Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 nmtdiyene hak verdiğim tek nokta daha onceden yapılması gereken şeyin yapılmaması. mart ayından beri %100 fazla ödüyoruz. yada iki katı az verim alıyoruz. cunku bahsedilen alt yapı sözde hazır idi fakat tek sebeb gerekli dsl hat sahibi sayısının azlıgı idi. yani 400 bin user varken yapılacaktı ama yapılmadı ertelendi sürekli. -- Yazının yanlış tarafları ise Yurt dışı çıkışlarımız daha geçen ay arttırıldı burada da başlıklar açıldı. ayrıca suan yeni bir çıkış daha ekleniyor. Kimse burada TT Kral demiyor gercekten verdigi hizmet 100 uzerinden 10 anca alır. Fakat giderek düzeldiğini kabul etmek zorundayız. ben bundan 5 sene once 64 dsl gelsin diye TT kapılarını aşındırıyordum bugunse en düşük hız 512 oluyor. Eminim ki kısa sürede iyi yönde yapılandırılmalar da olacaktır.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 uzun bir süredir umuyorum. umudumu kaybetmicem. olucak![signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Vodan, 17 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki: Ya saçma saçma konuşmayın okadar gazla yazmışsınki neredeyse anlamak için 2 kere üzerinden geçmek gerekecek. 128 den 256k ya geçtik. Ozamanda korkuyorduk kaldırmaz diye, korktuğumuz başımıza gelmedi. Ben ilk günde 25k sabit hızla dl yapıyordum. Anlık 29 lara vuruyordu. Bugünde aynı şekilde. Zaten telekom hatlarında %10 luk bir kayıp var. Alabileceğimiz max. hızı da alıyoruz. Nereden biliyorsun yurt dışı çıkışlarının yeteri kadar arttırılmadığını telekom genel müdürü amcanmı var? Elinde net bilgi/belge olmadan karalayıcı yazı yazman doğru değil. gündüz 250 ms aldığım amerika serverı akşam 6 dan itibaren 450 ms nin altına inmiyor buda demek oluyorki daha şu hali ile yetmeyen bu geliştirilmiş diye lanse edilen hatlar 2 katına çıktığı zaman hız upload yüzünden 600 e çıkacak ha umuyorumki buna yönelik hat almışlardır veya vs vs yapmışlardırda hem insanların hızları artar hemde şu anki erişim sürelerinden pek ödün vermeyiz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Peki o serverin saat 6 dan sonra yoğunlaşmadığını nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yaw bu geçiş surecindenmidir nedir,internette sıkıntılar içerisindeyim bazi server sitelerii acmıyokafayı yedirtiyo bana 15 gundur...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Vodan, 18 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Peki o serverin saat 6 dan sonra yoğunlaşmadığını nereden biliyorsun? amerika saatine göre orada oyun oynayan adam olmuyor da o yüzden oynuyan amerikalılardada ping 10 ms oluyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya millet sıkıntıdan kuduryo geçiş süresi falan diyo bende de 2 haftadır nette hiç sorun yok taş gibi mübarek galiba benımkı dırek 1 kasımda 512 olcak ehehe adamlar bana çalışıyolar heralde. oh cool..[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1 kasımda hız artısı olmaya bilir kampanya suresi 15 kasıma uzatılmıs cunku.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yılbasına kaldı o hız artışı[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi bakan kafsına göre konuşuyo ne demektir ya adam kahvede konuşmuyoki bunları basın açıklaması yapyıo[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 oruç başına vurmuş[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu kapasite yükseltme adı altında yaptıkları işi yurt dışı çıkışlarına yapmalarını umuyorum. çıkışlarıda 2 katı yapsalar mis olacak hehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 görünüşe göre de yapmışlar 21,77 gbit ciddi bir artışı işaret ediyorx[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sakaryadayım suan rezil internet 1 kb la download yapıyodum demin :) ist da sorun yoktu havadan nem kapıyo valla bakım fln oluyomus sanırım dün sakarya genelinde akşam saatlerinde kesmişler vb bakalım belkide bişiler olucak kasımda :) en azından hayal etmek iyidir ehe[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1kb mı ahahahahah dialup hatırladım be[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yaw bu topii ilk gördüümde ttnet sayfasında 1 kasım olayı yazıyodu ilk sayfada şimdi yok?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 varmi gelisme, karistiriyim gine ortaligi :D[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: BlackRose, 18 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: görünüşe göre de yapmışlar 21,77 gbit ciddi bir artışı işaret ediyorx tam olarak nereden görüyorsun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Olsun ya görelim belki sevindirici olur guzel olur cok karamsar bakmayın:) 1kasım dogum gunum telekom bana demekkı adsl mı 512ye cıkarma hedıyesı verıor dogum gunun kutlu olsun msjı herhalde bu telekomun bana veridiğii :) [Bu mesaj AxlXelru tarafından 20 Ekim 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Arkadaşlar Kota'dan ne haber sanki 5 gb ta yükselcekmiş gibi psikoz oldum?![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bende bugun telekoma gıttım 1 kasım olayı dogrumudur dedım ... hem kotalıya hem sınırsıza dogrudur dedı adam ... akıl edıp kota mıktarını sormadım ... bence 5 olur yaw ... yoksa sallamam 20 ytl yi sınırsız alırım oyun/film vs ile kendini kurtarır zaten DVD bilem indiririm :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 az kaldı bakalım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ptt başvuruyorduk bunun için heralde demi?[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. [Bu mesaj Graveyard tarafından 25 Ekim 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 abi valla bu ilaç gibi geldi ne diyim hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: The_Delucian, 21 Ekim 2005 04:01 tarihinde demiş ki: bende bugun telekoma gıttım 1 kasım olayı dogrumudur dedım ... hem kotalıya hem sınırsıza dogrudur dedı adam ...ya bakan sadece 29 ytl liğin 512 olacağını söylemiş. milliyet öyle yazmış yani. bugün gördüm ve şoka uğradım! 512 bekliyordum günlerdir. sordugun adam doğru söylüyordur umarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar