rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 iyi Genede peş peşe caktıgın icin sorun yok :D Bekleme süresi 0 neredeyse güzel bi parti buldunmu elinede raptor cektinmi daha ne istion :D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 günlük 24 lvl oldum bom boş bu server ne iş anlamadım 3 arkadaş orc partisi yaptık güzel oldu lag 0 hayrn kaldım o bulutlara gecenin karanlığında ne güzelde süzülüyoladı[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Günlük bugün Clandakiler zorla Colony Zone'a götürdüler beni Healer lazım diye. Ben Mage kasmak istiyordum ama clandır ayıp etmeyek dedik. Anladıkki healer olsun olmasın partideki en yüksek lvl 45lik bir mage varsa o parti duman olur. Benim heal büyülerime hiç gerek kalmadı. Bir kaç orc eğlencesine etrafımızı çevirip vur kaç modunda temizledi hayırlısıyla. 4. seferden sonra yemin ettim 45in altında gitmem o mekana. Mage ile Pooka bile kesebildiğimi farkettim. Ama pookalarda yaklaşabildiklerinde beni kesebildikelrini farkettiler. İlginç bir deneyim oldu.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sevgili günlük daha çiçeği burnunda bir master olduğum için CZ deneyimi kazanmak istedim ve dün sabah ki gibi tekrar CZ ye gittim işte buda sonuçları :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Olm millet bunalım takılmıs burda sen de paso "çatlayın" gibi resim koymuşsun heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Buzkirpisi, 16 Şubat 2005 02:47 tarihinde demiş ki: Olm millet bunalım takılmıs burda sen de paso "çatlayın" gibi resim koymuşsun heh :D :D:D:D Çatla kirpi :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben ne çatlıcam oynamıyorumki :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Buzkirpisi, 16 Şubat 2005 03:25 tarihinde demiş ki: Ben ne çatlıcam oynamıyorumki :-) Şaka lem zati ne çatlaması.Daha yeniyz şimdilk 2 2 alabiliyorum orcları cz de :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sevgili günlük, S.a öncelikle :D 2 gün önce hacklendim trade ve keyloggersız böyle bir cunupluk işte. Hemen ardından xigenonda archer actım human Level 32 oldum 6 saatte.. Clan arıyordumki Turks clanını buldum sultans a almadılar civcivi gördüklerinde :D Herneyse gunluk kimseye solemessin sen bana bi cıtır ayarlasana yap kardesine bi kıyak bea. Neyse görüşürük ararım seni bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :D Günlükle konuştum yok öyle bi kıyak falan;) Neyse Günlük hala xgenonda char değiştiricek bi adam bulmadım. Nasıl olurda x den hiç kimse ares te oynamak için karakter deiştirmez. Ne bağımlı bi server mı ş ya![signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sevgili günlük, lagden sıkıldım, oynamama kararı aldım bir süre :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sevgili gunluk burial in ustundeki ve altındaki dort katil de bizim clandan (spiderhack) zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: dentazor, 16 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki: sevgili gunluk burial in ustundeki ve altındaki dort katil de bizim clandan (spiderhack) zuhahaha Sen kes orcları cz de spi :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 burial cım ben tankım orcla morcla işim olmaz 62 ye kadar. ama bizimkiler keserken ben townda leech ederim o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: dentazor, 16 Şubat 2005 17:46 tarihinde demiş ki: burial cım ben tankım orcla morcla işim olmaz 62 ye kadar. ama bizimkiler keserken ben townda leech ederim o ayrı :P lol sen tanksın 62 ye kadar işin olmaz spi bana raptorunu werrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 once +8 yapayım sora vereyim :P yani çıkmaz ayın son carsambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 +7 de wersende olur çok malda gözüm yok :-P[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yaşasın günlük çok sewinçliyim bugün tam 10 tur harpy yaptık we ben level atladdım Sagolsun abilerimiz aldılar partye (benden ezikler de wardı en azından infernomuz war dimi yani) tam 30 Xp harpyde 28 Xp de DTS de kastım yaşasın................[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK ::::::: BARNAK BASTIM ::::::: ::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sevgili günlük Bugün 2. kez hyde a denk geldim. Daha öncekinde lagdan dolayı kesememiştim. Bu sefer kestim. Ama bişey çıkmadı.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abyss gem'in boku cikmi$. bu miraselth denen denyo bugun 35 gem benden 45 gem arkada$imdan aldi ve bir chitin bile vermedi. allah belasini versin onun. e$$ole$$ek.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 günlük bugün oyuna girdim oynıım bari falan dedim ama yine baydı çıktım noob olabilceğim yeni oyunlar lazım[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Burial tr .. oyunu yemiş içmiş aşmış biri olduğuna göre bana yardımcı olursun herhalde.. şu trinas piece yüzde kaç etkiliyo BUS u yardımcı ol lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sevgili günlük trinas piece nin % kaç oranda bus a katkı yapıtğını öğrenemeden öleceğim galiba kimse yardım etmiyo yoksa malman im diye mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ve günlük işte o an geldi çattı. Serhancım canım arkadşm bana xgenon da lvl 53 priest ayarladı. Daha ne isttimki :D[signature][hline] Bir Steel BrightBlade Sözü ; "Est Solarus Oth Mithas" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Günlük be karakter işi yalan oldu :/[signature][hline] Bir Steel BrightBlade Sözü ; "Est Solarus Oth Mithas" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar