duende Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sizce nasil bisey secilmeli slow - hareketli? klasik - populer? sert - yumusak? yada zor olmasi onemlimidir?? iste bildginiz seyleri yazarsaniz sevinirim nasil bi sarkinin seçimi bizi one gecirir?[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 zor olmasi onemli degil, hareketli pop-rock calin.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 juriye (neydi o adamin adi ya, bbg'de unlu olmustu "of deli gonul" diye bi sarki soyluyodu) iste ismi lazim degil adami koymuslardi... demekki hareketli pop, seyirciyi costuracak hafif rock olmasi gerekiyo...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 who - my generation uygun olurmu ozaman sizce?[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 robbie williams & kylie minoque - kids daha uygun[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 zaten 4 dakka mı ne süre sınırı var, o yüzden pek geniş bi skala yok. ama vokal iyiyse burn çalınabilir. gaz ve yumuşak bişeyler seçin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ilk olarak aklimda jimmy hendrix - hey joe vardi vokal bayiyo o sarki yaa dedi bende hareketli hareketli biseyler baktim iste aklima guns'n'roseslar fln geldi bide vokalistimiz bu sarkiyi yolladi sizce bu uygunmudur bu arada kizin sesi bu vokalin tamamen aynisi diyebilirim http://rapidshare.de/files/5402623/christina_vidal_-_freaky_friday_soundtrack_-_take_me_away.mp3.html[signature][hline]kanitlayabilirim... [Bu mesaj duende tarafından 22 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 http://rapidshare.de/files/5402623/christina_vidal_-_freaky_friday_soundtrack_-_take_me_away.mp3.html/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 biz zamanında learning to live çalmı$tık DT'den.heh. gerçi sonra kavga çıkardıgımız için elenmi$tik. onun icin sonucu bilemicem =)[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 madonna - frozen? jet - are you gonna be my girl sahne performansının güzel olabilecegi, seyirci ve jüride sempati uyandırabilecek parçalar seçin, bildikleri bir şey olursa daha da güzel olur.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 are you gonna be my girl bnmde aklima geldi ama fazla kolay diye dusundum[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Msnde de soyledim burda da şeyedeyim Black Sabbath - The Wizard black sabbath ekoluyle tamamen alakasız mızıkalı hoş bir şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kasdav gibi salakça bir yarı$maya katılmayın bence.. He illa katılcaz falan diyorsanız blues , jazz falan çalın , deği$ik bir hava getirin.. buena vista social club çalın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 biz deep purple - smoke on the water çaldık. tüm okullar bizim kesin tur atladığımızı söylüyordu. fakat ama lakin sonuç öyle olmadı. daha popüler bir şey çalın[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 populer bisey calmaktan ote bilet satin.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 onun oneminin zaten farkindayiz:D bu arada velvet revolver - slither nasil olurdu?[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 St. Benoit'lu değilseniz, yarışmayı düzenleyenlere para yediremeyecekseniz, hayvan gibi bilet satamayacaksanız, ne çaldığınız önemli değil ; kaybedeceksiniz. Eğer o koşullardan birini yerine getirdiyseniz, yine ne çaldığınız önemli değil ; kazanacaksınız O yüzden "Hangi şarkıyla kazanırım?" diye düşünmeyin, çıkın o kısıtlı sürenizde eğlenin abicim. Çaldığınız şarkı kazandırmaz size o yarışmayı...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 belli ki siz kazanamamışınız :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evet kazanamadık ama benim üsttekileri yazmamın nedeni o değil. Şimdiye kadar ben bir tek Galatasaray'ın hakettiğini aldığını gördüm orda, adamlar da Dream Theater - Awake çaldılar, ve gerçekten çaldılar. İstediğinize sorabilirsiniz KASDAV'ı aynı şeyleri duyacaksınız...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 galatasaray gecen sene rüşvet verip diskalifiye olmamışmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 3 sene öncesinden bahsediyorum.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla velvet revolver-slither gusel bir secim olabilir.. cok uc seyler calmayın piyasa seyler olsun millet eslik etsinki juri hmm desin:) ayrıca hakkaten hak yemeler oluyomus,juri zaten genellikle sacma isimler oluyo ondan kazanmak icin piyasa,ses getirmek icin marjinal bir sey sec bence...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 saint benoit yine birinci olucak :P[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tek olay bilet satmak gerisi boş..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 biz SJ muhtemelen AC/DC - For Those About to Rock la katılmayı planlıyoruz... kendi bestelerimizden biri ile de katılabiliriz... kazanmak için diil kendimizi gostermek için gittiğimiz çok açık ama...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 23 Eylül 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar