beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yardıma ihtiyacım var!!İletişim medya dersinden bir ödevim var.20 tane tv istasyonu hakkında ilkeli yayıncılık,(şunlar İLKELİ YAYINCILIK maddeleri oluyor) Yayınların toplumun millî ve manevî değerlerine ve Türk aile yapısına aykırı olmaması. Özel hayatın gizliliğine saygılı olunması, h) Türkçenin; özellikleri ve kuralları bozulmadan konuşma dili olarak kullanılması; millî birlik ve bütünlüğün temel unsurlarından biri olarak çağdaş kültür, eğitim ve bilim dili halinde gelişmesinin sağlanması. l) Haberlerin yayınlanmasında tarafsızlık, gerçeklik ve doğruluk ilkelerine bağlı olunması; özgürce kanaat oluşumunun engellenmemesi; haber kaynaklarının kamuoyunun yanıltılmasının amaçlandığı haller dışında gizliliğinin korunması. z) Gençlerin ve çocukların fiziksel, zihinsel ve ahlakî gelişimini zedeleyecek türden programların, bunların seyredebileceği zaman ve saatlerde yayınlanmaması. reklam miktarı , toplumsal yaklaşım(yani topluma yararlı olacak nitelikte programlar) belgesel gösterimi , haber bültenleri, eğitici programlar konularında bilgi sahibi olduğunuz 6 tane televizyon kanalına ve konular hakkındaki yorumlarınıza ihtiyacım var . Elimde show tv , star, kanal d , atv , haber türk , sky türk , cnn türk , cnbc-e , ntv , flash ,tv8 , trt , kanal türk , tgrt kanalları var . Bunlar dışında 6 tane daha tv kanalı istiyorum . Digitürk kapalı o yüzden bakamıyorum . söylediğiniz kanallardan hangileri yayıncılık ilkelerine uymuyor , hangi programları uyuyor , haber bültenleri taraflı mı tarafsız mı , gerçek ve dürüst mü ?,şiddet içeren progrmları var mı varsa isimleri . .. P.S. lütfen öf hyr uğraşamam gibi yorumlarda bulunmayın , kalabalık yapmayın.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 digiturkten bak aklima gelmiyor su anda[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 30 Ekim 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Anelor tarafından 30 Ekim 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 digiturkten bakamıyorum kapalı demiş.senn ne diyosun. yardımcı olmak isterdim ama perşembe geceleri dışında tv seyretmediğim için pek bi bilgim yok. [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 30 Ekim 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hadi yaa okumadim ki :D ustelik beybin bayan deilmi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 30 Ekim 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kanal A , samanyolu , Fenerbahçe TV , beşiktaş tv , kanal 7 , cine 5 , mesaj tv ,[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ne alaka bayan olmamla anlayamadım. hadi yaa yardım=([signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 trt yi sadece trt1 olarakmi aldin trt2,3, fln olamazmi o?[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 üzgünüz bağyaanlara yardım etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 trt olarak aldım çok bilgim yok izlemiyorum çünkü. angelotti arkadaşım bak ne demişim yukarıda? uğraşamam yardım edemem gibi yorumlarda bulunmayın , kalabalık yapmayın. tamam arkadaşım ?[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 CNBC-E, NTV, CNN Türk filan doğru düzgün yayın yapıyolar... Show u KanalD yi almasaydın...Hadi Star ve ATV neyse biraz düzgünlerde Show ve Kanal D, reyting için iyice çirkefleşiyolar. Doğru düzgün yayıncılık kategorisine sokulamaz bence bu ikisi...(İmdaak evde kaldım yarışmaları vb...)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Aslına bakarsan kanalların %80-90'ı düzgün Türkçe kullanmıyo. Bazıları çok iyi kullanıyo gibi gözükse de günlük hayatta sık karşılaşılan hatalara düşebiliyo. Son zamanlarda gerçekten Star ve Atv iyileşmeye başladı ama onlar da düzgün Türkçe kullanmayabiliyo (mi'ler, de'ler birleşik olması gereken yerde ayrık, vesaire). Gerçekten beğendiğim kanallar CNNTürk, NTV ve TV8. Discovery filan yazabiliyosan yaz tabi :P Ha bu arada HaberTÜRK iğrenç bi kanaldır.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Anelor, 30 Ekim 2005 17:17 tarihinde demiş ki: ustelik beybin bayan deilmi? bu bir.. Senin cevabın: Ne alakası var bayan olmamla bu iki Ardından benim sözüm Sonuç : Şakadan anla biraz Arkadaşım. Tamam ? [signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . [Bu mesaj Angelotti tarafından 30 Ekim 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 mmc'de haber bülteni yok değil mi ??[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 [spo1=böyle bişey çıktı..] [/spo] (boyutu nasıl olucak bilemiyorum .ama)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ][Bu mesaj beybin tarafından 30 Ekim 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 TRT-1,TRT-2,TRT-3,TRT-4,TRT-INT[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 numberone kral tv(lol) memleketim tv primax falan dicemde yuh olcak elmavision neyse işte öle[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar