Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Gaziantepspor

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

sen bi ceza sahası icinde bi adamın ayagına basıp sonra kıc atarsan bu x ligin de de penalti olur y lig in de de..antep cok ii defans yaptı fb nin de sanssızlıgı ustundeydi atamadı..90. dk ya kadar 0-0 getirmissin macı 90. d dan sora adama kontrolsuz girersen bu fb nin ya da aziz yıldırımın sucu mu oluyo?
Sosyal ağlarda paylaş

evet x y z koordinatlarında bu heryerde penaltı hatta kart[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 30 Ekim 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
evet x y z koordinatlarında bu heryerde penaltı hatta kart

b@b ben bole espiri hayatımda gormedim kopuyorum su an 3hu3hu bole espirileri nerden buluyosunuz anlamıyorum ühühü : / cok b@bth3k3nk adammıssın hl walla 3hu : D

biraz ne yazdıgınıza dikkat edin bea post kasacam diye ne yazdıgınızada bakmıyosunuz galba..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 29 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Ahahaha çok tatlı ya.

Antep rahat alırdıda ben maçın tarafsız bir hakemle oynayacağını hesaba katmıştım.

Unutmuşum Burasının Türkiye olduğunu.

Fenere tebrikler yine büyük mücadele örneği gösterdi =)

Ya bir dakika ben anlayamıyorum biri adam gibi çıkıp bana izah etsin bu ve bu tarz lafları.
Şimdi senin dediğin şuna mı geliyor:
"Hakem FENER TARAFLISIYDI, ancak Fenerbahçe 92 dakika rakip kaleye gidemedi, ceza alanı içinde ve civarında hiç Fenerli oyuncu 92 dakika düşürülmedi (çünkü düşürülseydi FENER TARAFLISI olan hakem belki gol olur diye çalardı) ve hakem - Fenerbahçe nasılsa 92. dakikadan sonra gol atar, en azından ceza sahası içinde inandırıcı biçimde birisi düşer - diye TAM 92 DAKİKA BOYUNCA bekledi"

bu mudur abi? yani şuraya yazacak kadar aklı başındaki gençliğimizin gözü bu kadar mı kördür? Hakem taraflı olsa %69 top hakimiyetiyle oynadığı, kaleye isabetli 12 şut çektiği bir maçta Fener'i 92 dakikaya kadar kazandıramayacak mı yani?

Herşeyden önemlisi şu soruya bir cevap verin:
Galatasaray ne kadar kuvvetli ne kadar yenilmez ne kadar muhteşem bir takım ki TÜM HAKEMLERİN EZELİ RAKİP TARAFTARI OLDUĞU BİR LİGDE 10. haftaya namalup, daha da önemlisi 8 GALİBİYET ÜST ÜSTE alarak geliyor? Hakemlerimiz bu kadar beceriksiz mi ki Galatasaray'ın önünü kesmeye güçleri yetmiyor? Tüm yapabildikleri bir Denizli maçında "sistemli şekilde orta sahada fark edilmeyen faül kararlarıyla Galatasaray'ın akınlarını kesmek" mi olabiliyor yani? Ulan adam kendini satmış YOK KARDEŞİM SENİNKİ GOL DEĞİL SAYMIYORUM İŞTE diyemiyor mu?

Allahaşkına laf etmeden önce bir düşünsenize ya, yazık değil mi şu yazdıklarınızı okurken vakit kaybediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

İngilizlerin bir lafı vardır futbolda kullanırlar "İstatiskler aptallar içindir"
Özellikle hakem kavramını nasıl istatisklere dayandırıyorsunuz anlamıyorum saçma olmuş boş olmuş.
Görünen köy kılavuz istemezmiş.
3 sezondur Fenerin hangi hakemden dolayı sorunu var?
Ama daha önce neden her bjk her gs şampiyonluğunda sürekli federasyonla , MHK ile kavgalı olan Fenerbahçeydi ?
Bunlar açıklansın herkes rahatlasın.Şüpheler kalksın.
Şu an bariz bi şekilde Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım gerek MHK da gerekse Federasyon da çok büyük bir baskısı söz konusu.
Bu baskı insiyatifi kime geçirir işte asıl sorun bu.

/ Üzüldüm hakkaten çok önemli kişiliklerin beni takmamasına.
bak şimdi ayıp ettiniz çocuklar :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 30 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
posizyonu izledim bariz penaltı adama kontrolsüz girio ama fanatiklik dolu ehehe nası çaktık nası koduk tarzı ifadeler hoş olmuyor gün olur devran döner kendine yapılmasından hoşlanılmayan birşeyi başkasına da yapmamak lazım

geçti gitti bitti[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

hala gülmekteyim penaltı diyene özellikle de sana zegna.göz göre göre penaltı olmadığını görüyoruz.az önce erman da dedi.ha erman salak derseniz kendisi fenerli olan ve hep feneri koruyan şansal da NET bir şekilde penaltı olmadığını söyledi. ben artık sizin gibi zihniyetlere acıyorum.zaten bundan sonra türkiye ligini izlememe kararı aldım.çünkü şampiyon 2. 3. hepsi önceden belirlenmiş ona göre ayarlanıyor.boşu boşuna sesimiz kısılıyor bağırmaktan.boşu boşuna stres yapıyoruz.artık futbol futbol olmaktan çok uzakta. fenere de diğer maçlarında başarılar diliyorum.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...