Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Kasımda Minimum ADSL hızı 512k Oluyor!

Vodan

Öne çıkan mesajlar

said:
BlackRose, 15 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
ne 10 mbiti, norveçte en son eylem yapmıştı elemanlar 100 mbit isteriz her eve diye :)

bizim telekom da marifetmiş gibi reklamını yapıyo "hızlı internet" diye, bi kere kapasitenin artması kapasiteyi ilgilendiriyo hızı değil ki, yani 1mbit ile 10 mbit arasında ping farkı yok ki örneğin MMO oynarken :)
birlestir bizi, tek yurek olalim duyuralim sesimizi, sokaklara dokulelim :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce BİNALİ YILDIRIM TV8'de Canlı yayınlanan Sağ Duyu programında tekrar üstüne basa basa defalarca asgari olan 256K hız 512K'ya gececektir dedi 1 Kasım itibari ile. Yani bütün 256K kullanıcıları kotalı yada kotasız hepsi 512K olacak.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

[Bu mesaj Davion tarafından 16 Ekim 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer daha ciddi gibiler olsun artık ama yani pls[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok adam program sunucusu süre bitti dio bizim bakan hala defalarca 1 kasımda %100'lük bi indirimle fiyat farkı olmadan asgari kullanıcıların hepsi 256K'dan 512K'ya gecicek dedi.

Allah be torrent sitelerini yamultacam yeminle biri beni durdursun 512 olunca.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Binali Yıldırım aynı zamanda, "Telekom'un internetteki chat odalarını ve forumları takip ederek telekom hakkında ileri geri konuşan kullanıcıların ip verilerinin saptandığını ve bu kullanıcıların 1 kasımdaki hız artışından mahrum bırakılacağını" açıkladı.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha işte beklediğim de buydu herkes küfrettiği için yükseltme işlemi sadece telekomda çalışanlara olucak :D

zaten bu 3gb kotalı olanlara yapılan bişey değilmi sadece ?

biz sınırsız kullanıcılarınki yükseltilmiycek diye biliyorum öle deyilmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 16 Ekim 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
Binali Yıldırım aynı zamanda, "Telekom'un internetteki chat odalarını ve forumları takip ederek telekom hakkında ileri geri konuşan kullanıcıların ip verilerinin saptandığını ve bu kullanıcıların 1 kasımdaki hız artışından mahrum bırakılacağını" açıkladı.

telekom maillerini okumayı bilmiyor ne chati hocam[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

AB sürecinde , iletişim konusu 8. sırada ve çok önem verilen bi konu. avrupa birliğinden alınıcak kredilerle internet alt yapımızın gelişeceğini umut etmek gerekiyor...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

davion bi yavaş[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya yıl oldu artık.
şu 512 olcakta bende 1 e çıkarcam ama ala bekliyorum
neyse arttırsınlarda geçen seferki gibi olmasın altyapıyı iyicene hazırlayıp öle sunsunlar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

9848943515646541 senedemı alt yapı hazırlanıo anasını sattımının telekomunda[signature][hline][b]cats rulz =)
biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...