Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slam Dunk! (Show TV'deki adıyla Basket)

Magic

Öne çıkan mesajlar

Selam,

İlk 6 bölümünü bu sabah bitirip, OVA'sının 1. bölümünü çekmeye başladım. Az sonra oda bitecek. Ardından 7-12 bölümler arasını çekmeye başlayacağım.

Hanamichi Sakuragi, hoşlandığı kızların hepsi tarafından reddedilen, uzun mu uzun, kırmızı saçlı, yakışıklı olduğu kadar salak bir orta okul öğrencisidir. Orta okul'un son günü, 50. kız tarafından da reddedilince, her zamanki gibi içine kapanır.

Lise hayatına başlamasıyla birlikte, Shohoku lisesinin basket takımı kaptanının kız kardeşi ile tanışır ve hayata tekrar bağlanır.

Geyik, geyik olduğu kadarda eğlenceli bir seri.
Kesinlikle bir el atın.

Son dönemlerde animeciler arasında yaygın olan bit torent ile şu siteden tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz.

edit note : url düzelttim

[Bu mesaj Magic tarafından 02 August 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Elimdeki CDleri toparlayabildiğim an çekebilirim ama şu an staj dolayısıyla yurda yarı ölü ve geç dönüyorum.. Stajer demiyorlar tüm gün şantiyede ordan oraya dolaştırıyorlar.[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
yaz okuluna kafam gırsın
Ben Diyorum ki:
+1

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
101 bolumu izledim de..bu 4 filmin ilkinde olan olay nedir ya.konularla tamamen alakasiz di mi?

hatta ilk 3 film cok alakasiz,sonuncuda en azindan bisiler oluyor.
bu 101 bolumun devami yokmu,havada kaliyor biraz konu.

[Bu mesaj GEd tarafından 13 Eylül 2005 05:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Phew , baştan sona izlemesem bile bazen ben bile takılırdım bir yerlerinden bu seriye (Dedective Conan başlayana kadar izleyeyim deyip bağımlısı olmuştum azıcık) Üzerinden kaç yıl geçti , hala ciddi bir hayran kitlesi vardır bu yapımın (Hem ülkemizde hem de dünyada) Bu hayran kitlesini boş bırakmak istemeyen elemanlar Hoopdays diye bir seri yapmışlar geçenlerde. (a.k.a. Dear Boys) Henüz izleyemedim ama SlamDunk'un ismini kullanmak isteyen klon bir seri olduğu her halinden belli kanımca.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2467

[Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 14 Eylül 2005 06:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...