Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 olsun us key sayilmaz arkadasim hehe[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evvet en sonunda, status: Being Packed (10th Feb 2005)[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: stainless, 10 Şubat 2005 14:39 tarihinde demiş ki: tebrikler ilk sizsiniz galiba trden. serverin ismini yazmayi unutmayin :) yoo benim elimde bikaç aydır us key var hem de convert edilme talebinde bulunulmuş :p ilk değilimdir eu için tabi de, bu arkadaşlardan önceyim banane :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Xuahaha Status: Item Shipped (Thursday, February 10, 2005 8:40 AM) BlackStar.co.uk has changed its name to sendit.com Dear Eren, We thought you might like to know that we shipped a parcel today to: Eren Soyadım Ev adresim Bilkent/Ankara Ankara Turkey 06800 Turkey containing: World of Warcraft (PC) Xuaha daa önce statuse bakmamıştım bile. Ne being packed yazdıını gördüm ne başka bişi.. Bu mail bugün geldi, sevinçten uçtum.. [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 10 Şubat 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Akşam kamp var mı kamp? :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evvet hehe =) İlk olarak sign up, sonra da server kampı =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 durun yahu daha benimki being packed bilem degil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Aynen :([signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 wow-europe gitti. Hadi bakalım işalah sign up geliyor =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 pff benim wow shipped oldu ama en erken 1 hafta içinde gelcek di mi? en geç de 2 off[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Item Shipped (10th Feb 2005) 28 ocak da vermiştim. oh be.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya rsmini cekince faturanın fln yazılar okunmuyo en iyisi bi kafeye gidip scan ettiriyim ben yoksa patlicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 of ya ben dun bı kredı kartının ekstrasını gondermıstım saol fılan dedı ama o ekstra da eskı posta kodu yazıyormus nıye boyle dedı onun ıcın bekletmısler :) yazdım neden oldugunu bakalım ınsallah yarın gonderırler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Item Shipped (9th Feb 2005) Antalyaya nezaman gelir ? Birçoğun eline geçmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kimsenin eline gectigi yok senditten birtek penth ve benim elimde keyler var o kadar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bir şeye eminiz, ingilteredekilerin eline geçti =P Gelir ya merak etmeyin.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İnşallah gelecek olan WoW paketi ezik büzük elime geçmez rüyalarıma girdi yahu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 10 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: status: Item Shipped (9th Feb 2005) Antalyaya nezaman gelir ? Birçoğun eline geçmiş sanırım Daha kimsenin eline geçmedi oyun. Elimize geçti diyenler yurt dışındaki arkadaşlarına göndertti oyunu. ellerine geçen şey Serial numaraları. zaten oda yeterli oyuna girmek için.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Item Shipped (10th Feb 2005) :D Şansıma heralde oyunu burda sorunsuz shipped edenlerden biri olmak hoş bi olay :) [Bu mesaj behran tarafından 10 Şubat 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 siparisler de sorunsu z halledildigine gore tek sorun ne kadar gec gelicegi :([signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benimkide shipped bakalım ne zaman gelecek.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Item Shipped (10th Feb 2005) benimkide şükür herşey sorunsuz oldu oyun ortalama kaç günde gelir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 5-10 iş günü[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 1 hafta.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: jacabo, 10 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: of ya ben dun bı kredı kartının ekstrasını gondermıstım saol fılan dedı ama o ekstra da eskı posta kodu yazıyormus nıye boyle dedı onun ıcın bekletmısler :) yazdım neden oldugunu bakalım ınsallah yarın gonderırler adamlar 10 numara ya zaten 20 dk sonra hemen cvp geldı ısleme konusdu dıye ondan bı 10 20 dk sonrada dırek status: Being Packed a gecti[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar