Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar tatil?

Horrible

Öne çıkan mesajlar

2.öğretimin yeri ayrı canım :)[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizm okulda 4 yarı yıl tatili var.biride bugn sona erdi ilk sınavlardan olusan bir karne verdiler.:( vee 1 hafta tatilimiz var yani bize pazartesi ve salıda tatil.

bu olayın kötülükleride var(ne güzel diyen varsa) mesela sizler yarı yıl tatili yaparken (15 tatil) biz 1 hafta daha az tatil yapıcaz vee okulumuz sizlerden 1 hafta geç biticek :(:(
Sosyal ağlarda paylaş

çarşambayı bizim hocalar
pzt ile salıyıda öğrenciler tatil etti biz de :)

ama resmi olarak pzartesi salı tatil deil, çarşamba yarım gün
tabi bir karalar tüm haftada tail edilebilir ama n.ş.a böle[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 28 Ekim 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Salı günü çorlunun kurtuluşu.(1 kasım) Bizdeki liseler tatilmiş.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 28 Ekim 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
hafta içi dershaneler pzt tatıl salı da bizimkiler tatıl ilan ettiler 10 gün koskocaman 10 gün tatıl var bea..

hangi dersane o yaw benim dersane pzt salı acık pffffff[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 28 Ekim 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
valla bizm okulda 4 yarı yıl tatili var.biride bugn sona erdi ilk sınavlardan olusan bir karne verdiler.:( vee 1 hafta tatilimiz var yani bize pazartesi ve salıda tatil.

bu olayın kötülükleride var(ne güzel diyen varsa) mesela sizler yarı yıl tatili yaparken (15 tatil) biz 1 hafta daha az tatil yapıcaz vee okulumuz sizlerden 1 hafta geç biticek :(:(

odtüdemisin?
Sosyal ağlarda paylaş

Lan ne biçim dershanedeyim of!
Pazartesi günleri dershane var ve önümüzdeki pazartesi günü de var. Üstelik 4 normal dersin üstüne bi de 3 saat ek ders var. Onu da geçtim, pazartesi günü dershane var diye salı günü de var. ÜHÜ![signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

yok tatil falan! Olmasın yani! Lan daha staj defterimi vermedim ben! Hafta sonu yazıp vericem. Zaten dün öğleden sonra proce kontrollerimi yapmadılar. resmi tatilmiş hede hödö..
Lan yaymaya fırsat arıyolar, alt tarafı 13-15 kağıda bakıcan be! Yok tatil falan.. Olsa bile okuldayım ben kardeşim. İş var güç var.[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...