Magic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Selam, İlk 6 bölümünü bu sabah bitirip, OVA'sının 1. bölümünü çekmeye başladım. Az sonra oda bitecek. Ardından 7-12 bölümler arasını çekmeye başlayacağım. Hanamichi Sakuragi, hoşlandığı kızların hepsi tarafından reddedilen, uzun mu uzun, kırmızı saçlı, yakışıklı olduğu kadar salak bir orta okul öğrencisidir. Orta okul'un son günü, 50. kız tarafından da reddedilince, her zamanki gibi içine kapanır. Lise hayatına başlamasıyla birlikte, Shohoku lisesinin basket takımı kaptanının kız kardeşi ile tanışır ve hayata tekrar bağlanır. Geyik, geyik olduğu kadarda eğlenceli bir seri. Kesinlikle bir el atın. Son dönemlerde animeciler arasında yaygın olan bit torent ile şu siteden tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz. edit note : url düzelttim [Bu mesaj Magic tarafından 02 August 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Çok severim hey gidi hey az mı izlemiştim show'da..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Daha fazla bilgi için ; - Anime Slam Dunk dot com - Tensai's Hideout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Evet evet tüm bölümlerini izledim, arkadaşla bir daha izliyeceğiz Siz de indirin izleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Ozan hangi arada indirdin 101 bölümü, tebrik ediyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben zaten ondan örnek alıp oynadığım basket maçlarında, smaç basarken (evet basabiliyorum alley hoop da yapıyorum) SMAAAÇ!! block koyarkende BLOOOOK! diye bağırıyorum :D :lol:[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Seyredeli bir yıl oluyor bile.. DC++ ile 3-4 hafta falan sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam.. Tabi bilgisayarda yer olmadığı için. [Bu mesaj Ozan tarafından 03 August 2003 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ne saılormoon ne dragonball en guzelı budur kavga sahnelerı ne guzeldı ah sakuragı mılletın kafasının tam ustune zodonk! efektı eslıgıyle tahta kırar gıbı vururdu :) bide deha sanardı kendini eheh [Bu mesaj ascraeus tarafından 05 August 2003 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 kafasının üstüne vuran, kaptan kardeş. sakuragi hanamichi kardeşimiz direk kafa atıyor :) Eha süper ya, çekmesi acaip yavaş ama. Site zaten arada git gel yapıyor. Deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 doru ya bak unutmuşum goril kafaya vururdu :) dl ye basliim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 07 ve 12 bölümlerini içeren paket bitti ama bende bittim resmen. Arkadaşlar olan birisi varsa almak istiyorum artık ben tüm seriyi. Olmuyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Elimdeki CDleri toparlayabildiğim an çekebilirim ama şu an staj dolayısıyla yurda yarı ölü ve geç dönüyorum.. Stajer demiyorlar tüm gün şantiyede ordan oraya dolaştırıyorlar.[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Yok yani 101 bölüm kolay kasılcak birşey değil ben bile ultra mega süper kenshin fanatiği olmama rağmen bütün bölümlerini indirirken epey zorlandım.Gerçekten içine çekmesi gerekiyor anime'nin yoksa böylesine çok bölümü indirmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Burada Magic' in verdiği link çalışmıyo. Çalışan bu link koyabilecek varmı? nerdenbulabilirim Slam Dunk ın tüm bölümlerini Torrent için?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aynen ya link çalışmıyo nasıl bulacam ben bunu[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 link çalışmaz tabi 2 yıl evvelinin de ondan. serisi lisanslandığı için, dc den yada e-mule dan daha rahat bulunur. OVA sı için: http://a.scarywater.net/ae/ adresine bakabilirsin, torrent için[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 101 bolumu izledim de..bu 4 filmin ilkinde olan olay nedir ya.konularla tamamen alakasiz di mi? hatta ilk 3 film cok alakasiz,sonuncuda en azindan bisiler oluyor. bu 101 bolumun devami yokmu,havada kaliyor biraz konu. [Bu mesaj GEd tarafından 13 Eylül 2005 05:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 BoxTorrent'te olması lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bende 4 filmi ve -aralarda birkaç bölüm eksik de olsa- serininin başından sonuna kadar var.İlgilenenler mesaj atsın. (19 Eylül'e kadar) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hocam sana ulaştım ICQ'dan ben, mesaj da attım ama cevap vermiyorsun ki?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bende bunun Gameboy oyunu vardı oyunun Japonca olmasına aldırmayıp bitirmiştim zamanında.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. [Bu mesaj screamer tarafından 13 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Phew , baştan sona izlemesem bile bazen ben bile takılırdım bir yerlerinden bu seriye (Dedective Conan başlayana kadar izleyeyim deyip bağımlısı olmuştum azıcık) Üzerinden kaç yıl geçti , hala ciddi bir hayran kitlesi vardır bu yapımın (Hem ülkemizde hem de dünyada) Bu hayran kitlesini boş bırakmak istemeyen elemanlar Hoopdays diye bir seri yapmışlar geçenlerde. (a.k.a. Dear Boys) Henüz izleyemedim ama SlamDunk'un ismini kullanmak isteyen klon bir seri olduğu her halinden belli kanımca. http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2467 [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 14 Eylül 2005 06:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya benim gicik oldugum, illa olayin sonunu ogrenmek icn manga okumak zorunda olmamiz..ben manga okumayi sevmiyorum, berserkdede boyle olmustu.sonunu okuyan bir arkadas anlatti gerci,pekde parlak degilmis sonuda :P aceleye getirilmis falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bu serinin mangasının son sayısı (31) da çıkmış durumda, DC++ ile anime hublarından bulabiliyorsunuz, son 2 sayısı özellikle süper ötesi, mutlaka okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 link çalışmıyo[signature][hline]nick:yocas level:34 race:assasin np:380 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar