BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hi Melih, No bother at all - I am happy to help where I can! :) If there is ever anything else that I can do for you please get back in touch. Regards, Lynne -- Lynne Fyfe, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door lol tesekkur mesajı yapmısdım oda bana yazdı ozellıkle su kelıme cok guzel back in touch. ahh lol du neyse hemen mesaj cekımde telını fılan ıstım aheah lol[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 But there are many people whose items were shipped although they did not send any documents.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gangren sende olmasan :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet onu aynen yolla Bu Lynne bana kaba davrandı No problem at all falan demedi ki adam mı kadın mı neyse aranızda onunla en kibar konuşan iddia ediyorum bendim. Seni gidi ingiliz seni... Harbi aynen de Gangren'in dediğini.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Liebe, 09 Şubat 2005 19:19 tarihinde demiş ki: gangren sende olmasan :) Evet Gangren'in ingilizcesi benim de hoşuma gitti. Kapışalım bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hi ....., Sorry but we cannot accept this as address verification. We need either a recent bank statment or utility bill confirming your address details. An email from your bank is not sufficient to confirm address details which is what I assume you have sent me. Speak to you again soon. Regards, Lynne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ehehe dediginide yazdım bakalım şimdi gelir otomat mesajı yazarım onu buraya :D[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 packed.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 pff be simdi ne göndercem ben bunlara scannerım yok ühü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Sly-One, 09 Şubat 2005 19:22 tarihinde demiş ki: packed. Ya söylemeyin şöyle burası unpackedlerin mekanı :) İmreniyoruz :)[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ilu abi benim yolladıgım resimde minnacık çıktı yazılar insallah mikroskopla falan okuyup kabul ederler :) yoksa scheissen yani..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ilu daha somut şeyler yolla abi kredi kartı kimin üstüne babanınsa telefon faturasını yolla ne bilim bunların amacı adresi onaylamak değilmi? yani kredi kartı sahibi ile birşeyin uyuşması lazım scanner yoksa webcam var abi webcamın yokmu?[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Şubat 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bu arada Gangren'in dediğini yolladınız değil mi? Ondan gelecek cevap biraz önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Absolut, 09 Şubat 2005 19:12 tarihinde demiş ki: Digitally signed yollayın ne demekse hehe digitally signed mail forward edilmez...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bu senditin yaptıgına çok saçma bu kadar kastırcaklarına bankayı arayıp konuşsunlar orda doğrulatsınlar abi kimse onlara belge yollamak zorunda değil ne saçma[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim gittiğim bankada ing bilen varsa ben de Tauren'im :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Vardır neden olmasın bankaya 1-bilg bilmeyen 2-ing bilmeyen almazlar güvenlik görevlisi hariç yani öledir heralde[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Warri, 09 Şubat 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Benim gittiğim bankada ing bilen varsa ben de Tauren'im :) Latifeydi zaten ya... İyi de benim uzaktan bir tanıdık vardı bankacı kendisi güvenlik görevlisi falan değildi ama bilmiyordu ing :) O da aynı bankanın mensubuydu. Hatta baya kademe atlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 "İngilizce bilmek" ile "İngilizce konuşmak" farklıdır ama :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tabi canım mesela Türkiye'deki en iyi ingilizce konuşan adamı Antalya'da bir balık restoranında doğulu bir vatandaşımız/abimiz olarak gördüm. Bir tanıttı balıkları arada espriler falan adam türkçe'den daha hızlı ve hatasız konuştu aksan bozuk olsa da. Çok imrendim demek ki iş pratikte bitiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 09 Şubat 2005 19:22 tarihinde demiş ki: pff be simdi ne göndercem ben bunlara scannerım yok ühü =) Fotoğrafını çekiceksin, alıcaksın eline, ışığa doğru tutup güzelcene çekiceksin, sonra attach ediceksin maile.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sendit bankanizdan onay bekliyoruz diyorken bankayi aradigimda boyle bir siparisle ilgili bizden onay isteyen bulunmuyor diyor. Ekstreleri cope atan ben de burada sinir krizi geciriyorum tabi ki..[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Şu WoW için çekilen eziyetlere bak bea.. Fotoğraçılık okulu mübarek :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tabi iş pratik gelince zor ama ne bilim bankalarda o kadar güzel hatunlar görüyoruz boş değillerdir heralde ahahah ha hoş ama boş formattalarsa bilemem :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Sitro, 09 Şubat 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Sendit bankanizdan onay bekliyoruz diyorken bankayi aradigimda boyle bir siparisle ilgili bizden onay isteyen bulunmuyor diyor. Ekstreleri cope atan ben de burada sinir krizi geciriyorum tabi ki.. KARDEŞ AYNI OLAY BANA OLUYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar