hayatımda gormedim kopuyorum su an 3hu3hu bole espirileri nerden buluyosunuz anlamıyorum ühühü : / cok b@bth3k3nk adammıssın hl walla 3hu : D biraz ne yazdıgınıza dikkat edin bea post kasacam diye ne yazdıgınızada bakmıyosunuz galba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Ahahaha çok tatlı ya. Antep rahat alırdıda ben maçın tarafsız bir hakemle oynayacağını hesaba katmıştım. Unutmuşum Burasının Türkiye olduğunu. Fenere tebrikler yine büyük mücadele örneği gösterdi =) Ya bir dakika ben anlayamıyorum biri adam gibi çıkıp bana izah etsin bu ve bu tarz lafları. Şimdi senin dediğin şuna mı geliyor: "Hakem FENER TARAFLISIYDI, ancak Fenerbahçe 92 dakika rakip kaleye gidemedi, ceza alanı içinde ve civarında hiç Fenerli oyuncu 92 dakika düşürülmedi (çünkü düşürülseydi FENER TARAFLISI olan hakem belki gol olur diye çalardı) ve hakem - Fenerbahçe nasılsa 92. dakikadan sonra gol atar, en azından ceza sahası içinde inandırıcı biçimde birisi düşer - diye TAM 92 DAKİKA BOYUNCA bekledi" bu mudur abi? yani şuraya yazacak kadar aklı başındaki gençliğimizin gözü bu kadar mı kördür? Hakem taraflı olsa %69 top hakimiyetiyle oynadığı, kaleye isabetli 12 şut çektiği bir maçta Fener'i 92 dakikaya kadar kazandıramayacak mı yani? Herşeyden önemlisi şu soruya bir cevap verin: Galatasaray ne kadar kuvvetli ne kadar yenilmez ne kadar muhteşem bir takım ki TÜM HAKEMLERİN EZELİ RAKİP TARAFTARI OLDUĞU BİR LİGDE 10. haftaya namalup, daha da önemlisi 8 GALİBİYET ÜST ÜSTE alarak geliyor? Hakemlerimiz bu kadar beceriksiz mi ki Galatasaray'ın önünü kesmeye güçleri yetmiyor? Tüm yapabildikleri bir Denizli maçında "sistemli şekilde orta sahada fark edilmeyen faül kararlarıyla Galatasaray'ın akınlarını kesmek" mi olabiliyor yani? Ulan adam kendini satmış YOK KARDEŞİM SENİNKİ GOL DEĞİL SAYMIYORUM İŞTE diyemiyor mu? Allahaşkına laf etmeden önce bir düşünsenize ya, yazık değil mi şu yazdıklarınızı okurken vakit kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 biz blackchaos'u takmıyoruz sende ole yap. Bu hakeme de taraflı diyebilmek icin hazım sorunu yaşamak gerek.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: -Nae, 30 Ekim 2005 11:58 tarihinde demiş ki: biz blackchaos'u takmıyoruz sende ole yap. [signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yaw zaten şu forumda , reelde tanımadığınız bir insanı "takmak" nasıl bir karamdır .. enteresan tabii :)[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Ekim 2005 02:17 tarihinde demiş ki: Kutsal ittifak! ne kutsalı be sadece İTtifak[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İngilizlerin bir lafı vardır futbolda kullanırlar "İstatiskler aptallar içindir" Özellikle hakem kavramını nasıl istatisklere dayandırıyorsunuz anlamıyorum saçma olmuş boş olmuş. Görünen köy kılavuz istemezmiş. 3 sezondur Fenerin hangi hakemden dolayı sorunu var? Ama daha önce neden her bjk her gs şampiyonluğunda sürekli federasyonla , MHK ile kavgalı olan Fenerbahçeydi ? Bunlar açıklansın herkes rahatlasın.Şüpheler kalksın. Şu an bariz bi şekilde Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım gerek MHK da gerekse Federasyon da çok büyük bir baskısı söz konusu. Bu baskı insiyatifi kime geçirir işte asıl sorun bu. / Üzüldüm hakkaten çok önemli kişiliklerin beni takmamasına. bak şimdi ayıp ettiniz çocuklar :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Anadolu'da da bi söz vardır. "Bırakın ağlasınlar!"[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tamamen gaziantepli oyuncunun hatasi bilmiyormu alex ne kadar üçkağitçi... bilmiyormu papila fenere aşık... bilmiyormu burası türkiye...[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ahahah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 posizyonu izledim bariz penaltı adama kontrolsüz girio ama fanatiklik dolu ehehe nası çaktık nası koduk tarzı ifadeler hoş olmuyor gün olur devran döner kendine yapılmasından hoşlanılmayan birşeyi başkasına da yapmamak lazım[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: tony_montana, 30 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki: posizyonu izledim bariz penaltı adama kontrolsüz girio ama fanatiklik dolu ehehe nası çaktık nası koduk tarzı ifadeler hoş olmuyor gün olur devran döner kendine yapılmasından hoşlanılmayan birşeyi başkasına da yapmamak lazım geçti gitti bitti[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 eh be black , eger sen gidip bu maca gaziantep rahat alirdi dersen kimse takmaz tabi seni.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Antep alır bu maçı zorlanmadan hatırlatma :D [Bu mesaj fenerbahce tarafından 30 Ekim 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bidahaki maça artık kısmet ötekisini rahat alır ama söylim şimdiden[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bLackcha0s yaw, Sen söylemesen .[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hala gülmekteyim penaltı diyene özellikle de sana zegna.göz göre göre penaltı olmadığını görüyoruz.az önce erman da dedi.ha erman salak derseniz kendisi fenerli olan ve hep feneri koruyan şansal da NET bir şekilde penaltı olmadığını söyledi. ben artık sizin gibi zihniyetlere acıyorum.zaten bundan sonra türkiye ligini izlememe kararı aldım.çünkü şampiyon 2. 3. hepsi önceden belirlenmiş ona göre ayarlanıyor.boşu boşuna sesimiz kısılıyor bağırmaktan.boşu boşuna stres yapıyoruz.artık futbol futbol olmaktan çok uzakta. fenere de diğer maçlarında başarılar diliyorum.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İyi demişsin Gilean![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar