Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Blink, arkadaşta da aynı sorun oldu. Hemen kredi kartı nosunu değiştirdi, sorun düzeldi.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 blinky cok gecmis olsun benimki de hala beklemede dur bakalim ne olacak daha beklemede olan var mi ulan sanal kart ta vermedik kapi gibi kocbank verdik ama tissssss cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sendit te iki account açtım ve ikisinden ayrı ayrı sipariş ettim. (Olur gümrükte problem çıkar falan uğraşmayalım diye). Birisi hanımın adına birisi benim adıma aynı kartla. Sonra sordum problem olurmu benim cardla iki accounta alışveriş diye kontrol ettiler olmaz dediler. Şimdi benim order paketlenmiş eşiminkine payment unsuccesfull diyor :D Evde kesin kavga çıkacak :)[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet benimkide being packed buradan nickinizin altında gözüken ırkı ayarlayabilirsiniz[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler benimki su an beklemede ben kredi karti degistirsem isime gelir mi ve varsa hangi kredi kartini tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ulan benimki hala aynı.neyse biraz daha bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bi de sunu merak ettim sendit PTT ile mi gonderiyodu paketi ole bi konusma olmustu da?ole ise de sorun yok ama yinede bilmek lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Abi hata vermediyse oynaşmayın kartla. Hata verdiyse değiştirin[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 vermedi de ok lenecek gibi bir hali de yok sabahtan beri Acquired from Stock ta 2 gun sonra patlayacak hemde preorder dan kalkmis olacak super yane birde ben bu aksam istanbul disina cikiorum ve 3 gun netle alakam olmayacam is gezisini mi iptal etsem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mad_Wolf, 09 Şubat 2005 16:35 tarihinde demiş ki: vermedi de ok lenecek gibi bir hali de yok sabahtan beri Acquired from Stock ta 2 gun sonra patlayacak hemde preorder dan kalkmis olacak super yane birde ben bu aksam istanbul disina cikiorum ve 3 gun netle alakam olmayacam is gezisini mi iptal etsem ne Bir dakika benim de Acquired from Stock gibi gözüküyor neden patlıyor ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 patlayabilirde patlamayabilirde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cunku banka onay vermeyebilir bu arada beyler support cok cok gec cevap verior adamlara ya dedim istiorsaniz dokuman gonderiim ne biliim kredi kartini scan ediim tin 4 saat oldu daha cevap bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oha... said: Mad_Wolf, 09 Şubat 2005 16:35 tarihinde demiş ki: is gezisini mi iptal etsem ne [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Acquired from stock hala Ne stock muş bea[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Payment Unsuccessful hay ben böyle şansın. Mail attım adamlarada işin kötüsü kartl babamın adına. Başka bi kart nosu falan ver deseler şu an sıçtığımın resmidir. Çok sinirlendim abi yok böyle bişey walla. HSBC ye kafam hatta tüm organlarım girsin![signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aynen stok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: CraftedbyMalibu, 09 Şubat 2005 16:43 tarihinde demiş ki: yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Payment Unsuccessful hay ben böyle şansın. Mail attım adamlarada işin kötüsü kartl babamın adına. Başka bi kart nosu falan ver deseler şu an sıçtığımın resmidir. Çok sinirlendim abi yok böyle bişey walla. HSBC ye kafam hatta tüm organlarım girsin! Hemen HSBC yi ara önce, neden para çekemediler de.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mail attım send it e. kart bilgilerimi yanlış limitimi dolmuş ne olmuş diye. O değil babamla aram nasıl kötü anlatamam 15 gündür bana gg hatta gg gl hf :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tidus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim order status de Payment Unsuccessful diyor ve şöyle bir mail atmışlar Dear Onur Aksu, We tried to process payment today for: World of Warcraft (PC) However, your bank refused to authorise payment. Perhaps you have recently made a payment that has not yet cleared, or perhaps you need to contact them to discover the problem. Unfortunately we will have to cancel your order unless alternative payment arrangements can be made quickly as stock cannot be held for long periods of time. Please contact us as soon as possible, either by email: [email protected], or by phone on 0845 045 1025 (from within the UK) or on +44 28 90 430 444 (from outside the UK). Thank you for shopping with sendit.com ne yapmam gerekiyor acaba[signature][hline]This is my story! This maybe our last chance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Malibu HSBC tam olarak ne dedi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aramadım daha. Arayıp ne diyeceğim abi. Kart noyu bilmem bişey bilmem. Ben babamın oğluğum bi kredi kartı vardı falan mı diyeceğim adamlara :( Benim wow olayım biter ya[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benim durumum şu anda "item shipped" ve problem çıkmamasını 2 şeye bağlıyorum : 1-yapı kredi sanal kartla almış olmam 2-adamlara mail ile banka ektresinin fotoğrafını yollamış olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bakalım problem çıkarsa Topluca s.çtık zaten :([signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 A bu arada ben garanti bankasi yazım türkçe karakter yazmadım. Ama garanti Bank ta yazmadım ne yapsam değiştirsemmi garanti bank diye ?[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya ben banka adı yazmadım. Gerek de yok visada.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar