Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet benımde 8 şubat itibariyle kredi kartımdan para cekilmiş bulunuyor arkadaslar sanırım postalıcaklar oleyyy :D[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benden 2 ytl cekilmiş..deneme falanmı allah allah.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :D bankamı aradım adamlar sitenın adını bile sölediler çekilmiş yani[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oha 7/24 hizmeti doğruymuş :PPPPPPP[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet abi HSBC müşteri hizmetlerinden çok memnunum[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ana cekildi diyosun yani bende HSBC bireyselden bakıyorum henüz yansımamış olabilir..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Eternal, 09 Şubat 2005 01:01 tarihinde demiş ki: benden 2 ytl cekilmiş..deneme falanmı allah allah. haha azar azar çekiyorlar =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 footlocker sana mail geldimi paranın çekildiği konusunda birde ne kadar çekildi fiyat olarak?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eternal müşteri hizmetlerini bi arasana[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Apache, 09 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki: footlocker sana mail geldimi paranın çekildiği konusunda birde ne kadar çekildi fiyat olarak? apache sanırım 28 pound çekilmiş adam bana dolar olarak söledi çünkü ödeme dolar olarak yapılıo HSBC ye oda sanırım 58 dolarmı ne tutmus mail almadım daha ama adamlar bana oyununuz postalanacagı zaman paranızı cekıcez demişler di ki 20 ocakda verdım sanırım siparişimi[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tamam bendende normal çekildi o zaman.oh iyi :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Kart bedeliymiş yahu 3 tl cktikleri. o nedemekse =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Çekilenlerin Statu sünde ne yazıyo onu bi söleyin.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 statüsüm preorder hala[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 para çekilen birileri status ü değişir veya mail gelirse buraya yazabilir mi lütfen[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet ya, panik oldum =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 inşallah parayı çektik yada parayı çekemedik diye mail atarlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben bankayla konuştum,şu ana kadar para çekmeye teşebbüs olmamış.Ve bu arada bir şey öğrendim şansa.vadeli alışverişlerimin tüm taksitlerinin toplamı bugünden limitimi dolduruyormuş ve benim kartın limiti dolmuş.Hemen limit artırım talebi aldılar ama 2 günde artar dediler.Bende hemen giitim başka bankadan sanal kart çıkardım.Şu anda 2 ayrı kartla pusuda bekliyorum.Biri olmazsa bir,(oda olmazsa üçüncü biri pek hayırlı olmayacak gibime geliyooo :) )[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 senditten email geldi yuregim hop etti ama malesef sadece haftalık cd falan fistan tanıtma şeysiymiş.. :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaslar benım kartımdan cekılmıs 8 subatta ve bizim sitede statülerde sorun var gözükmüor mail attıgımda sorun yok demişler di parayıda cektıklarıne göre sorun yok ama oyunu yolladılar mı o konuda bılgım yok mail atıcam birazdan[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benimde çekildi ama hala preorder gözüküyor.mail attım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sendit mi seninkisi?[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evet senditten verdim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yarın sabah düzelir abi, ne bu panik hehe Tabi ben şu an hesabımı kontrol edemiyorum, hele bi sabah olsun ben de haxxorlucam =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben gameloaded dan aldım statülerde sorun var mail atıcam[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar