Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Israil haritadan silinsin!!

Pessimist

Öne çıkan mesajlar

mrk etmeyin arkadaşlar hiç bişey olmaz İsraile kimseninde Amerika gibi güçlü bir devletin arkasında olduu İsraile yani küçük Amerikaya kafa tutamaz ztn İsrail amerikanın sömürgesi gibi bişey o bakımdan kolay kolay silinemez israil haritdan ...[signature][hline]Ölümler çıplak gelir
Geceyi indirir yavaşça gözlerine
Benden geçmek kolay değil
Feryat eder ateş sözlerime...
Sosyal ağlarda paylaş

evet haritadan silinmesi lazım ama sildirmezler amerika şimdide iran'a sardı ama saldıramaz çünkü yemez boru değil iran'a saldırmak irak gibi 3 günde işgal edmez iranı amerika...ama amarika israilin arkasında nükleer silah ihtiyacını bu ülkeden karşılıyor o bakımdan her an savaş çıkabilir kaçın..=)[signature][hline]Ölümler çıplak gelir
Geceyi indirir yavaşça gözlerine
Benden geçmek kolay değil
Feryat eder ateş sözlerime...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 30 Ekim 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 30 Ekim 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
Gereksiz insan öldürmüyolar. En önemlisi de teröristlere sahip çıkmıyorlar...

bu lafları israil için dediysen sana "LOL" diyorum
Filistin olayı tamamen Yunan-Türk olayıdır. Ama onun dışında birşey yoktur. Amerika gibi petrol için ülkelere dalmıyolar. Din adı altında etrafı bombalayıp binlerce insanı öldürmüyolar ve kesinlikle teröre sahip çıkmıyolar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır. Ama yakından tanıdığım çok. Ki ne alakası var. Senin Müslüman tanıdığın çok diye El Kaide'yi mi savunacaksın?

Ayrıca hepsi de son derece zeki ve iyi kalpli insanlar. Çok kötü karşılanıyorlar. Tarihleri araştırılmadan Filistin savaşına bok atılıyor. Binlerce yıllık bi anlaşmazlık o. Ayrıca Holokost'u da unutuyorlar. O kadar çekmiş bir halk boş bişey için böyle savaşmaz. Tamamen dini bir savaş o... Vaadedilmiş topraklar falan hedesi işte[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

israil'i haritadan silmek, kadın çocuk demeden orda yaşayan herkesi öldürmek anlamına geliyo, bunun farkında mısınız "silinmeli ama" diyenler?acaba neden aklıma nazi almanyası geldi?[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

ya bırak allah aşkına yaa.ben yahudilerin hepsini suçlamıyorum.ama bence çoğu suçlu.çünkü çoğu bunların olmasını istiyor.hatta yarıdan falzası daha fazla vahşet istiyor.binlerce yahudi gazze boşaltılırken filistinlilere rastgele ateş açtı.(ateş açanlar kefen işine girmişler ticari zeka olayı yani deme bana sakın)bunlar mı insan?
bu arada israil bence de teröre sahip çıkmıyor.kendisi terörist zaten!![signature][hline]-Optimist Style-
Sosyal ağlarda paylaş

Nazi almanyasi ? neden ole dusundun ki ?[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Biz nasıl Musul u Kerkük ü almaya çalışıyosak, Yunanlar nasıl Ege adalarını, kuzey kıbrısı almaya çalışıyolarsa İsrail de aynı amaçla uğraşıyo.Çıkar ilişkisi yani...

Ki Şu anda Türkiye ye zarar veren en büyük etken, terördür. Terör ün çoğu da Güneydoğuda olup, Ortadoğu ülkeleri tarafından beslenen gruplardan gelmekte...

Bu durumda şu an için İran, bizim için İsrailden Amerikadan daha büyük bir tehlike olmazmı?

Yahudiler gayet zeki, dürüst bir millet. Nedir bu yahudi düşmanlığı?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

acaba neden öyle düşündüm?arkadaşlar, bi ülkeyi yaptığı eylemlerden dolayı eleştirmek başka şeydir, "haritadan silmek" başka şeydir, o çok eleştirdiğiniz, çok karaladığınız terörizmden farksız bişeydir. komplekslerinizi de bi kenara koyun öyle tartışın tartışacaksanız.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

sir bence sen de komplekslerini bi kenara koy.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

medya ve basin kuruluslarinin bir şeyler aktardigi yada sagdan soldan yonu belli dusuncelerin duyuldugu pek yogrulmamis bir kişi tabiki diyecektir iran terrorist destekliyor diye, bir baskasi cikar aklima nazi almanyasi geldi der. Vs.. Kesin olarak fikir yurutulmeyecek seyler konusuluyor. Bir basbakanin bile bu konuda kesin bir fikri olmaz. Bir baskasi derki sana a obur bireyle konusurken b . Niye sana a diyince işi iyi oburune de b diyince. Bu boyle surer gider. bosuna bu soyle bu boyle demeyin. Verdiginiz her nedenin bir curutucusu vardir..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf okadarda değil. Adamlar laikliğe karşı. Türkiyenin düzenini yıkıp şeriat düzeni getirerek Türkiyedeki İslami kesimi kendi yanlarına çekmeye çalışıyolar...

Adamların amacı irticai faaliyetler yani... Bunlarıda terör örgütlerini besleyerek yapıyolar[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 30 Ekim 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
sadece İslam diyorum. Adamlar Müslüman olmayan herkesi öldürmek istiyor. El Kaide falan filan da. Şimdi alaka yok mu yani??

terörism=islam mı diyorsun yani.Bravo!!
ben de diorum ki terörizm=yahudilik.ne de olsa silah şirketlerinin büyük bir çoğunluğu onların.bu arada terörism olayları oluken yaralananların büyük bir çoğunluğu da onların ilaç firmalarının kar etmesini sağlayacak.bilemiyorum ya bana tam tersi gibi geliyor[signature][hline]-Optimist Style-
Sosyal ağlarda paylaş

baluu, ben çok net bişey söylüyorum. iran başbakanı israil haritadan silinmeli şeklinde açıklama yapmış. burda da "evet bence de silinmeli" diyenler olmuş. bu yaklaşımla eski nazi almanyasının yaklaşımı aynıdır. başka türlü bir yorumu, bir göreceliliği falan yok bu işin.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...