cenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 geçen hafta kzılayda sabahlayak dedik saat 2'de raindoğ sahneden indi bizde biraz takıldık garage'a gidelim bari dedik onlarda 3 otuz gibi kapatında kızılayın ortasında kaldık ne açık yer var ne gidecek ev bizde mecburen aştiye gidip orada uyuduk ankarılılar size soruyorum sabaha kadar açık yer yok mu ya?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tren garı olabilir herhangi güzide bir bankamızın ATM'si olabilir bide havaalanını deneyin derim ama ora uzak:) yada kurtuluş parkında sabahlayın sabahlayabilirseniz tabi:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kugulu parkta sabahlayin ben yaptim ii oluo :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ramazan yaa ondandır:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Töbeee Ramazan ramazan :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ehehehe.. sıhiye koprusu altı.. yada kocatepe cami avlusu..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kızılay süx, arjantin rülz[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | kafalar telekoma | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: AthleT, 29 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki: Töbeee Ramazan ramazan :) aynen :) birde arjentinde barı bilmem ama kafeler daha bir ağırlıkta. ankara memur kenti ne arar bar falan :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kepaze Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: toggie, 29 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: kızılay süx, arjantin rülz bu ne demek simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kepaze Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: toggie, 29 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: kızılay süx, arjantin rülz benim bildigim arjantinde senin konustuun tarz konusan genc profilini cizerler.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Kepaze, 30 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: said: toggie, 29 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: kızılay süx, arjantin rülz benim bildigim arjantinde senin konustuun tarz konusan genc profilini cizerler.. :D çok gittin galiba[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ankara iğrenç biyer. Bağlasan duramam. Ankarayı cok pasif gördüm yaw.. Kişisel görüştür. nefes alin.verin.rahat...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: nindalf, 30 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Ankara iğrenç biyer. Bağlasan duramam. Ankarayı cok pasif gördüm yaw.. Kişisel görüştür. nefes alin.verin.rahat... katiliyorum 1 yil kaldim kurudum.. evet ayni nefes olayini tekrarlayalim simdi...[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kepaze Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: fenerbahce, 30 Ekim 2005 00:23 tarihinde demiş ki: said: Kepaze, 30 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: said: toggie, 29 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: kızılay süx, arjantin rülz benim bildigim arjantinde senin konustuun tarz konusan genc profilini cizerler.. :D çok gittin galiba evet canimin ici Ankaraliyim,gel gezdireyim seni bi gun,sen de ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 edit:pardon [Bu mesaj fenerbahce tarafından 30 Ekim 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben nediyom sen nediyon arjantine çok gittin galiba onu demeye çalıştım anlamadın ama[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kızılay rullz be ne ararsan var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gittim kaç kere çizebilen olmadı[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya eğer bar bulsaydınız ne olcaktı ii ki de bulamamşsınız yane ramazan ramazan:)[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: cenin, 29 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: geçen hafta kzılayda sabahlayak dedik saat 2'de raindoğ sahneden indi bizde biraz takıldık garage'a gidelim bari dedik onlarda 3 otuz gibi kapatında kızılayın ortasında kaldık ne açık yer var ne gidecek ev bizde mecburen aştiye gidip orada uyuduk ankarılılar size soruyorum sabaha kadar açık yer yok mu ya? Bütün yazı boyunca, bir virgül veya nokta yok. Yani rahat bi 2 kere okumam gerekiyor bu yazıyı. Neden çalıyorsun zamanımı arkadaşım? Ben o 20 saniye ile neler yaparım biliomusun. Mesela kahve yolunda mutfağa giderken ve suyu ketıla koyarken geçen zamanı karşılarım. Ne saçmaladım. Ama ana tema nokta ve virgül kullan pls.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya aslında kullanırdım eskiden yani. ama okulda labda vakit kısıtlı acele acele yaza yaza gitti hepsi[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar