atahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: silencer, 17 Şubat 2005 23:00 tarihinde demiş ki: kim var şimdi izmir'den hala gelmemiş olan? BEN[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eureeka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sendit.com dana sipariş edipte eline geçenler sendit.com'dan statuse bakabilirler mi? Halen item shipped mı gözüküyor yoksa ulaşınca siliniyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bende silinmiş ama box elime gelmedi. Bi süre sonra siliyolardır zaten.[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben bu akşam oynamaya karar verdim hemen almanyada abime bir msj attım yarın alim atim cd -keyi dedi:) bol sabırlar baya test olmuş sizin iş görünen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eureeka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Benin sipariş 10 Şubatta çıktı yola. Elime geçmedi ve halen item shipped duruyor. Ben bi anlam veremedim bu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yok onunla bir alakası oldugunu zannetmiyorum.Bir süre sonra siliyolardır onu.Benimde elime geçmedi box ama silinmiş order list den.Sadece history de görünüyo.Zaten PTT ürünü verdik diye bir talimatta bulucak teknolojiye sahip degiş şuan.Postaları bile kapı önlerine koyan teşkilattan o hareketi bekliyemeyiz.[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eureeka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Şimdi bir de acaba geldide çalındımı düşüncesi hakim oldu bana :) Sendit'ten gelen cdler zarf içindemi acaba. Çoluk çocuk bir şey sanıp araklamak isteyeceği bir görüntüsü mü var :) Normal zarfsa kimse elini sürmez ama kapağı direkt gözüküyosa şüphelenmeye başlayayım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 of of walla abı tobe tın pesın alacam bundan sonra algulum wergulum bu ne ya cocuga ıs buyur arkasından sen gıt yeter usandım hergun hergun walla oyuından sotacak bu ptt sendıt turkıye saat kac oldu ken dımı wow movılerıyle avıtuyorum .wc3 de bazen neten dustumu tamamdır gene aklıma wow gelıyo of allahım of[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet bugün'de cuma bence gelmicek ama gelse iyi olur tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 işimi sağlama almak için okula gitmedim bugün :) paketler beyaz zarfta geliyormuş, herhalde onada dokunmazlar..istanbulda bugünde dağıtıma başlamazlarsa protesto falan yapalım :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 abı antalyada elıne ulasan warmı fıttırdım ha..Postacıyı yaklarsam oldurucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Postacıya ulaştım bugün.. Dün getirmesi gerekiyormuş ama gelememiş.. Bugün getirecekmiş.. Sahrayıcedit'te oturuyorum ve 10'unda shipped olmuştu... Darısı başınıza arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 demın carsıya gıttım adsl e basvurcaktım basvurdum donuste postaneye ugradım srıyım dıye adamlar sevındıler walla hemen verdıler :) 11 ınde shıpped olmustu bıde adsl 2 dk da acıldı acaıp mutlu oldum yanı edırneyım bu arada[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sehırlerıde solersenız sewınırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Blinky, 18 Şubat 2005 10:27 tarihinde demiş ki: abı antalyada elıne ulasan warmı fıttırdım ha..Postacıyı yaklarsam oldurucem. +1500 Posthane basmama az kaldı.[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İzmir'e, arkadaşıma geldi[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 istanbulda niye tık yok yaaaa lan böle kalabalık nüfus var insan su posta teşkilatını duzgun yapar be yuh..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Oh be sonunda benimki de geldi ayın 10'unda yollanmıştı, İstanbul Tuzla PTT üzerinden 5 dakika önce elime ulaştı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eh bizimkide birazdan gelir herhalde tuzla - pendik yakın zaten , ne alakaysa :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 demin ankara ptt gümrük müdürlüğüne ve posta dagıtım merkezine gittim, büyük küçük bütün gelen paketlerin evragını inceledim yarım saat boyunca isme göre, ülkelere göre, v.s. gümrükten bisi çıkmıyınca, posta dagıtımdan da ismi vererek sordurdum ama nafile benim paket yok ortada.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Oyun elime üzerinde sendit'e ait olduğu belli olan beyaz bir zarfta geldi ve zarfın içi köpüklüydü, dayanıklı olsun diye. Çalınma problemi olacağını sanmıyorum, çünkü normal bir postadan farksız gözüküyor. Sendit'teki order bölümünü de silmişler. Geriye bir tek ekran kartımın tamiri kardı. O da düzelirse hiçbir güç çıkamaz karşıma wowu oynamama engel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 nerde oturdugunuza söyleyinde bizde ona göre bugün gelme şansını hesaplayalım :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Spyro, 18 Şubat 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Postacıya ulaştım bugün.. Dün getirmesi gerekiyormuş ama gelememiş.. Bugün getirecekmiş.. Sahrayıcedit'te oturuyorum ve 10'unda shipped olmuştu... Darısı başınıza arkadaşlar... An itibariyle elime ulaştı. Gönül horde pakedi isterdi ama çok şükür geldi... Sahrayıcedit - İstanbul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bende şimdi postaneden geliyorum aynı adam hala kutu-posta falan gelmedi elimize dedi.tuzlaya gidiyor daha berideki pendike gelmiyor.acayip bir iş anlamadım gitti.[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eureeka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Sendit'ten 10 Şubatta yola çıkan siparişlerimiz elimize ulaştı. Bostancı/İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar