Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 selam.yaklaşık 9'dan beri msn'e "hizmet geçici olarak kullanılamadığından MSN messenger oturumu açılamadı" hatası alıyorum.kafayı yemek üzereyim. ekşi sözlükten biraz araştırdım.birisi aradığım saatlerde bu sorun için "icecold reloaded" diye bir programın urlsini vermiş. programı açmaya çalışırken norton antivirus "hacktool" diyerek sildi programı.sonra disable ettim ve programı çalıştırdım. defreeze yazdım,hiçbişey olmadı.freeze yaptım connecting yazdı,kaldı.yine defreeze yaptım yine ready yazdı.ama bu süreçte hiçbir şey olmadı. herneyse,sildim.spyware arattırdım,virus scan yaptırdım bişey çıkmadı.ama hala msn'e giremiyorum. bağlantıları onardım,tekrar bağlandım ama yok bi çözümü. nedir ya bu off[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya banada birisi yolladı o programı al yap dedi yaptım bi işe yaramadı için rahatlasın başka bi programdır[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Aynısı banada oldu bayaa uzun bi süre..mailine boş mail yolla dediler,yaptım,alakası var mı bilmiyorum ama açıldı,belki beklemekle açılıyordur...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 açılıyodur boş maille beklemekle açılmaz icecold bu dondurma programı periyodik olarak senin accountuna girmeye çalışıyr hotmailde anti hack amaçlı girşi engelliyr bu yüzdende gerçek sahibi giremiyor beklemekle açılır ha ama nası açılır adam sıkılır kapatır progrmı anca o zaman açılır yada boş mail at[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evet denedim boş mail atınca düzeliyor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ayrıca sistemin yılı, ayı, günü yanlışsa açılmaz[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yapamıyorum imdat hala giremiyorum msne ya ffffffffffff[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hatada tam olarak ne yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 "hizmet geçici olarak kullanılamadığından MSN messenger oturumu açılamadı.lütfen daha sonra tekrar deneyin."[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Dandiq çözüm ; msn exloper dan gir accountunu fln tanımla oradan gir benimkinide kitleyen veleti bi bulursam grrrrr[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 web messenger de açılmıyor denedim.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o program işe yarıyor. yarıyor da sadece acık oldugu sürece. programı kapattıgın zaman düzeliyor tekrar girebiliyosun msn'e. göz korkutmak amaçlı güzel bişey ama yayılmasa bari millete herkes abanırsa halimiz duman valla.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya hıyarın biri freeze atmış yeni mail aliyom valla hiç uğraşamam listem kayıtlı zaten.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 boş mail açtı sanırım heh. atmasanıza lan:p[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar