Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 AIDS hastalığına yol açan HIV'e karşı kadınların korunması için geliştirilen vajinal jelin denenmesine Afrika'da başlandı. ''PRO 2000'' adı verilen jelin denenmesine Güney Afrika, Uganda, Tanzanya ve Zambiya'dan 10 bin kadar kadının katılması bekleniyor. Cinsel ilişki sırasında HIV'ın hücrelere geçmesini önleyecek fiziksel bir bariyer oluşturacağı düşünülen jel, olası ciddi yan etkilerini belirlemek amacıyla ilk aşamada az sayıda kadın üzerinde denenecek. Denemenin 3-4 yıl süreceği belirtiliyor. Kadınların bir bölümüne jel, bir bölümüne de placebo verilerek, bunları bir yıl süreyle kullanmaları istenecek. Başlatılan denemenin, bir vajinal jel için şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı deneme olacağı belirtiliyor.kaynak:mynet.com[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarızbide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 *!almaya gider*[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ah 4 sene önce çıksaydı ya artık çok geç atın ölümü arpadan olucak[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Placebo jel verilen kadınlara AIDS bulaşınca nolucak?Öyle kontrol mu olurmuş?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 16:55 tarihinde demiş ki: ah 4 sene önce çıksaydı ya artık çok geç atın ölümü arpadan olucak nasıya :-?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do_ob Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gerab arkdas 4 sene once olsaydı bu kadar fazla yayılmazdı demek istiyo.Ama artık dediği gibi atın olumu arpadan gelcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 AİDS'e son care : KURBAGA TERİ[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 iaşşalh bu çare ile aids köku kurutulur..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 oha ben coktan yola cıktım almak icin :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 desene artik "handjob" fetişleri aidslilerle yatacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: CusTodeM, 29 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki: AİDS'e son care : KURBAGA TERİ ahuauahua[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bilim - ilim guzel sey tabii, fakat turk insanin genede dusuncesinden birsey kaybedecegini sanmiyorum, 'atin olumu arpadan olsun' diyen adama ne dersiniz ki? ;)[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Avustralya da bulunan 12 çeşit kurbağadan sadece 3 ünde bilmem ne proteinine benzeyen ter salgılıyormuş. bu ter HIV virüsünü yok ediyormuş. gazetede yazıyordu edit : bunu bulan kişi Türk müş :D Üniverstede görevli bir türk derya xxxx di. hatırlayamadım. [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 29 Ekim 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bunu bizim ufaklığa sürsekte işeyarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Çok zor bir hastalık bu, çok. Umarım bu jel çare olur da kurtuluruz artık.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ohaa yaa..onu deneyen kadın olmak istemezdim..:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 İşallah çare olabilir ...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya bu haber sıkış, ya da eksikleri var... eğer gerçekten bu verdiğin haberin ayrıntıları yoksa bu proje resmen saçmalık. Amaci zaten belli degil. Jelin aidse karsi mi denendigi yoksa yan etkileri icin mi belli degil. Hele bir de baska sey deniyorlarmis gibi jeli aids'ten korunmaya yariyor mu deniyolarsa alin size akbabalar medeniyeti batidan medeniyet ve insanlik dersi... umarim benim anladigim gibi degildir yazik o insanlara... :( [Bu mesaj mardox tarafından 30 Ekim 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 da kim kullanir ? muhtemelen pahali birsey olucak[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ee yane dünya buna çare bulamamış olsun o kadar da gerçekten pahalıdır:)[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: CusTodeM, 29 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki: AİDS'e son care : KURBAGA TERİ Hayır be TIMSAH TÜYÜ daha etkili[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar