Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko Günlüğü...

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

said:
druenler, 21 Şubat 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
sevgili gunluk,
bugun yakla$ik 50 tane abyss kirdiktan sonra elime hicbir$ey gecmemesi sonucunda sevgili arkada$im miraseth'e kafa atmak suretiyle mudahalede bulundum. araya dostlarimiz girdi, tam affedecektim ki ozur icin bana cake getirmi$. bu sefer kendimi tutamayip ucan tekme attim. kafam cok kari$ik..

:D haha Abi cok güzel ya Cake bölümü Oturmuş[signature][hline]
Server:JapKo 3
Nick:KuardoN
LvL:45+
Clan:Epicurean
NP:Farketmez Clan Grade 2 :D
Not:I love Japan.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük.
bugun IS ların harpy partisini bozduk ve clanca ban yedik. ama değdi, çok eğlendik. bugun oyun oynayamayacağım. bu arada 59 level de oldum. bi iki güne kalmaz SD açılacak. reskill için para lasım. bu raptor yaktı çıramı. almasa mıydım ne? hp bonuslu armorları satayım diyorum. inşallah bi alıcı buluruz.[signature][hline]Chars:
Ares - SpiderHack(59 Def. Warrior) (Clan W00tabulous)
Diez - Arwen(51 Paper Mage) (Retired - Satılık)
Xigenon - Premolar(54 Buffer/Healer) (Clan BrotherS)
Cok maymun iştahlıyım çooook :)
All El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P)
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili gunluk gece civciv kafayla kallugada meganteron kesip ex kasmaya calisirken party le bi boluk pelerinli orc geldi rampage yaziodu butun partyi kestiler noolduunu anlayamadan :D ben de saf bi sekilde tekrar isinlandim oraya noluyo die tekrar kestiler :D bi muddet re spawna tiklamadan noluyo die izledim adamlar isinlananlari kesiyodu kallugaya habire ..allahtan daha sora 5 tane slackers geldi orclari guzel guzel dogradi :D bizde kopekleri kesmeye dewam edebildik .. tabi olan bizim arada np lere oplmus olduumuz zaman tum np ler gtmis :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oQo, 21 Şubat 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
said:
druenler, 21 Şubat 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
sevgili gunluk,
bugun yakla$ik 50 tane abyss kirdiktan sonra elime hicbir$ey gecmemesi sonucunda sevgili arkada$im miraseth'e kafa atmak suretiyle mudahalede bulundum. araya dostlarimiz girdi, tam affedecektim ki ozur icin bana cake getirmi$. bu sefer kendimi tutamayip ucan tekme attim. kafam cok kari$ik..

:D haha Abi cok güzel ya Cake bölümü Oturmuş

Güzel deil harika !
Sosyal ağlarda paylaş

assasini bıraktım 161m para lazımdı çünkü istediğim bir karakter yapmak için buda benim için imkansız olduğundan char'a elveda ettim.

mage kastım paper ol diye tutturdular birde 3,5m verip skilleri statları hallettik ordanda bittim.bakalım nasıl ilerlicek KO hayatım..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili gunluk...Artik chitin seti tamamladim zamanla bus alip onlari da +7/12 dex li yaparsam aha benden krali yok...su an hepsi +2 olduguna gore 5*5 = 25 tane bus demek oluyor bu...2.5m desek bi bus'u 125m eder...bu da ben olmusum de aglayanim yok demek....gunde maksimum 5m toplayabilirim tahminimce.bu da 25 gun eder. 1 ay sonra full chitin +7/12 dex setim olacak demek bu da..olme esegim olme...

miragelarimi da aldim ama daha kullanmiyorum cok para harcatiyor tamire..dur yav aklim benim 125m' a takildi.

NERDEN BULACAM LAN BEN 125 Milyonu Haaaa..Soylesene gunluk...:([signature][hline]JapKO - Karus - Katil - TuMaN - lvl4x
________TuMaN = MaoTuN________
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili gunluk;
:-P
dun aksam bi turke selam verdim geri bırakın selamı bi cevap bile alamadım (online oldugu garanti)
cape clanı var ondandır belki, ya da clan memberlarla meşguldu sanırım!
sonra yine yine yine dandik bi bow'u bana ironcrossbow diye kakalamaya calısan birine rastladım acıdım ona yuzune de vurmadım, dalgamıda gectim kendi tarafımdan saolsun guldurdu.
daha sonra tek basına snake queen kesen bi rouge gordum (mass healer + arrow shower rulz aa bu arada o capeli arkadasın clanından)
sonra harpy partisine girebilmek için (disconnect olduktan sonra) clan arkadasşını satan bi elemana rastladım o da guldurdu saolsun.
o :-But iwas here before him why you kicked me?
o :-You should have kicked him first.
ben :-Oha ulan sacmalama!
o :-But you were here before him, too!
o :-Mal!
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeettt... Bu ay premium yine trinas vermiş sanırım. Hala arkın kredi karıtnı bekliyorum almak için. Bi türlü gelmedi daha!!! normal biri bi harpyden 9700 alırken premiumlu biri 12000 alıyor. bence herkez hemen olsun...![signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

olmuyor ya delı olcam kırcam katrı hep hata werıor yapamadım bırturlu olsa hemen stafıda+7 yapıcam ama olmuor bende anlamadım seceneklerde turkıye yok ondan mı olmuyorkı .
gunluk bır el at be :))
bu arada gunluk 2 gundur harpy partye almıyorlar benı lvl atlıycam %80 de kaldı nese bende abbyse gıdıorum sımdıde derse gııdcem gecelerın adamı olduk ıı mı gunluk :)[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Gunnuk,

