Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YarDım arKaDaŞLaR rica ediorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler sımdı ben silivriyi geçince kaptan sıtelerı var hanı marmara ereglısını gecınce oraya en kısa zamanda (araba yokh) otobus mınubus .vs. seyler le taksımden nsl gıdebılırım bı yardımcı olrsanız kaptan sıtesını bılenler ozellıkle arabasız en kısa zamanda nsl gıdebılırım hepınıze saygılar sunarım.. yardımlarnızı beklıorum
SELAMETLE....
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 02 August 2003 01:58 tarihinde demiş ki:
orda netten tanıstıgın bi kız mı war[hline]
herkes senmi abicim :P[hline] klavyedeki "z" tuşu bosulması sonucu "z" ler artık "s" oldu, bilginise...
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim seyrekde olsa otobüs var :) benim olayım gerçi tam tersiydi, geceyarısı bulamamıştım otobüs...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 02 August 2003 04:47 tarihinde demiş ki:
b@B th3 K3nK SaNA YarDiM Etm3K iSterdIm aMa KaPasiT3m Y3tmiY0r[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

Bigün yarıcan sen beni, ama ne zaman dur bakalım :D[hline]ymumcuoglu

Even the smallest person can change the course of the future...
Mesaj tarihi:
artık adamın ihtiyacı kalmadı dün gece sormuştu
dağılın huleyn ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
Ardeniz sitesi var. Gazioğlu benzinci var o düzlükte.
Daha ilerde şeker kamp var.

Oraya ya otostop çekip gidiceksin yada otobüsle

120-130 km taksimi tutulur.

başka türlü olmaz araban yoksa.[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 02 August 2003 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yokh be arkadaslar salı veya carsamba gunu gıtcemde sımdı taksımden yenı bosnaya otobus ordan yenı bosna şarkoy otobus ordan da şarkoyden taksı veya mınıbus le gıtcem bence mantıklı olna bu baska fıkrı olan ...
Selametle...
Mesaj tarihi:
aman taksıye bınme
zaten yolu falan bılmıyosun TCK (turkıye cumhurıyetı karayollarıydı galıba) turu attırır sana heba olursun yollarda

sen en ıyısı yuruyerek gıt, yada bısıklete falan bın hıc ugrasma otobus felna[hline]
Mesaj tarihi:
otogardan tekirdağ'a otobüs kaldıran bir firmaya git otobüs marmara ereğlisinden geçiyo mu diye sor sonra kaptandan geçiyo mu diye sor geçiyosa bin git.[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark
Mesaj tarihi:
said:
Catscratch, 02 August 2003 15:47 tarihinde demiş ki:
Otobüs şarköye gelmeden durmuomu marmara ereğlisinin orda.
Kaptanların orda felan.

Şarköy o dediğin yerden 1 buçuk saat kadar ileride de :D[hline]This Cat Scratches Free.

bab emınmısın oleyse cok kolay o zaman taksım-yenıbosna yenıbosna-sarkoy otobusu orda kaptanda ınecem ole mı ? eger kaptan onceyse sarkoyden yuppii....
SELAMETLE...
  • Yeni Oluştur...