Reumer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1 mb ile cekmeye basladi 50mb lik klibi ve 1 dakka gecmeden bitti download. ve dosyayi su an acmaya calistigimda takilior ve makine cok kasmaya baslio dosyayi silemiyorumda "bir program kullanıo su anda" falan dio ama kullanmıo hic bise..restart atiorum ve hicbise acik diil ve gene silemiyorum dosyayip nedir bu basina gelen varmı bole bise? dc++ dan cekiodum bu arada[signature][hline]Mervune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://www.docsdownloads.com/Tier1/dr-delete.htm bunla dene bir de[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bozuk o dosya hile yapıyorlar upload vermiyor o kişiler ama paylasıma açtıkları dosyalar süper arşivleri geniş görünüyor film isimleri düzgün görünüyor ama cektiginde 1 mb cekiyormus gibi görsende bittiginde dosyalar calısmıyor cunku dosyalar fake senin hdd de 700 mb yer kaplıyor ve 1 mb la cekiyorsun ama aslında 700 mb cekmiyorsun sadece senin hdd de 700 mb yer kapladıgını gördügün bozuk bir dosya olusuyor dc++ ı kapatıp silebilirsin ctrl alt del yap ordan görevi sonlandır dc++ ın[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o programda takılıo browse dan dosyayı cektigimde iyimi.. of[signature][hline]Mervune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 dynamick yapıorm dc calısmıor ama hala silemiyorum yani restart falan attıktan sonra bile silemiyorum dosyaya sag tıkladıgımda bile kasmaya baslıo makine[signature][hline]Mervune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 işte anca dr delete çözebilir sorununu bu durumda[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 güvenli kipte aç windowsu dosyanın oldugu klasöre gir dosyaya bikere tıkla shift e basılı tutarken delete e bas sil[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 inanmıycaksın ama guvenlı kıp dede silmedi gene kullanılıo dedi kafayı yıycem :) hayır formatda atılacak durumda dııl bı harddıske 33gb de 21 dolu digerinde de 120 de 80 dolu ve 120 likde dosya[signature][hline]Mervune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 start > run > cmd > burdan silersin ancak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 dosyanın c:documents and settingspaticikdesktoppatates.rar olduğunu varsayarsak önce del "c:documents and settingspaticikdesktoppatates.rar" büyük ihtimalle olmicak sonra da del ".c:documents and settingspaticikdesktoppatates.rar" bunu dene yine olmazsa başka bişyler deneriz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dosyanın uzantısı bir çeşit video ya da ses uzantısı ise windows üzerinde tıkladığın anda dosya bilgilerini okumaya çalışacaktır. Başaramayınca da duracağı yerde gerçekçe denemeye ve cpu yu katletmeye devam edecektir. Bu tip dosyaları ya programla silin, ya başka bir program içinden silin (mesela nero) ya da boş bir txt yaratıp önce txt yi seçip sonra control e basılı tutaraktan bu dosyayıda seçip ikisini aynı anda silin. böylece preview almaya çalışmayacaktır vindoz.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 fastreload oldu sonunda saolasn.. diğer arkadaslarada tesekkur ederm[signature][hline]Mervune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hangisi oldu peki 1. mi 2.mi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1. oldu edit : 2. yi denemedim ama :) [Bu mesaj Reumer tarafından 30 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 shift+delete siler genelde böyle dosyaları. mantığı da şudur: normal delete çektiğinizde dosyayı çöp kutusuna taşır. çöp kutusu da bir klasör olduğu için dosya taşınamaz ve hata alırsınız. shift+delete ise direk silmek içindir.[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 shift+delete de silmıo kullanılan dosyada bise farketmezki shift le yada normal yapmıssın[signature][hline]Mervune edit : silmiyodu :) [Bu mesaj Reumer tarafından 30 Ekim 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: PrudenT, 30 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: shift+delete siler genelde böyle dosyaları. mantığı da şudur: normal delete çektiğinizde dosyayı çöp kutusuna taşır. çöp kutusu da bir klasör olduğu için dosya taşınamaz ve hata alırsınız. shift+delete ise direk silmek içindir. Heh yok öyle birşey. Silmez yani.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nıhaha ezik pru hiçbişey bilmiyo[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bi deneyin bakalım uo yükleyin. xpyi yeniden kurun. uonun dosyalarını silmeye çalışın, silmez. shift+delete yapın...[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 uonun neyinde hayır varki[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ahah. Adam tüm teknolojiyi, bilinen herşeyi UO ile test etti onayladı. Başka birşey etkili değil bu bağlamda. Onu dinleyin siz.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hahahahah ezik ezik[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Zopik, 30 Ekim 2005 23:28 tarihinde demiş ki: Ahah. Adam tüm teknolojiyi, bilinen herşeyi UO ile test etti onayladı. Başka birşey etkili değil bu bağlamda. Onu dinleyin siz. yuh yani YUh ne alakası var. ben taşınamayan, taşımaya çalışınca hata veren dosyalar için olayın çözümünü anlattım. şu ana kadar 30 dan fazla dosyada bu yöntemi uygulamışımdır. raycharles sen de bi sus len :-)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar