Greeny Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 2.öğretimin yeri ayrı canım :)[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yeditepe, istanbul teknik, anadolu üni.leri tatilmiş. bizim üni hala ders yapma peşinde. ama olsun bu sene zaten inek modundayım. ders olması işime gelir bi anlamda =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya pazartesi sali okul var bide yarin yarim gun ya benimde cuma tum derslerim sabahtandi nasıl kufrediyorum... n.ö olanin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bizim ünivde tatil valla misler gibi uyuycam artık(sabanci univ.)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tatilse allah bea. :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 dünyanın en çok tatl yapan ülkesi olmak böle bişe:)[signature][hline]live for yourself. [Bu mesaj nymph tarafından 28 Ekim 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arada sırada derslere ugradığım içni bana hep tatil :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 valla bizm okulda 4 yarı yıl tatili var.biride bugn sona erdi ilk sınavlardan olusan bir karne verdiler.:( vee 1 hafta tatilimiz var yani bize pazartesi ve salıda tatil. bu olayın kötülükleride var(ne güzel diyen varsa) mesela sizler yarı yıl tatili yaparken (15 tatil) biz 1 hafta daha az tatil yapıcaz vee okulumuz sizlerden 1 hafta geç biticek :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: -Nae, 27 Ekim 2005 23:31 tarihinde demiş ki: tatil yada degil 2 gun icin gitmem okula Y&O'dan kalmazsam iyidir.. YO nedir acep? Tanıdık geliyor biraz[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tatil olsaydı güzel olurdu ama büyük ihtimalle "güzel olurdu" ile kalır :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 burdan sesleniyorum okullar tatil olmasın *hızla topuklar*:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 çarşambayı bizim hocalar pzt ile salıyıda öğrenciler tatil etti biz de :) ama resmi olarak pzartesi salı tatil deil, çarşamba yarım gün tabi bir karalar tüm haftada tail edilebilir ama n.ş.a böle[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 28 Ekim 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Salı günü çorlunun kurtuluşu.(1 kasım) Bizdeki liseler tatilmiş.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hafta içi dershaneler pzt tatıl salı da bizimkiler tatıl ilan ettiler 10 gün koskocaman 10 gün tatıl var bea..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogoros_sato Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Pazartesi salı resmi tatil değil ama üniversitede fiili tatil..:)[signature][hline]Immortality seems like a good idea, until you realize you're going to spend it alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: tellos, 28 Ekim 2005 15:09 tarihinde demiş ki: hafta içi dershaneler pzt tatıl salı da bizimkiler tatıl ilan ettiler 10 gün koskocaman 10 gün tatıl var bea.. hangi dersane o yaw benim dersane pzt salı acık pffffff[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bizim butun hafta tatil. sj[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: dynasty, 28 Ekim 2005 12:43 tarihinde demiş ki: valla bizm okulda 4 yarı yıl tatili var.biride bugn sona erdi ilk sınavlardan olusan bir karne verdiler.:( vee 1 hafta tatilimiz var yani bize pazartesi ve salıda tatil. bu olayın kötülükleride var(ne güzel diyen varsa) mesela sizler yarı yıl tatili yaparken (15 tatil) biz 1 hafta daha az tatil yapıcaz vee okulumuz sizlerden 1 hafta geç biticek :(:( odtüdemisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 koc unidede tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Lan ne biçim dershanedeyim of! Pazartesi günleri dershane var ve önümüzdeki pazartesi günü de var. Üstelik 4 normal dersin üstüne bi de 3 saat ek ders var. Onu da geçtim, pazartesi günü dershane var diye salı günü de var. ÜHÜ![signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yok olmas ama burda kar yağıyo yine erzurumda'da sizi bilememm yane:)[signature][hline]http://www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bizim okul cuma'dan 6 kasıma kadar tatil keh keh :) Cuma da yarım gündü gitmedim ohh[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yok tatil falan! Olmasın yani! Lan daha staj defterimi vermedim ben! Hafta sonu yazıp vericem. Zaten dün öğleden sonra proce kontrollerimi yapmadılar. resmi tatilmiş hede hödö.. Lan yaymaya fırsat arıyolar, alt tarafı 13-15 kağıda bakıcan be! Yok tatil falan.. Olsa bile okuldayım ben kardeşim. İş var güç var.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Agent_47,marmara kolejinde:D ya kızımm dynasty salak mısın gitme diyoruz yarıyıl tatilinden sonraki hafta hala konuşuyosun :D gel birlikte gidelim pascallara :D eheheheh[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Eheh dynasty ile aynı okuldaymışız... Ben de aynı sorundan müzdarip olmuş oluyorum malesef :/[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar