ya delı oldum bu nezaman gelecek mıllet aldı oynadı lvl 60 oldu bıle la havle beyler kayserıde olupta wow yı alan varmı coguna gelmıs ama kayserı goremedım ben bu ptt nın:(
Arkadaşlar iş tamamen gümrükte bitiyor. Dün ben bağlı olduğumuz gümrüğü aradım. (Erzurum Gümrük Müdürlüğü). Bırakın ne beklediğimi anlatmayı, karşıdaki adamla türkçe anlaşamadık. O da başka dil bilmiyordu. Telefonu kapatırken bana hala beklediğin cep telefonu mu diye soruyordu. Yani ürün geldimi gelmedi mi ellerine belli değil. Ki ellerinde 10 tane paket varmış. Adam ismini söylede bakayım bile demeyi bilmiyordu :) Eninde sonunda gelecek merak etmeyin. Sadece gümrük prosedürü...[signature][hline]Merlinin Kazaniçalışanı
Bu kadar işte bu iş. Kafam girsin bütün ptt ye yeter be yapılırmı bu. PAramızla rezil olduk allahın malları torpille biryerlere geliyor sonrada o torpiller içimizde patlıyor. Şimdi postahaneye gidiyorum yoksa kavga edecem adamlarla.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Basacaksanız Topkapı'daki merkezi basın, ordan çıkmıyor bu meretler yoksa sizin ilçenizin postanesinden değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
uzak olmasa valla giderim topkapı ya , hergün heyecanla eve geliyorum bugün kesin oynucam diye yok yok yok sinirlerim bozuldu resmen okulda oldugum yerde oturamıyorum oyun elimde olsa yemin billah bu kadar acele etmem eve gelip oynamak için ne bu ya :) blizzard ta nerden yapmış bu oyunu deli etti bizi töbe :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
peki bu adamların topkapı'daki yerinin bir adresi filan yok mu, yarın belki topkapı civarında olabilirim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş:
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
ya biri şuraya bi telefon numarası yazsın bildiği bu işle ilgili ptt midir nedir böyle bi kurum warmış yollamadı hala bana oyunumu döwecem arayıp[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
ARKADAŞLAR şu an itibariyle slayer 77 benim ve kendisinin oyununu gidip ana dağıtım merkezinden almış bulunuyor. Kodumun ptt si göndermemiş. Sizin için gerçekten üzgünüm ama wow geldi bi kaç dakikaya kadar oyuna girecem.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
off bizim ana dagıtım merkezi taa anasının nikahında kafadan 1 hafta daha gelmicek biliyorum ya :([signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
bu ana dağıtım merkezi neresidir? Adresini bulsam bende gidicemde...
said:
spawn77, 17 Şubat 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
ARKADAŞLAR şu an itibariyle slayer 77 benim ve kendisinin oyununu gidip ana dağıtım merkezinden almış bulunuyor. Kodumun ptt si göndermemiş. Sizin için gerçekten üzgünüm ama wow geldi bi kaç dakikaya kadar oyuna girecem.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş:
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar
Revangelis
darısı başınıza[signature][hline]In flames we trust.
Sosyal ağlarda paylaş
Antielf
Sosyal ağlarda paylaş
KapIKulu
Sosyal ağlarda paylaş
Liebe
Sosyal ağlarda paylaş
spawn77
Still im Hated
[WoW] Valandir nightelf warrior
Sosyal ağlarda paylaş
Eternal
Bizede gelmedi napalım bekliyoruz.. =/[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Sosyal ağlarda paylaş
fedaykin
bi fransız gastesi de şey demiş:
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş
Liebe
Sosyal ağlarda paylaş
fab
umutlar yarına kaldı.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş
fedaykin
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş
Liebe
Sosyal ağlarda paylaş
Sly-One
Sosyal ağlarda paylaş
spawn77
Still im Hated
[WoW] Valandir nightelf warrior
Sosyal ağlarda paylaş
Liebe
Sosyal ağlarda paylaş
Sly-One
telefonu nedir
gerekli bilgi werin biraz[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
Sosyal ağlarda paylaş
fedaykin
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş