Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben TR'ye getiriyorum :) Ve Shipped. Sipariş tarihinize bakıyor arkadaşlar, ve tabi bankanıza. Benimki HSBC olduğundan gayet sorunsuz olduğu düşüncesineyim.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşımla konuştum, tr ye getiriyor ve shipped. merak etmeyin yani, rahat olsun içini[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 of of ya şimdi senin eline en gec server acıldıktan 5 gun sonra falan gecicek bize 1 haftadan fazla adalet bumu :) ya birisi mail atabilir mi acaba bazı arkadasların yollandı niye bizimkiler hala acquired modda diye :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gangren ne zaman verdin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Gangren, 09 Şubat 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Ben TR'ye getiriyorum :) Ve Shipped. Sipariş tarihinize bakıyor arkadaşlar, ve tabi bankanıza. Benimki HSBC olduğundan gayet sorunsuz olduğu düşüncesineyim. yahu yok boyle birsey ya sacmalamayin siparis tarihine falan bakmiyorlar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hala statüsü değişmeyenlerin bankasından onay bekliyor olabilirler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gangren sen makbuz fatura falan bişey fotokopisi yolladın mı?[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hayır hiçbirşey yollamadım. Bu arada Danimarka'da bir dükkan, 10'u gecesi 23:59'da satmaya başlayacakmış :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 acik adresi ver gidelim ordan alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hi Melih, thanks for getting in touch. I have checked your account for you and can tell you that at the moment we are awaiting a reponse from the banks regarding a call for authorisation to process your payment. This is perfectly normal for a first or large order as we will always check account details for security purposes, however it can take a few days to go through all the necessary channels. Please allow a few more days for us to hear back on this but if there is still no movement on your order by the end of the week please get back in touch and I'll ask our payments team to look into this for you. Apologies for any disappointment these delays may be causing. If there is anything else that I can do for you in the meantime please do not hesitate to get back in touch. Best wishes, Lynne -- Lynne Fyfe, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door sanırım srun bu arkadaslar banka[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hay bankalara koyiyim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende kocbank a koyiim yapi krediyi alacagina cevap vermeyi ogrenseymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Melih, dün uyardığım olay işte.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sımdı aradım ıs bankasını adamlar su ana kadar bır para cekme talebı olmadı dıyolar her hangı bır para cekmek ıcın gırıs bıle olmamıs hade hayırlısı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Zaten ilk başta, hesap bilgilerini kontrol ediyorlar bildiğim. Sonra para çekme. (Parayı çekecek bir hesap var mı?)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lol tamam bızde yakına sendıt zede olarak buralarda olucagız kesın[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hettar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yaw beyler ben Ukgamesden bugun ısmarladım. ITEM AWAITING CHECKS This item is currently awaiting manual processing - the status should change when the database is next updated diye bi yazı kaldı...Ne yapmalı bir fikri olan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 güncellenmesini bekle o zaman belli olur statun bu arada melih abi senin iş harbi komedi oldu şom ağızlılık yaptım ahahah[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hettar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eywallah saolasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abı payment unsaccesfull ya fıttırıcıcam.yenı kart falan yazsam ıse yararmı maılda attım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Maili bırak, hemen telefon et. Dakkası 37 kuruş[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 fıtık olcam sımdı ha telefonu nerde bulcam ewde deılım annemın ıs yerındeyım.bugun hersey bı ters..baska yolu yokmu ınfoları falan deıstırsem dıer kredı kartı ıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abı payment unsaccesfull ne ya ne alaka sımdı?[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla yabancilara bakinca imreniorum ya adamlarin herseyi super biz 3. dunya degil 5. dunya ulkesiyiz valla bu ne reziliik ya birde adamlara telefon acacaz ne diecez nasil ispatliyacaz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 is bankasi ve item shipped faks maks da cekmedim[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar