Redogski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şaka gibi geldi sınav.benden başka sınava gircek varmı? heycanlı deilim de sınavla ilgili tiyolarınızı alıımdedim:D eğer emin olmadıım soruyu napıım?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya tırsıyorum feci.. niyeyse artik. stres oldum bu saatlerde... motordan iki deneme çözdüm birinden 72 birinden 70 aldim 68 ile kalmazsam iyi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 beyler sınav çok kolay merak etmeyin ya 1 kez kitabı okuyun yeter şahsen bne öyle yaptım şimdi gidip imza atıp almak kaldı ehliyeti ehliyet bursada ben trabzondayımda :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hayatımda ehliyet sınawı kadar kolay bir sınaw gormedim. ilk yardım bolumundeki sorular cok komik.direk 100 alırsınız. trafik bolumunde bi iki kıl soru oluyo,ozellikle trafik ve polis isaretlerine bi goz gezdirin.90 dan asagıya dusmezsiniz. geriye motor kaldı.motor bolumunde de soruların cewapları hep klasik.mesela aku cewabı cok cıkar =) motor bolumunde basarı icin kitaptaki yapamadıgınız soruları ezberlemeye calısın cunku nerdeyse aynıları cıkıyor.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 motor bölümü en kolayı gelio bana trafikte kolay ben ençok ilk yardımdan korkuom[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kitaba nerdeyse bakmadim ehe.. netten eski sorulari yapiyorum, motordan 72 trafikten 70 i.yardim dan 87 aldim.. hmm çok sınır ya 68 le kalırsam patlar ha[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 21 Ekim 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hepsinden 98 gibi birşey almıştım, 100 alsam hepsinden kurs bedavaya geliyor du tutturamadık.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Ekim 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kaç alınca kalıosun? bide 3 yanlış doğruyu götürüomu?:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 70 veya üstü geçiyor, 70 altı kalıyor. O olay yok (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ehliyet sınavı saat kacta bilen varsa bi soyleyiversin?[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 11[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arkadaşlar kusura bakmayın bende giricem sınava kesin 11 demi sınav acaba? Bende ilk sınavda motoru geçtim ilk yardım ve trafikten 1 soruyla kaldım. İnşallah yarına kısmet olacak sınavı geçmek ama hala okuyamadım kitabı tembellik başa bela :( [signature][hline][ae] joiboi [Bu mesaj Jievaras tarafından 21 Ekim 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ehliyet sınavı kolaydır ya.panik yapmayın boş yere.hele motor en kolayı ben en yüksek motordan almıştım.panik yapmayın.bi de sınavın son dakikalarına kadar durun son dakikalarda bazen hocalar yardım ediyormuşşş ne kadar doğrudur bilemiycem ama öyle duymuştum.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Jievaras, 21 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar kusura bakmayın bende giricem sınava kesin 11 demi sınav acaba? Bende ilk sınavda motoru geçtim ilk yardım ve trafikten 1 soruyla kaldım. İnşallah yarına kısmet olacak sınavı geçmek ama hala okuyamadım kitabı tembellik başa bela :( walla bnm girdiim sınav saat 11 de sabah :D aynıdır heralde:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet aynıymış teşekkürler :) Ee nası geçti sınavlar ben ilkyardım ve trafikten girdim bayağı kolaydı sanırım geçicem :D[signature][hline][ae] joiboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 valla ben yaptım çıktım 1 saatte bitti hepsi:D bana göre doğru hepsi:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 haa bide hocanın masası neydi öle ya.tlfon tezgahı gibi.oraya bi baskın yapsa biri sırf bizim sınıftan 4 milyar kaldırır valla.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ilkyardim-trafik süper kolaydı ama motorda takıldım ben.. geçerim büyük ihtimal ama %100 emin olamiyorum. bi sorun çikmaz işalla, bende 1 saatte bitirdim çiktim bu arada[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Valla ehliyet sınavları cok kolay kalmak icin hic bisey bilmemek lazım ben sade 3 saat kitabı okudum bi kac kerede kursa gitmistim (3 saat = Bursadan istanbula gelmistim 21:00 da bindim ) 98 98 100 dü sanırım notlarda direksiyondanda 85 almıstım herkeze 85 vermis hocalar Bugünkü sınavda tanık lardan biri gözetmenmis 2 kisi kalmıs sınıfta bakınıyolarmıs etrara demis neye bakıyonuz biri hocam yardım edersiniz diyebakıyorum demis ne yardımı demis oda sorualra falan yok yardım nası girdiysen öle cıkcan 20 kisiyede aynı 2 kisiyede aynı uygulama yapamıyosan yallah ne yüzsüzler var 4. girisim mi ne demin demek 4 kerede ögrenmemissin yeniden kursa git 5. ye girersin bakkaldan alma haline döndü ehliyet olayı zati trafikte bir cok hödük var[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 cevap anahtarlarını bulabilen var mı nette falan? ve sonuçlar ne zaman açiklaniyor?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 40 dk da cıktım sınavdan ilkyardım kolaydı motorda kolaydı ama trafık biraz düşündürüyo benı. inş geçerim.geçemessem ehliyet sekteye ugrayabılır askerlık yaklasıcak..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 çok klasik bi soru daha wardır: yarım debriyaj gitmenin zararı nedir? hep çıkar...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 debriyaj aşınır sonra araba debriyaj kaçırır araba çok benzin yakar çekişten düşer falan filan[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] [Bu mesaj Joe tarafından 26 Ekim 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aynen.....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 elektirik çarpmasi sonucu ne görülmez? a)ishal-kabizlik.. Ben= Sınıfta yarilirim herkes bana bakar.. ben toparlanir öksürürüm hafiften bozuntuya vermeden devam ederim bi soruyu işaretlerken kendi kendime yine koparim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar