Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde deprem vol.4

diablotg

Öne çıkan mesajlar

sen sus bence[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

balonu patlat da gel[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

ama izmirde tanıdı olup da merak edenler de vardir hani "ha oldu ha olacak" yaparak sadece izmirlileri değil onların uzagında olan sevenlerini de üzüyorsunuz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde tanıdığım olucak, izmirde depremler olucak, ben onları forumda hatırlayıp "aaa dur bi ariim bakiim" dicem. yalan hacı o dediğin :D

"annecim imdak" diyeceğinize yatağını gardrobunuzun yakınından uzaklaştırın, televizyonunuzu sehbasına monteleyin, buzdolabınızın ayaklarına lastik koyun, kapı eşiklerinin köşelerine köşebent takın..
ne bileyim bi önlem alın, sonra burada "ölücem miiiiiiiiiii" diye abuk subuk mesajlar atmaya hakkınız olsun...

yeter sıkıldım aaaaaaa...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 25 Ekim 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
izmirde tanıdığım olucak, izmirde depremler olucak, ben onları forumda hatırlayıp "aaa dur bi ariim bakiim" dicem. yalan hacı o dediğin :D

Ben buradan ögrenip ariyorum örnegin.
Tanriyla daha vahiy gönderecek kadar samimilesemedik, hep bi sogukluk var aramizda[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Penth, yükselenleriniz tutmuyordur[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tarot baktircam az sora :([signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

izmirli bi arkadaş.. o kadar etkilediki beni. banyoya bile giremıom dio..adam 1 haftadır yıkanmıyomus..kokmustur heral..

allah kimsenın başına doğal afet vermeseın.. ör: pakistan..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence İzmirdeki depremler büyük bir depremin habercisi değil aksine büyük bir depremin parçaları yani 1 tane buyuk deprem yerine birçok ufak deprem ile açığa çıkıyor enerji. Yani dua edin 5-6 arası sallana sallana enerjisini atsın ege bolgesi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...