Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 beyler sımdı ben silivriyi geçince kaptan sıtelerı var hanı marmara ereglısını gecınce oraya en kısa zamanda (araba yokh) otobus mınubus .vs. seyler le taksımden nsl gıdebılırım bı yardımcı olrsanız kaptan sıtesını bılenler ozellıkle arabasız en kısa zamanda nsl gıdebılırım hepınıze saygılar sunarım.. yardımlarnızı beklıorum SELAMETLE.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 :) ıstanbullu olsam bılsem o semtlerı kıza yetıstırmeye calısırdım senı bu saatte[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 En kısa zaman: taksi En ekonomik: otostop bi otobüs şirketine de sorabilirsin tabii[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 cılkı mı cıktı forumların acaba[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: BonePART, 02 August 2003 01:58 tarihinde demiş ki: orda netten tanıstıgın bi kız mı war[hline] herkes senmi abicim :P[hline] klavyedeki "z" tuşu bosulması sonucu "z" ler artık "s" oldu, bilginise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bu bahsettigin kaptan siteleri yeniciftlik tarafinda olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Benim bildiğim seyrekde olsa otobüs var :) benim olayım gerçi tam tersiydi, geceyarısı bulamamıştım otobüs...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Azmodai, 02 August 2003 04:47 tarihinde demiş ki: b@B th3 K3nK SaNA YarDiM Etm3K iSterdIm aMa KaPasiT3m Y3tmiY0r[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Bigün yarıcan sen beni, ama ne zaman dur bakalım :D[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Yarmak ? Konu Nereye Gelmis :) Yarmak Falan[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Yarılmak, kopmak:Aşırı derecede gülmek Kapiş? :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 onu biliyorum konunun nereye geldigine bakarmisin adam bir yere gitmak icin yardim istemsi millet yariliyor.:)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 artık adamın ihtiyacı kalmadı dün gece sormuştu dağılın huleyn ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 dagılmayın leeb huleyn pls herkes yarmıs burayı ztı :) netten tanıstıggım dııl kız baska arkadasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 taksi tut[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 daha gidemedinmi lan geceden beri bekliyonmu puha :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Ardeniz sitesi var. Gazioğlu benzinci var o düzlükte. Daha ilerde şeker kamp var. Oraya ya otostop çekip gidiceksin yada otobüsle 120-130 km taksimi tutulur. başka türlü olmaz araban yoksa.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 02 August 2003 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 yokh be arkadaslar salı veya carsamba gunu gıtcemde sımdı taksımden yenı bosnaya otobus ordan yenı bosna şarkoy otobus ordan da şarkoyden taksı veya mınıbus le gıtcem bence mantıklı olna bu baska fıkrı olan ... Selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Otobüs şarköye gelmeden durmuomu marmara ereğlisinin orda. Kaptanların orda felan. Şarköy o dediğin yerden 1 buçuk saat kadar ileride de :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Azmodai, 02 August 2003 04:47 tarihinde demiş ki: b@B th3 K3nK SaNA YarDiM Etm3K iSterdIm aMa KaPasiT3m Y3tmiY0r[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Muaheuahuhe. asl pls?!? ben 12/m/ist![hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 3 te randevun yokmuydu lem senin anti[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 aman taksıye bınme zaten yolu falan bılmıyosun TCK (turkıye cumhurıyetı karayollarıydı galıba) turu attırır sana heba olursun yollarda sen en ıyısı yuruyerek gıt, yada bısıklete falan bın hıc ugrasma otobus felna[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Vardı bir şey çıkmadı ICQ'dan devam edelim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Vardı bir şey çıkmadı ICQ'dan devam edelim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 otogardan tekirdağ'a otobüs kaldıran bir firmaya git otobüs marmara ereğlisinden geçiyo mu diye sor sonra kaptandan geçiyo mu diye sor geçiyosa bin git.[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Catscratch, 02 August 2003 15:47 tarihinde demiş ki: Otobüs şarköye gelmeden durmuomu marmara ereğlisinin orda. Kaptanların orda felan. Şarköy o dediğin yerden 1 buçuk saat kadar ileride de :D[hline]This Cat Scratches Free. bab emınmısın oleyse cok kolay o zaman taksım-yenıbosna yenıbosna-sarkoy otobusu orda kaptanda ınecem ole mı ? eger kaptan onceyse sarkoyden yuppii.... SELAMETLE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
