Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Gaziantepspor

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

said:
Sergen, 29 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
alışmış adamlar aziz babanın parasıyla maç kazanmayı yıllardır..

bole demekle su olay aynı sey.. :

sergen senin bi arkadasın var ya x adında.. o hırsız!

sen ne aziz yıldırım ı tanıyosun ve de ne yaptıgını biliyosun tanımadıgın biri hakkında nasıl bole bi yorum yapıyosun?

simdi bende cok demisimdir gs sole yaptı bole yaptı bole maclar kazandı diye de bunların kanıtlanmasına gerek yok turkiyede futbolun gecmisini bilen herkes biliyo gs in yaptıklarını..

bol keseden sallamıyalım mantıklı seyler yazalım ok3?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi demiş ki:
Yukarıda belirttiğim ifebe, amtu, Febe, Bejeke, 6S, F5 tarzında küfür ve seviyesiz içerikli yakıştırmalar yaptığınız taktirde bölümden süreli veya süresiz uzaklaştırma cezası alıcaksınız.

said:
dr_mystere, 29 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
büyük başkan ile alakasız. cimcomun çok sakatı ve eksiği var, gençler de kolay gol yiyen bi takım deil. zaten takımınızın temposunda gözle görülür bir düşüş var bence.
yoksa mesin maçı ile havaya mı girdiniz?

Gereğini istiyoruz.[signature][hline]Ethernass
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 29 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
said:
Sergen, 29 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
alışmış adamlar aziz babanın parasıyla maç kazanmayı yıllardır..

bole demekle su olay aynı sey.. :

sergen senin bi arkadasın var ya x adında.. o hırsız!

sen ne aziz yıldırım ı tanıyosun ve de ne yaptıgını biliyosun tanımadıgın biri hakkında nasıl bole bi yorum yapıyosun?

simdi bende cok demisimdir gs sole yaptı bole yaptı bole maclar kazandı diye de bunların kanıtlanmasına gerek yok turkiyede futbolun gecmisini bilen herkes biliyo gs in yaptıklarını..

bol keseden sallamıyalım mantıklı seyler yazalım ok3?

adam kendi dedi ben bu işleri öğrendim diye.. ayrıca herşey ortada.fenerbahçe 2 yıldır bariz hakem hatalarıyla şampiyon oldu!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
zamo, 29 Ekim 2005 22:25 tarihinde demiş ki:

Gereğini istiyoruz.

iyi hoş da ceza sahası topicine bakmak aklınıza gelmiyor mu hiç?
sen bu gereğini istedigin andan 3 dakika önce gereği zaten yapılmış?

ps: topic içinde konu ile ilgili tartısmaları yapın, birisinin attıgı mesajla ilgili olan şikayetleri bize bildirin. burda uzatmayın. [signature][hline]*

[Bu mesaj DynamicK tarafından 29 Ekim 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kimi arkadaşlar Digiturk reklamındaki radyodan dinleyip bu penaltı verilir mi diyen adamın durumuna düşmüşler neredeyse. Seyredip penaltı olmadığını düşünenlere saygım sonsuz fakat kulaktan dolma şeylerle bir önyargı oluşturmak çok saçma bence.

Henüz bende seyredemedim maçın görüntülerini, umarım penaltıdır fakat bu çokta birşeyi değiştirmeyecek. 100% penaltı olsa dahi Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle acı çeken bünyelerin bunu kabulleneceğini hiç mi hiç sanmıyorum.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha çok tatlı ya.

Antep rahat alırdıda ben maçın tarafsız bir hakemle oynayacağını hesaba katmıştım.

Unutmuşum Burasının Türkiye olduğunu.

Fenere tebrikler yine büyük mücadele örneği gösterdi =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Valla pozisyonu 10-15 kere izledim...faslımı mısırlımı yeni giren oyuncu işte topu ıskalıyor alex in sağ ayağına doğru basıyor alex ayağını çekiyor , bu sefer sol ayağının tersiyle müdahale yapmaya kalkıyor.%100 penaltı değil , ben olsam çalarım , başkası çalmaz..ama o dakkada o futbolcunun öyle girmemesi gerekiyordu çok sakat girmiş.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 29 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
bonjo çelişkili gördüm seni =)

%100 penaltı değil diyorsun sonrada çalarım diyosun eheu

yaw zor pozisyon orda saliselik karar veriyorsun , papilada art niyet aramıyorum ,sende çok seversin papilayı bilirim :D

bu arada

said:
Bonjo, 29 Ekim 2005 17:31 tarihinde demiş ki:

Bence ilk golü Anelka atar , 90 da yeriz bir tane 1-1 olur sonra 90+3 de çakar Tuncay 2-1 alırız gibime geliyor.

90+3 leri seviyorum ;)[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahcenin 90dk hic bitmeyen baskisini, guzel futbolunu, rakibe birakin pozisyonu topu gostermeyisini.
45dk yagmur yagmasina ragmen, 15 gun yagmur yagmamis gibi olan super zemini konussak daha iyi sanki.
bjkli da gsli de kendisine olunca penalti diyecegi bir pozisyon zatende penalti ayagina basiyor, en azindan ben ole gordum.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hala penaltı falan diyorsunuz ya ne diyeceğimi bilemiyorum.

bu arada fenerin oyununa lafım.baskı altına alıp oynadılar.gaziantep ise kontra atak denedi.eğer gaziantep golü bulsaydı fener bu maçı daha rahat kazanırdı.gaziantep maçı uyuttukça fener de uyudu.ama cem papile sağolsun 3 puanı aldılar. ne varki fener süper olmasa iyi bir oyun sergiledi ve 3 puanı haketti diyebiliriz.

bu arada ümit kayıhan'ın ikinci yarıda "çok endişeliyim appiah sarı kart gördü ya atılırsa" lafı ile bundan sonraki maçlarda lig tvde yorumcu olmaması gerektiğini gösterdi. takım tutarsında bari çaktırma[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ondskan, 29 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
Kimi arkadaşlar Digiturk reklamındaki radyodan dinleyip bu penaltı verilir mi diyen adamın durumuna düşmüşler neredeyse. Seyredip penaltı olmadığını düşünenlere saygım sonsuz fakat kulaktan dolma şeylerle bir önyargı oluşturmak çok saçma bence.

Henüz bende seyredemedim maçın görüntülerini, umarım penaltıdır fakat bu çokta birşeyi değiştirmeyecek. 100% penaltı olsa dahi Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle acı çeken bünyelerin bunu kabulleneceğini hiç mi hiç sanmıyorum.

İnan %100 penaltı olsa şu an yazı yazıyor olmayacaktım. Fener hakkıyla kazansa söyleyecek lafım olmazdı. Ben şu an bir akrabamdayım ve burda da Fenerli akrabalarım var ve onlar bile penaltı olmadığını söylüyor..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 29 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Ahahaha çok tatlı ya.

Antep rahat alırdıda ben maçın tarafsız bir hakemle oynayacağını hesaba katmıştım.

Unutmuşum Burasının Türkiye olduğunu.

Fenere tebrikler yine büyük mücadele örneği gösterdi =)

maci izledinmi? pozisyonlari izledinmi?
Hayir izleyen bir insan boyle bi yorum istesede yapamaz , inan yapamaz.

Fenerbahcenin kac tane topu direkten dondu , kac tane %90 gol pozisyonuna girdi izledinmi?

appiahin , anelkanin direkten donen , yozgatli ve nobrenin kacirdiklari sutlari gordunmu?

yok ama yok , sen yaz kafana gore , futboldan birazcik anlayan adam bu mac icin gaziantepin hakkiydi , alirdi yazmaz , yazamaz.

yazarsada gulerler zaten.

Faruk topu eliyle kesti , duduk yok.. hani fenerbahce satin almisti hakemi?

Pozisyon %100 penalti , birinci hamleden sonra donerek alex e direk mudahale var. Buyrun izleyin televizyondan tekrarini.

Ciddi bazilariniz inanilmaz yani.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baranoyak, 29 Ekim 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
ya fblilerle girmeyelim tartışmaya.eğlensinler sevinsinler,boşverin.ne dersek diyelim onlar ötmeye dvm edicek bir kanarya topluluğu olarak.

ya niye bu millet hiç g.sarayı bjk yi tartışmıyor ben anlamıyorum niye hep f.bahçeyi tartışıyolar niye hep fb nin adı spekülasyonlarda geçiyor tek cevabı war Büyük Takım[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...