Son savaşta invasion sırasında breth de t clanından level 55+ plate set giymiş bi pelerinli assassini kovaladım herif spike ı cakıo 1200 hp gidio kalan 800 u indiremio bi turlu tabi bende adamın kalan 100 200 hp sini indiremiorum bole 2 3 tur kapıştık teke tek stealth cekip beklio spike ı doluo vuruo sopa yiyo gidio en son noob. yazdım güldü kactı town yapıp işte boyle level 42 attacker la elvel 55+ assassin kovaladım Blade Axe + Giantic +7 Rullaz!!![signature][hline]Geyirgen Tosbaaa...
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük,
Bugün sabaha karşı en sonunda charlarımdan birini 60 level yapmanın haklı gururunu yaşıyorum. 14 saat süren harpi mücadelesinden sonra (KSciler, Luringciler, Disruptive behaviourcular :D) lvl atlamış durumdayım. Çok mutluyum. Bir de clan 60 lvl questi için gerekli pendantlardan ikisini verince mutluluğum 5 e katlandı. Bi tek lobo pendant eksik kaldı onu da alırız bugün. Resill de yaptım, artık uzun bir süre provoke yapmak istemiyorum. Gına geldi çünkü. Artık ben Sword Dancing yapan bi warriorum. Kodummu oturturum dimi günlük?
Ayrıca bu sbah ilk pk mı da yaptım. İsmim çıktı orda yaşasın. SS aldım tanıdığım herkeze gonderiyorum. :D[signature][hline]Chars:
Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan W00tabulous)
Xigenon - Premolar(54 Buffer/Healer)
Sosyal ağlarda paylaş

zuahaha
Iron necklace çıktı lasımsa vereyim :D[signature][hline]Chars:
Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan W00tabulous)
Xigenon - Premolar(54 Buffer/Healer)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün kardeşimi 30 level yapma vaadiyle kendi charımı oyuna sokturup the others klanına aldırdım (PaperQueen'e teşekkürler...) sonra başımda dibi dibi eden yurt görevlisini dövdüm şimdi gitti ben korkuom o yüzden çıkıyorum sevgili günlük... (arkadaşım görevli)[signature][hline]I didn't come to play... I came to win...
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük
lvl 46 %45oldum. Yakında 47 olucam. Çooook kasmam lazım çoook.
Dün ilk kez bana bi partyde bus geldi. Sonra sevinçten townda bağırdım.
-Party yok lan benide alın ühühühühü. :)
Şaka bi yana party bulmak baya zor oluyo. Herkes +50 diyo.
Arada sırada denk geliyo alıyolar o zaman süper oluyo. Bugün ne güzel apos partysine aldılar. Sonra dan diye Shaula yanımızda spawn oldu. Adamlar pelerinliydi. Party i bırakıp gittiler sonra clan la gelip shaula kestiler. Bi dahada party bulamadım :(.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Yok
LvL: 45 Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili gunluk,

Knigths_Of_Turkey klaninda klan asistani oldum en son.nooblara level kastiriyorum. Insanlara lvl kastirmaktan sikayetci degilim ancak bazen cok fazla sey istiyorlar.

Misal, klandan degildi ama bugun adamin birinden ozel mesaj geldi kendisini gormedim bile adamin. Adam benden iron bow istedi. Yavas gel demek istedim.

Baska birinin soyledigi seyleri yaziyim..
merhabalar TuMaN
item veya para?
yanit: yok abicim.

millet uzerimde kitinlerle dolastigimi gorunce asmis tasmis param var saniyor herhalde.bundan sonra boktan bi zirh alip moradon pazar alaninda oyle dolasacam.

hayir agirima giden adama yok diyince - ki gercekten yok fazla olani zaten klandakilere dagitiyorum - ana avrat kufretmesi.bugun soranlar yine biraz insafli cikti da yok diyince kufretmediler.

---BURDAN DUYURMAK ISTIYORUM-----
BEN USTUMDEKILERI ALMAK ICIN 1 HAFTA BOYUNCA HER GECE WORM KASTIM CIKAN OPALLERI SAFIRLERI USLARI CUSLARI SATIP DA ALDIM. OZEL BIR YETENEGIM YOK VURDUGUM YERDEN GOLD BAR CIKMIYOR NE YAZIKKI[signature][hline]JapKO - Karus - Knights_Of_Turkey - Katil - TuMaN - lvl4x
-----________TuMaN = MaoTuN________-----
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...