Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya ben bugün kasıla kasıla bin dereden su getirerek sevdiğim kıza açıldım kız dediki kendimi aşka kapadım(yani reddetti) sora neyse bi saat daha muhabbet ettik sonra bu çıktı messenger dan akşam tekrar geldi muhabbetlerin aradasında çok iyisin gözlerin çok güzel kayın valideme selam söyle fln demeye başladı ne biliim naza çekiomuş gibi geldi yada benle dalgamı geçiyor ? yoska sadece arkadaşça sözlermi bunlar anlamadım gitti ?[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kız ya fikrini değiştirdi ya da yüzsüzün teki..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Fikrini degistirmis bence.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 napiim yani bidamı diim seni seviyorum fln die ? :D çok abes kaçmazmı bu kadar kıvrandıktan sora :P[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Daha fazla ilgi goster. Sonra o soyler.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hımm. Böyle diyen kızlar genelde 1-2 gün içinde biriyle çıkarlar ;) Dediğin gibiyse biraz argo bi tabir olacak ama kız i$ atmı$ :) Bence 1-2 hamle daha bekle, sende yava$ yava$ o tip muhabbetlere katıl, en sonunda çıkma konusunu açarsın.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sen bi daha dene şansını da , yine olmazsa kaçırıcam seni yarın gece filan de. ^^ bu sefer o gelsin , sen kabul etme.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aha bi adnan daha:lol: benim sevgilim de çıkmadan önce öle yapıyodu bence de şansını bi daha dene naza çekmiş..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tehlike var =) canı sıkılan , gönül eğlendirecek kız tiplemesine benzettim bi an[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bende dicektimde şu ifade çok düşündürdü beni (gerçi o iltifatlardan çok önce sölemişti ama olsun ) ifade aynen şu " Gökay beni kendine aşık etmeyemi çalışıyosun ? " yok öyle bi kız diildir ondan eminim 2 senelik okul arkadaşım yani :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... [Bu mesaj Romario tarafından 30 Ekim 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dynun un dedigi gibi bir kiz olmasi senin için onemli mi ? romeo sen kizla uzun sureli ilişki mi istiyorsun ?[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 @Romario ; Üstele hocam. Bi$i kaybetmezsin ;)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha [Bu mesaj AthleT tarafından 30 Ekim 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 önemli tabii benim için uzun süreli bişiler istiyorum :D sıkıldı tek gecelik moda aşklarından :)[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 E tamam o zaman ciddi takıl :) *!Pempe panjur mode on*[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kız dengesiz sanki?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bence naz yapıyo ne istediğini bilmiyo..hiç doğru düzgün bşy yaşamamışsa normal bence.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yada dogru duzgun bişi yaşamak istedigi şahsiyet kendisini kullanmissa, ne yapacaklarini pek bilemiyorlar.. yani sizi sevseler bile cekinceleri oluyor. Bu yuzden pek haklarinda kotu dusunmek istemem. Anlayisla karsilamak lazim, e zaten hanimlarin cogu 7/24 degisik davraniyorlar..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kendimden biliyorum bu doğru:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ifadeleri aynen aktarıyorum :D : hani şey olur yaa işte açılınca hani sevdiğini söledkten sonra sevmemeeye gıcık olmaya başlarsın ölemi olcak ??? ben:niye gıcık oliim sen dilara gibi şutlamadınki ? kız:heheheeh deme öle ya bitirmek reddetmek falan ağlıcam :( başka bi dialog kız:last september ı açsana ben:açtım Kız: ben bu şarkıyı çok severim ben : ne güzel...(öküz herif diyesim geldi burda !! ) :P bu dialogdan sora ısrarla böle romantik şarkıalr çaldı melannkoliyim fln dedi ben gayet rahatlamış bi tavır içerisindeyken :D neşeli fln öncedende tam tersi gibiydi tam olmasada... neyse başka bi dialog: ben: süper olacak uzayınca saçlarım hafif kıvırcık kız:bide baya uzarsa toplarssın baaya yakışrr sana ben: kıvırcıkımsı süper oluo daa öncede uzatmıştım kız: uuu evt tahmin edebiliyorum :D başka bi dialog : çok alakasız bi yerde (muahbbet kulak oynatmaydı) kız:senin gözlern çok iyi haa iltifat ilginç oldu :D çok güzel demek istemiştim :P ben: ehehe öhm öhm seninkilerde güzel flnda fln... başka bi dialog: yemek konusunda konuşurkene annem şöle böle yaptı annene selam derken laf bu kız :kayın valideciğimn ellernden öpüyorm:D ardan bikaç dakka geçer ben: annem diyoki gelinler çok gülmezmiş kız :ama somurtkan gelin olmaz sevmem benn somurtmayı sora başka bi olay: a perfect circle - passive in sözlerini yazıorum oraya baby you better off this way... kız:ooha yaa aşırı duygulandırdn beni başka bi dialog benim küçüklük fotolarım üzerine: ben: de ben küçükkenki suratımı harbi çok seviyorum :D kız:yok ççok tatlı zaten açıkçası şu anda pek değiştiği söylenemz:D yine aynı dialogun biraz ötesi: ben baya bi kiloluyumda kendinle barışık olma konusundayız ben:önemli diil sağlıksız olmasa ömrüm boyunca şiman kalırım halimden mutluyum :D kız:gözlerm yaşardı nedense ben: seni üzdüysem susiyim ? kız: yok canm tersine moral vermeye çalışıyorsun :) seviyorum yavv seni cidden çok iyisin :D ben:(öeh birazda ben naza çekiim deim) tabii arkadaş olarak her zaman yanındayım kız:bide sana sarılıp ağlamak zevkli olurdu böle tombiş tombiş :D ve en son bana okuyacak duygulu güzel şeylerin varmı dedi bende yolladım bi kaç tane duşa gittim geldiğimde yoktu şimdi esaslı yorumlarınızı beklliyorum :D bu kıza gerçekten değer veriyorum bilemiyorum bu arada bu olayların hepsi açıldığımın akşamı oluyor (öğlen açılmıştım :D )[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu ne be ya =) damned[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yahu neden soruosun insanlara bence çok güsel bi şekildekız sana kur yapıo bu bariz açık bide şunu belirticem yani sana iltifat eden biri ya senden hoşlanıodur veya çok iyi dostundur seni rahatlatmak istiodur bence ikincisi olmadıına göre şansını dene derim... bideşu var kesinlikle kızlara ben aşık olmam aşka inanmıorum veya tekrar sevemem deme bence kzın veya karşı tarafın senle ilgilenme olasılığını büyük bir yüzde ile azaltıo olursun bu da bi anektod :P sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tecrübesiziz ki soruyoruz ayrıca çelişkili ifadeleri var ondan net bi yorum almak için yani :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 fantastik diyalog. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya pff şakasına demiş.Baya arkadaş olarak konuşuo senle.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 söyle kıza benle dalga geçme ciddie alıom die[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar