Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 tv istasyonu ismi?

beybin

Öne çıkan mesajlar

yardıma ihtiyacım var!!İletişim medya dersinden bir ödevim var.20 tane tv istasyonu hakkında ilkeli yayıncılık,(şunlar İLKELİ YAYINCILIK maddeleri oluyor)
Yayınların toplumun millî ve manevî değerlerine ve Türk aile yapısına aykırı olmaması.
Özel hayatın gizliliğine saygılı olunması,

h) Türkçenin; özellikleri ve kuralları bozulmadan konuşma dili olarak kullanılması; millî birlik ve bütünlüğün temel unsurlarından biri olarak çağdaş kültür, eğitim ve bilim dili halinde gelişmesinin sağlanması.

l) Haberlerin yayınlanmasında tarafsızlık, gerçeklik ve doğruluk ilkelerine bağlı olunması; özgürce kanaat oluşumunun engellenmemesi; haber kaynaklarının kamuoyunun yanıltılmasının amaçlandığı haller dışında gizliliğinin korunması.

z) Gençlerin ve çocukların fiziksel, zihinsel ve ahlakî gelişimini zedeleyecek türden programların, bunların seyredebileceği zaman ve saatlerde yayınlanmaması.

reklam miktarı ,

toplumsal yaklaşım(yani topluma yararlı olacak nitelikte programlar)

belgesel gösterimi ,

haber bültenleri,

eğitici programlar

konularında bilgi sahibi olduğunuz 6 tane televizyon kanalına ve konular hakkındaki yorumlarınıza ihtiyacım var . Elimde show tv , star, kanal d , atv , haber türk , sky türk , cnn türk , cnbc-e , ntv , flash ,tv8 , trt , kanal türk , tgrt kanalları var . Bunlar dışında 6 tane daha tv kanalı istiyorum . Digitürk kapalı o yüzden bakamıyorum . söylediğiniz kanallardan hangileri yayıncılık ilkelerine uymuyor , hangi programları uyuyor , haber bültenleri taraflı mı tarafsız mı , gerçek ve dürüst mü ?,şiddet içeren progrmları var mı varsa isimleri . ..

P.S. lütfen öf hyr uğraşamam gibi yorumlarda bulunmayın , kalabalık yapmayın.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

digiturkten bak aklima gelmiyor su anda[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum

[Bu mesaj Anelor tarafından 30 Ekim 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Anelor tarafından 30 Ekim 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

trt olarak aldım çok bilgim yok izlemiyorum çünkü.
angelotti arkadaşım bak ne demişim yukarıda? uğraşamam yardım edemem gibi yorumlarda bulunmayın , kalabalık yapmayın. tamam arkadaşım ?[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

CNBC-E, NTV, CNN Türk filan doğru düzgün yayın yapıyolar...

Show u KanalD yi almasaydın...Hadi Star ve ATV neyse biraz düzgünlerde Show ve Kanal D, reyting için iyice çirkefleşiyolar.
Doğru düzgün yayıncılık kategorisine sokulamaz bence bu ikisi...(İmdaak evde kaldım yarışmaları vb...)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına bakarsan kanalların %80-90'ı düzgün Türkçe kullanmıyo. Bazıları çok iyi kullanıyo gibi gözükse de günlük hayatta sık karşılaşılan hatalara düşebiliyo.

Son zamanlarda gerçekten Star ve Atv iyileşmeye başladı ama onlar da düzgün Türkçe kullanmayabiliyo (mi'ler, de'ler birleşik olması gereken yerde ayrık, vesaire). Gerçekten beğendiğim kanallar CNNTürk, NTV ve TV8. Discovery filan yazabiliyosan yaz tabi :P
Ha bu arada HaberTÜRK iğrenç bi kanaldır.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 30 Ekim 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
ustelik beybin bayan deilmi?
bu bir..
Senin cevabın: Ne alakası var bayan olmamla bu iki
Ardından benim sözüm

Sonuç : Şakadan anla biraz Arkadaşım. Tamam ?
[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .

[Bu mesaj Angelotti tarafından 30 Ekim 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=böyle bişey çıktı..] [/spo]
(boyutu nasıl olucak bilemiyorum .ama)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj beybin tarafından 30 Ekim 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...