Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla herhalde 0 lansa 0 lanırdı bızımkı bugun harcama yaptık cunku sorun cıkmadı eheh :) neyse herhalde sorun cıksa babam dırdır etmeye baslardı[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize
Mesaj tarihi:
Yaa benim hala being Packed yaa
Mail atıyorum 24-48 saat arası shipped edilir diyolar ama ben 45. saat içindeyim yaw :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
eomer sana tavsiyem paran varsa eğer iptal ettir burdan migros, dnr benzeri yerden al eger .belki haftasonu yollamıyorlardır.pztsi yola cıkarsa zaten o gün büyük ihtimalle bazı yerlerde satısa baslancak haberin olsun..[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
Parayıda çektiler abi artık iptal edemiyorum :(
Yoksa edebiliyormuyum?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...

[Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 12 Şubat 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zuhaha mıllet ugrasmadan kosa kosa mıgrostan alıcak,bız hala gumrukte curuyen kutularımızı beklıcez.dua edıyomda okadar beklemekten fare yemesın kutuyu ..
Mesaj tarihi:
Mail atmayı dene işte pazartesinden sonra paketi alamayacağım gibisinden bişeyler salla edebilirler o zaman ama being packetsa tabi item shipped da geriye dönüş yok.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
Abi igtsen iyiolur bende merakımı dindirmiş olurum sen en iyisi git :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated

Mesaj tarihi:
walla anttan bırı postaneden alabılırse dırek damlarım postanenın onune ama bana pazartesı aksamı gelır gıbı gozukuyo.cunku dagıtımlar postanede galıba cmartesı pazar yokmus.
Mesaj tarihi:
hiç tahmin etmiyorum gelsin ama 2 gibi ben dershaneye giderken postaneye sorarım bakayım paket var mı falan diye..[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
abı o zaman hade ıstanbulda olan arkadaslar sızde bakın bı nereye fılan gelebılır ona gore hep beraber bu ısı yapak aehah ben cıkıyorum o zaman dırek postaneye gıdıyorum[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
Cumartesi pazar olmaz tabide gelmişse alma gibi bi durumumuz var. Ben pazartesi postanedeyim zatende bugünde gelmişse boşuna beklemyelim.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated

• Yeni Oluştur...