Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Kasımda Minimum ADSL hızı 512k Oluyor!

Vodan

Öne çıkan mesajlar

O bağlantı ile dL yapamıyorsun maalesef. Farklı portta web tabanlı mail client'e bile bağlanamıyorsun. Adamlar bw yüzünden batmamak için öyle bir kısıtlamışlarki hiç bir halt edemiyorsun ve yüksek hızlı olmasına rağmen kotaları oldukça kısıtlı.

Oraya yazan ve zamanında bol bol ağzımızın suyunu akıtan arkadaşlar biraz eksik anlatmışlar yani.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

ewden ewe fiberoptik dosuyolarmıs oha ama ya bizimkileride balinalar kemiriyo.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden birşey anlatılmaz size. Okumadan yazıyorsunuz. Çok isterim o bağlantıyı bir görmenizi ya da şahit olmanızı.

Kısa zaman önce tanık olduğum için yazdım ama sallayana tabiki.

Neyse. 1Gbit'lik fakat MSN'i bile zor açtığınız hatlar dilerim size. Sonrasında şikayet edeni vururum ama söyleyeyim şimdiden.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HKBN.net HongKong'da ev kullanıcılarına 100 Mbit/s hızında internet bağlantısına ikinci çeyrekte başlayacağını okurken biraz tuhaf hissetmeme rağmen soğukkanlı olmanın verdiği rahatlıkla ayakta kalabilirken bu servisi sadece $35 verdiğini görünce bayılmışım... ayıldığımda birileriyle paylaşma gereği duydum. Web sitesinin teyidini ocworkbench.com da gördüğüm haberle aldım ki sitede bir de singapurdaki bağlantıdan bahsediliyor. 6.5Mbit/s ayda $48 ki pahalı olduğundan yakınılmış.
HKBN Net 100Mbit bağlantıyı ülke içi olarak veriyor, yurt dışı bağlantısı sadece 20Mbit. Simetrik yapıda evden eve 1Gbit lik bağlantı da çekebiliyormuş. Fiber kablo çekmenin masrafının bu kadar düştüğünü bilmiyordum.

Sizce Türkiye'de "hangi vakitlerde" buna yakın hızlara erişiriz?

sittin sene gecse erisemeyiz.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

allahın singapurunda 6.5 mbit ya bu kadar artık dilim varmıyo ama şerefsizlik bu telekomun yaptıgı cidden.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 31 Ekim 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
allahın singapurunda 6.5 mbit ya bu kadar artık dilim varmıyo ama şerefsizlik bu telekomun yaptıgı cidden.

O allahin Singapurunu git bi gor sen ondan sonra konus bence..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------------------------------
ewden ewe fiberoptik dosuyolarmıs oha ama ya bizimkileride balinalar kemiriyo.
--------------------------------------------------------------------------------
adamlar 256 k adsl yı 4 kisi kullanıyo :D sen fiberoptikten bahsedırsun BUNU HABER YAPSINLAR TELEKOMA ILETSINLER

( Türk Telekom A.Ş midir nedir ona varya ona KAFAM GİRSİN ) ohhhhhh bea rahatladım :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Sosyal ağlarda paylaş

lol
Singapura, Malezyaya, Tayvana falan böyle küçümser ifadelerle yaklaşıyoruz ya, bi bilseler bizdeki durumu, sittin sene kendimize gelemeyiz uluslararası imaj açısından :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Siz bombayi bilmiyosunuz Binali Yıldırım in kendi sitesi var adresini bilmiyorum oraya anket koymuş adam yaptiklarimi nasil buluyosunuz diye %95 i ( çok kötü) demiş boyle olunca ayarlariyla oynamişlar bu %95 i %10 a çekmişler ondan sonrada bakmişlar olmuyo gene artiyo (çok kötüye ) oy verenler anketi kaldirmişlar :D . Hatira defteri bolumu var tum adsl ciler msj bombardimanina tutmuş ama hic birini yazmamislar hep sayin bakanim cok iyi işler yaptiniz gibi yazilarla dolu......[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----

[Bu mesaj Masticore tarafından 31 Ekim 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sholver, 14 Ekim 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
said:
jacabo, 13 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ıngılterede ablamların adsl ı 2 mbitden 10mbit yapmıslar fiyat artmamıs 35 pound

acaip ozendim

ingilterede adsl yok dsl varrr
;)

Evet DSL var.Burdaki eve geldim,bilg falan almislar.BroadBand sistemini falan baglatmislar.BT firmasinin dsl'ini kullaniyorum su anda.Sonuc?Sonucmu merak ediyosunuz?
Buyrun size sonuc;
2.2 mbit baglanti...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...