SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya ben nasıl iptal edebilirim bunu zaten turkıyeye gelıyo hemen beklemıyım 1 hafta oyun gelmesını hatta su saat ıtıbarıyle aradıgım bır yer oyunun aksam saatlerınde elınde olacagını soledı gıdıp pesın verıp alayım ama nasıl olaccak bılmıyorum ıptal
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 An itibariyle order cancelling oldu kurtuldum ve en gec pazartesi aksamı oyunu izmirden bir yerden temin edip giriyorum ortama bence yeni sipariş edenler vazgecsinler ÇÜNKÜ OYUN TURKİYE'YE BEKLENDİGİNDEN CABUK GELİCEK
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 SkullCrusher beklendiğinden cabuk gelicek??? Geldi bile satılıyo bağzı yerlerde alanlar war..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Millet aldı, çatır çatır oynuyo ya :-)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Oyunu İzmirden alanlar lütfen aldıkları yerın ısmını ve yerını soyleyebılırlermı acaba [Bu mesaj SkullCrusher tarafından 12 Şubat 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
atahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 izmirden nerden alcan oyunu????[signature][hline]
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben Suat-fırat alsancak tan alıcam ama an ıtıbarıyle telefon ettım bugun gelmıcekmıs ellerıne pazartesıye kaldı galıba
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 izmirdeki bütün d%r lere tel ettim hic birine gelmemis an itibariyle
atahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 SENDİT EN GEÇ HAFTAYA GETİRİR OYUNU BİRAZ SABIR LAZIM O KADAR??[signature][hline]
Way Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 200 kisi sıra beklemek oynamaksa saolun ben almıyım :) size soyluyorum bakin senditten nasi gelecegini persembe gunu yola cikmistir(item shipped yazanlara) pazartesi gumruk islemleri tamamlanir sali ya da carsamba PTT a gelir en gec persembe-cuma arasi oyun elimizde olur simdi oyuna baslamak bize + saglamayacak yani ben oyuna girmek icin 1 saat sıra bekleyemem o isleri bi kac sene once biraktik :)yani en buyuk + da az para odememiz olacak 20 lira daha az odeyecez gider o 20 lira nin yarisina kotor 2 alirim wow dan daha cok eglenirim :)
atahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN WAY SIRA BEKLEMEKTEN İYİDİR OYUNU BEKLEMEK YOKSA BEN KAFAYI YERİM::))[signature][hline]
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Way, 12 Şubat 2005 15:27 tarihinde demiş ki:simdi oyuna baslamak bize + saglamayacak yani ben oyuna girmek icin 1 saat sıra bekleyemem o isleri bi kac sene once biraktik :)yani en buyuk + da az para odememiz olacak 20 lira daha az odeyecez gider o 20 lira nin yarisina kotor 2 alirim wow dan daha cok eglenirim :) bu bölümde söölenecek şey diel bu. pirana gibi 2 sn içinde yerler adamı[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oohh canımada degsin 20 ytl az verdim gittim kotor2 aldım oynuyorum hahaha. ulan keşke olmayınca iptal etseydi senditten orderımı ühüü
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: spawn77, 12 Şubat 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Beyler bu arada türkiyedeki dağıtımı kim yapacak ptt mi yurtiçi kargomu. çünkü bi arkadaşın dediğine göre ptt kargo göndermiyormuş. Yurtiçi kargoysa en geç salı elimizde olur zaten oyun. arkadaşının söylediği doğru değil ptt kargo getiriyor, kargo firması mı vardı eskiden? APS ile 5.25 diskleri zımbalanmış gelen bi tek ben mi varım burda yahu? gerçi ptt kargo yollamaz diyen arkadaşlar henüz kundakdaydı sanırım ben bunları yaşarken, belki de ondandır bu garip yorumlar ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ayın 10 unda item shipped denmesine rağmen dün girdiğimde 11 inde postalandığı yazıyor. mail attım cevap gelmedi, bu sorun nedir anlayamadım.[signature][hline]mesela beş
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Aynen benimde ordaki siparişim 10 du 11 olmuş.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall -
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Daha benimki shipped olmadı :( Ben ne yapam :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bewnde 10unda yola cıktı ama hala 10unda gozukuo sızınkı 10un sabahımı cıktı yoksa aksam fılanmı cıktı[signature][hline]-Guardians of Nightfall-
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İzmirde'de satışlar başlamış. Bugun Balçova agoradan toyzz shop magazasından 3 kutu aldık. Zaten 3 kutu vardı ellerinde :) Almak isteyenler Aral'ın sitesinden satış noktalarına bakabilirler. Yalnız telefon açıp oyun varmı yokmu diye sormayın çünkü ellerinde olan oyundan haberleri yok bu danaların. Yüzüme karşı yok diyen hatunun gözüne sokarak aldım oyunu :)
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bu sendit cumartesi pazar kapalımı?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Cuma öğlen eru...[signature][hline] - Guardians Of Nightfall -
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Oblomov, 12 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki: İzmirde'de satışlar başlamış. Bugun Balçova agoradan toyzz shop magazasından 3 kutu aldık. Zaten 3 kutu vardı ellerinde :) Almak isteyenler Aral'ın sitesinden satış noktalarına bakabilirler. Yalnız telefon açıp oyun varmı yokmu diye sormayın çünkü ellerinde olan oyundan haberleri yok bu danaların. Yüzüme karşı yok diyen hatunun gözüne sokarak aldım oyunu :) Senditle Alakası ne bunun. Yoksa bizemi kılsın.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: SkullCrusher, 12 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Oyunu İzmirden alanlar lütfen aldıkları yerın ısmını ve yerını soyleyebılırlermı acaba [Bu mesaj SkullCrusher tarafından 12 Şubat 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Kılmıyım bi sor bakalım o zaman arkadaşa. İyilikte yaramaz senin gibilere.
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Madem çok biliyon git özel msg at sendit yeri burası her msg geldiğinde ümitle bakıyom. Yok izmirde satışa çıkmış [izmirde oturuyom ] yok hiç gelmicek gibi msglar gördükçe deliriyorum. O adam hata yapmış diye sende hata yapmak zorundamısın. Ki bide hatanın üzerine savunman zorundamısın. peh size :/[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende birilerine oyun gelmiş heralde veya bir gelişme olmuş diye bakıyorum ancak her seferinde ya fake bir haber yada konuyla alakasız mesajlar görüyorum. Biraz daha dikkat edelim lütfen.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Öne çıkan mesajlar