Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızılayda açık bar bulamamak

cenin

Öne çıkan mesajlar

geçen hafta kzılayda sabahlayak dedik saat 2'de raindoğ sahneden indi bizde biraz takıldık garage'a gidelim bari dedik onlarda 3 otuz gibi kapatında kızılayın ortasında kaldık ne açık yer var ne gidecek ev bizde mecburen aştiye gidip orada uyuduk ankarılılar size soruyorum sabaha kadar açık yer yok mu ya?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
AthleT, 29 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
Töbeee
Ramazan ramazan :)

aynen :)
birde arjentinde barı bilmem ama kafeler daha bir ağırlıkta. ankara memur kenti ne arar bar falan :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 30 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
Ankara iğrenç biyer. Bağlasan duramam.
Ankarayı cok pasif gördüm yaw..

Kişisel görüştür. nefes alin.verin.rahat...

katiliyorum 1 yil kaldim kurudum..

evet ayni nefes olayini tekrarlayalim simdi...[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahce, 30 Ekim 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
said:
Kepaze, 30 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
said:
toggie, 29 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
kızılay süx, arjantin rülz

benim bildigim arjantinde senin konustuun tarz konusan genc profilini cizerler.. :D

çok gittin galiba

evet canimin ici Ankaraliyim,gel gezdireyim seni bi gun,sen de ogren
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 29 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
geçen hafta kzılayda sabahlayak dedik saat 2'de raindoğ sahneden indi bizde biraz takıldık garage'a gidelim bari dedik onlarda 3 otuz gibi kapatında kızılayın ortasında kaldık ne açık yer var ne gidecek ev bizde mecburen aştiye gidip orada uyuduk ankarılılar size soruyorum sabaha kadar açık yer yok mu ya?

Bütün yazı boyunca, bir virgül veya nokta yok. Yani rahat bi 2 kere okumam gerekiyor bu yazıyı. Neden çalıyorsun zamanımı arkadaşım? Ben o 20 saniye ile neler yaparım biliomusun. Mesela kahve yolunda mutfağa giderken ve suyu ketıla koyarken geçen zamanı karşılarım.

Ne saçmaladım. Ama ana tema nokta ve virgül kullan pls.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında kullanırdım eskiden yani. ama okulda labda vakit kısıtlı acele acele yaza yaza gitti hepsi[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...