Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: ShadowFury, 30 Ekim 2005 11:53 tarihinde demiş ki: İran at olmadığına göre, İsrail de Amerikanın kankası olduğuna göre Amerika nın eline, İran a çullanmak için fırsat geçti... İran : Silerim lan hepinizi haritadan İsrail : Akıllı ol kankama sölerim bak İran : Kankan kim lan senin pis yahudi (South park'ta Cartman'ın söylediği gibi) İsrail Abd'ye : Kanka bu bana yamuk yapıo. Bak biliosun senin bütün ekonomik gücün yahudilere bağlı akıllı ol sende yani. Abd : Lan iran akıllı ol bak ırak'a yaptıklarımı sanada yaparım İran : hasiktirr lan Abd : Aha bana ne dedi. Bittin lan sen İran : Akıllı olun LAN! Dağılın yakarım hepinizi (Nükleer silahları çıkartır) Türkiye : Siktirin lan başka yerde kavga edin ben AB'ye girmeye kasıom sokacam kavganıza şimdi ekonomimi alt üst ettiniz. Bi kurtulamadım lan sizden.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı [Bu mesaj Davion tarafından 30 Ekim 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Davion lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yakinda ABD Iran'a girer. Iran cinnet gecirir elinde ne varsa sallar 3. Dünya Savasi cikar Israil Ingiltere Amerika vs Arabistan, Kuzey Afrika falan[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Amerika&İran savaşı durumunda; [spo1=...]Türkiye: Yapmayın etmeyin savaş kötüdür yaşasın barış Yurtta barış Dünyada barış Amerika&İran: Ne dio lan bu? Sanane be savaşırız sen ne karışıosun? Amerika:Harbi ha sen ne hakla bize karışırsın? İran: Hiçkimse savaşımıza karışamaz.Türkiyeye savaş açıyorum Amerika: Evet kimse savaşımıza karışamaz bende Türkiyeye savaş açıyorum.Zaten Bor var onlarda yani borumu gider alırım İran: Evet bunlar zaten laiklik diye başımızın etini yiolar hadi dalalım Türkiye: *hıck* İMDAAAK[/spo] Şeklinde bi komplo teoriside üretebiliriz dimi:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 @ShadowFury: ABD-İran ittifakı. Zor...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ittifak degil de, her sekilde bize patlar. Asagi tükürsen sakal yukari tükürsen biyik Tükürmesen de neden tükürmüyosun derler[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yerlere tukurmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 silinsin..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 30 Ekim 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 delete israil[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Kojiroh, 30 Ekim 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Aha adamlar İran'a saldırmak için gerekli bahaneyi de buldu [signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 israil haritatan silinnince sorunlar bitermi biticekse silinsin[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hayır israil haritadan silinmesin! Sonra sıra başkalarına da gelir yoksa...[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 O israil alayımızı siler ona göre durun. Lafla yürümüyo adamlar direkman hedefe yönelik eylemleri var bu yıllarda.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 oh oh.. rusya iran vs amerika israil Albert Einstein'ın lafı doğrulanır valla "3. dünya savaşını bilmiyorum ama 4.sünün taş ve sopalarla yapılacağı kesin"[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tamam sildim uzatmayın..[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ahah bu kadar kolay bişey için savaşacaklardı az kalsın :)[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende diyorum nerden çöp kokusu geliyo bi kaç saate çöpe gider bu konu...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 silinsin izin veriyorum. hatta yeterli askeri güç kalırsa amerika da silinsin. gerekirse yardımda bulunurum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 30 Ekim 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bence bu kafayla giderlerse kendileri haritadan silinirler.. siyasette herşey solenmemeli...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 başlığı görünce senin fikrin sandım bi anda ehueh:D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 silinmedimi daha bu haritadan [signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 30 Ekim 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kudüse de türkiye girsin cennetin krallığı hesabı[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kimse irana giremez efenim. yemez yani. en fazla libaya yaptıkları gibi 40 sene ambargo koyarlar. iranda boru gibi ordu var ırakta bile gerilla tatktiğiyle 2k asker kaybetti amerika[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 israil , amerikanın kuklası önce amerikayı haritadan silmeleri lazım :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 getirin cifi mr muscle yi ovun prille cifle cifleyin hade silin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar