EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yaw bu arada benim ki sabahdan beri packed :D Hayırdır inşallah[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benimde aynen being packet.herhalde bir sayıya ulaşınca hepsini item shipped yapıyorlar.yarın sabah falan yollarlar herhalde..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ehe heralde tek tek vermiyolar adamlarin calistigi kargo sirketi geliyor parti olarak alip gemiyle geliyor heralde turkiyeye veriyor verilcege yere sonrasi turkiyedeki kargolara kaliyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 puıhahaha betada görüşmek üzere demişim lol....gaza geldim napiym :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesela disappearınki ile benim kutunun arasında 2 saatlik bi shipment zamanı farkı var, ama ikimizinki aynı anda ulaştı adrese[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sterni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 "Ya biraz komik kaçıcakta ben bulamadım bu senditte wow paketini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bitmiş / preorder'dan kalkmış olabilir. Yarını bekleyin, normal satış için.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sterni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Normal satışmı ? nasıl? Türkiyeyemi geliyor ? Ayrıca benim bu cdyi bulabileceğim en kısa yol nedir , yani en çabuk nasıl ve nerden satın alabilirm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Item Shipped (10th Feb 2005) [signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 www.ukgames.com www.chipbits.com ve tahminen Aral getirecek TR'ye, ama ne zaman olur bilemem.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bekliycem ben cunku okullar kapanmadan baslamam ya da sınavlarım bitmeden notlar duser kesin...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sterni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: arnis77, 10 Şubat 2005 21:14 tarihinde demiş ki: status: Item Shipped (10th Feb 2005) Ne zaman sipariş verdın ? Şimdi versem ne kadar zamanda gelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi nolur şu başlığı oku. Bari bi son 10 sayfayı falan oku[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Sterni, 10 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: said: arnis77, 10 Şubat 2005 21:14 tarihinde demiş ki: status: Item Shipped (10th Feb 2005) Ne zaman sipariş verdın ? Şimdi versem ne kadar zamanda gelir ? Subat 4 ama ben mail atmasam daha da uzun sürerdi çünkü banka adresimle sipariş adresim tutmuyordu dün gerekli evrakları mail olarak atınca bugün yolla çıkmış. suan durum tam olarak ne bilemiyorum ama eger sorun yada aşırı yoğunluk yoksa bizimle aranda fazla bir fark olmaz ama emin olmak için mail at sor derim.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sterni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Türkiyeye gelmesını bekleyeyım o zaman dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bence bu saatten sonra bekle belki bizden de önce oyuna sahip olabilirsin suan bende kuzenim için öyle yapıcam.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ukgames den alın başınız ağrımaz derim şahsen.Oldukca sağlam bir site.Artık resmen satışa çıkarıldı.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sendit.com dan aldım başım agrımadı. Konuyu alakasız yerlere cekmiyelim.Şurası iyi burası iyi platformu degil sendit.com dan sipariş verenler veya vermeyi düşünenlerin konustugu bi baslık durumunda şuan.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 "status: Being Packed (10th Feb 2005) " neyseki sonuç bu uzun bi banka macerasından sonra bitti aral a gerek kalmadı:) ve adamların gülerek gönderdiği mail de yarın sabahtan Item Shipped olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet bizler,being shipped olsun being packed olsun mutluyuz bizbize.Tabi dualarımız being packed olmak üzere bekleyen sendit'çi yoldaşlarımızla beraber.Bence sendits grubu kuralı biz :)[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: BloodMaster, 10 Şubat 2005 22:07 tarihinde demiş ki: "status: Being Packed (10th Feb 2005) " neyseki sonuç bu uzun bi banka macerasından sonra bitti aral a gerek kalmadı:) ve adamların gülerek gönderdiği mail de yarın sabahtan Item Shipped olucak Aynen benimde öyle olmuştu bir kac saat içinde değişir hemen hayırlı olsun.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler senditde yola cıkan paketlerı takıp etme sansımız yokmu acaba aslında adamlara mail atıp sormak lazım gercı herıfler bu gıdısle turkıyeye bısey yollamaktan vazgeccek artık ama olsun hıc olmazza ne zaman gelcek dıe kudurmayız[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 off WOOOOW içim yanıyor içiiiiiiimmmm!![signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: _Eru_, 11 Şubat 2005 00:08 tarihinde demiş ki: beyler senditde yola cıkan paketlerı takıp etme sansımız yokmu acaba aslında adamlara mail atıp sormak lazım gercı herıfler bu gıdısle turkıyeye bısey yollamaktan vazgeccek artık ama olsun hıc olmazza ne zaman gelcek dıe kudurmayız Aynı şeyi bende çook ama çok merak ediyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar