Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dc++ dan bir dosya cekerken 1mb ile cekmeye basladi ve su an kitlenio

Reumer

Öne çıkan mesajlar

1 mb ile cekmeye basladi 50mb lik klibi ve 1 dakka gecmeden bitti download.

ve dosyayi su an acmaya calistigimda takilior ve makine cok kasmaya baslio

dosyayi silemiyorumda "bir program kullanıo su anda" falan dio
ama kullanmıo hic bise..restart atiorum ve hicbise acik diil ve gene silemiyorum dosyayip

nedir bu basina gelen varmı bole bise?

dc++ dan cekiodum bu arada[signature][hline]Mervune
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bozuk o dosya
hile yapıyorlar
upload vermiyor o kişiler
ama paylasıma açtıkları dosyalar süper arşivleri geniş görünüyor
film isimleri düzgün görünüyor
ama cektiginde 1 mb cekiyormus gibi görsende bittiginde dosyalar calısmıyor
cunku dosyalar fake
senin hdd de 700 mb yer kaplıyor ve 1 mb la cekiyorsun ama aslında 700 mb cekmiyorsun sadece senin hdd de 700 mb yer kapladıgını gördügün bozuk bir dosya olusuyor
dc++ ı kapatıp silebilirsin
ctrl alt del yap ordan görevi sonlandır dc++ ın[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

dosyanın
c:documents and settingspaticikdesktoppatates.rar olduğunu varsayarsak

önce
del "c:documents and settingspaticikdesktoppatates.rar"
büyük ihtimalle olmicak
sonra da
del ".c:documents and settingspaticikdesktoppatates.rar"
bunu dene
yine olmazsa başka bişyler deneriz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Dosyanın uzantısı bir çeşit video ya da ses uzantısı ise windows üzerinde tıkladığın anda dosya bilgilerini okumaya çalışacaktır. Başaramayınca da duracağı yerde gerçekçe denemeye ve cpu yu katletmeye devam edecektir. Bu tip dosyaları ya programla silin, ya başka bir program içinden silin (mesela nero) ya da boş bir txt yaratıp önce txt yi seçip sonra control e basılı tutaraktan bu dosyayıda seçip ikisini aynı anda silin. böylece preview almaya çalışmayacaktır vindoz.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

shift+delete siler genelde böyle dosyaları. mantığı da şudur: normal delete çektiğinizde dosyayı çöp kutusuna taşır. çöp kutusu da bir klasör olduğu için dosya taşınamaz ve hata alırsınız. shift+delete ise direk silmek içindir.[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 30 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
shift+delete siler genelde böyle dosyaları. mantığı da şudur: normal delete çektiğinizde dosyayı çöp kutusuna taşır. çöp kutusu da bir klasör olduğu için dosya taşınamaz ve hata alırsınız. shift+delete ise direk silmek içindir.
Heh yok öyle birşey. Silmez yani.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 30 Ekim 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
Ahah. Adam tüm teknolojiyi, bilinen herşeyi UO ile test etti onayladı. Başka birşey etkili değil bu bağlamda. Onu dinleyin siz.

yuh yani YUh ne alakası var. ben taşınamayan, taşımaya çalışınca hata veren dosyalar için olayın çözümünü anlattım. şu ana kadar 30 dan fazla dosyada bu yöntemi uygulamışımdır. raycharles sen de bi sus len :-)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...