feiticiera Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bu bahsettigin kaptan siteleri yeniciftlik tarafinda olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Benim bildiğim seyrekde olsa otobüs var :) benim olayım gerçi tam tersiydi, geceyarısı bulamamıştım otobüs...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Azmodai, 02 August 2003 04:47 tarihinde demiş ki: b@B th3 K3nK SaNA YarDiM Etm3K iSterdIm aMa KaPasiT3m Y3tmiY0r[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Bigün yarıcan sen beni, ama ne zaman dur bakalım :D[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Yarmak ? Konu Nereye Gelmis :) Yarmak Falan[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Yarılmak, kopmak:Aşırı derecede gülmek Kapiş? :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 onu biliyorum konunun nereye geldigine bakarmisin adam bir yere gitmak icin yardim istemsi millet yariliyor.:)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 artık adamın ihtiyacı kalmadı dün gece sormuştu dağılın huleyn ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 dagılmayın leeb huleyn pls herkes yarmıs burayı ztı :) netten tanıstıggım dııl kız baska arkadasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 taksi tut[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 daha gidemedinmi lan geceden beri bekliyonmu puha :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Ardeniz sitesi var. Gazioğlu benzinci var o düzlükte. Daha ilerde şeker kamp var. Oraya ya otostop çekip gidiceksin yada otobüsle 120-130 km taksimi tutulur. başka türlü olmaz araban yoksa.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 02 August 2003 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 yokh be arkadaslar salı veya carsamba gunu gıtcemde sımdı taksımden yenı bosnaya otobus ordan yenı bosna şarkoy otobus ordan da şarkoyden taksı veya mınıbus le gıtcem bence mantıklı olna bu baska fıkrı olan ... Selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Otobüs şarköye gelmeden durmuomu marmara ereğlisinin orda. Kaptanların orda felan. Şarköy o dediğin yerden 1 buçuk saat kadar ileride de :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Azmodai, 02 August 2003 04:47 tarihinde demiş ki: b@B th3 K3nK SaNA YarDiM Etm3K iSterdIm aMa KaPasiT3m Y3tmiY0r[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Muaheuahuhe. asl pls?!? ben 12/m/ist![hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 3 te randevun yokmuydu lem senin anti[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 aman taksıye bınme zaten yolu falan bılmıyosun TCK (turkıye cumhurıyetı karayollarıydı galıba) turu attırır sana heba olursun yollarda sen en ıyısı yuruyerek gıt, yada bısıklete falan bın hıc ugrasma otobus felna[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Vardı bir şey çıkmadı ICQ'dan devam edelim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Vardı bir şey çıkmadı ICQ'dan devam edelim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 otogardan tekirdağ'a otobüs kaldıran bir firmaya git otobüs marmara ereğlisinden geçiyo mu diye sor sonra kaptandan geçiyo mu diye sor geçiyosa bin git.[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Catscratch, 02 August 2003 15:47 tarihinde demiş ki: Otobüs şarköye gelmeden durmuomu marmara ereğlisinin orda. Kaptanların orda felan. Şarköy o dediğin yerden 1 buçuk saat kadar ileride de :D[hline]This Cat Scratches Free. bab emınmısın oleyse cok kolay o zaman taksım-yenıbosna yenıbosna-sarkoy otobusu orda kaptanda ınecem ole mı ? eger kaptan onceyse sarkoyden yuppii.... SELAMETLE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar