SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 öbürkü yerlerde var ama biz ko bölmü olarak ayrı bir dünyada yaşadığmz için bizimki ayrı olsun dedim... Mesela bu gün bi arklım bütün gün Harpylere ks yaptı :D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aklıma bişi gelmio[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sevgili günlük, allah belasını versin bu eslanttaki tüm yaratıkların ve partylerin . ulan roguela geliyoruz almıyolar 1 swift için alıyolar oda genelde torpilliler oluyor. mage kasalım dedik açtık bitane lvl 41 yaptık herifler bu sefer lvl 45 istiyorlar clanı geçtim partye almıyolar lvl 45 olmadan. aldıklarındada dagılıyo party nasıl işse, viper staff yapalım dedik alchemy +5/40 ı sattık viper +7/56 yaptık bu seferde mp yetmiyo. bnim mp 105 viperın istedigi 116 oda lvl 45 e denk geliyor. nedir ya bu nedir zehir ettiniz oyunu. solo yapim diyorum heryer tıka basa dolu d2 yok diye. ulan hadi d2 yok şimdi d1 de gidip duruyor. napiim ben napiim enseme agrılar girdi beynim sulandı. of be of[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 UNNUTTUM[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 günlük , hala jako mu usko mu kararsızlık içindeyim. usko ya çok zaman harcadım . zaman zaman parasız kaldım zaman zaman yapacak bişi bulamadım . elime geçen üç beş kuruşuda daha usko da oynamam diye abyse yatırdım vede bişi çıkmadı tabiki. buda beni feci derecede jako ya itiyor . lvl 34 warrior oldum orda ama japonlarla partye girebilmek ölüm gibi . şanslıysam uskoda oynamış yerli yada yabancı birilerini buluyorum vede lvl atlamaya çalışıyorum . yok eğer diilsem o günüm yalan oluyor resmen . bir jako da bi usko da ikisindende tat alamaz oldum . beni anlıyosun değilmi ? ..[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 diezdeki saçmalıklar beni deil ediyor o kadar kas sonra en heyecanlı yerinde party bug dc bağlanamama problemleri ... japon serverı denicem olmazsada bırakıcam bu oyunu[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bu gün ilk iş olarak maradonda (ares) genkku isimli orc assasini aradım ben lvl 48 ken beni abyssde çok kesmişti.:)Söyledim seni hatırladım dedi arena istermisin dedim ok dedi arenaya gittik we 2 vuruşta yatırdım çok sewnçliyim :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Sevgili günlük. Bugün Star wars yüzünden KO pek oynayamadım. Ama oynadığım 4 saat 3 gündür yaptığım emeklerin hepsini sildi süpürdü. Bone Staff +4 asamı daha da geliştirmek için elemental damage scroll aldım. Daha güçlü olacağı için paramın karşılığını alırım demiştim. Üzeirne afiyet bonestaff ve scroll girdi bir tarafımada patladı. BÜyülerim gücünü yitirdiği gibi beş kuruşsuz kaldım. Acaba büyücü karaktere hiç başlamasamıydım ne? Ayrıca Priest ile girdiğim zaman çok enteresan bir tecrübe yaşadım. Ben giriş yaptığımda Piana'yı orclar basmış. Daha açılan "Merry Christmas" yazısını kapatırken bir orc tarafından katledildim. Pek karlı bir gün değildi yani.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sevgili günlük. Bütün gün arkadaşlarımın ks, macro, küfür ve lure yüzünden banlanışlarını seyrettim ve okudum durdum. Yeni açtığım priest charı level 33 yaptım. Şimdide kaşınan birini büyü manyağı yapmak üzere arenaya gidiyorum. Sevgiler günlük..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 capon oyunu çektim ama server a bağlanamadı lol[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realylook Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 SEvgili günlük adonise geri dödüm cok mutluyum :P yeni gelin gibi süzülüyom :P dünden beri 25 tane boss kesmemize rağmen bi s..k düşmemesi beni ve arkadaşlarımı derin bi hüzne gark etti ama bu sabah DT nin glave ve Raptor vermesi bütün hüznümü aldı götürdü tabe pirest arkadaşımın beni öküz gibi heallemesi yüzünden lvl 62 charın ölmesi ve benim prees ok ye basmak zorunda kalmam acıların en büyüğü fakat raptora değer :) ay ne güzel yazdım ahahahaha sabah sabah cicikkkkkkkk ( kafayı yedirdi bu youn bana ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sevgili günlük beni niye harpy partisine almıyolar.......... lvl 45 oldu ama daha adam gibi bi kere harpy yapamadım.. nerelere gidem ben........ Adamlar ''We need ice mage'' ve ye ''sorry full'' diyo da başka bişee demiyo Karadır bahtım kara.............. Keşke anam beni ateşçi değil de buzcu doğuraydı............ EZİK GELDİK EZİK GİDECEZ:::::::::[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK ::::::: BARNAK BASTIM ::::::: ::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sevgili günlük, Bugün neden aynı anda 514 lamia tarafından saldırıya ugradığıma anlam veremedim. Xp kaybetmekten lvl atlayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Knixue, 15 Şubat 2005 07:54 tarihinde demiş ki: Sevgili günlük, Bugün neden aynı anda 514 lamia tarafından saldırıya ugradığıma anlam veremedim. Xp kaybetmekten lvl atlayamıyoruz. murhaurahuramhuarm :D:D:D:D:D 514 lamia lol[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sevgili günlük; Bu gün sabahın ilk saatleri olmasına rağmen cz ye gittim ve ilk PvP mi yaptım manyak mutluyum :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sevgili günlük partyle kalluga da siber tooth keserken iki uyarı aldımç ks yapmaktan ve lure dan dolayı çok sıkıldım ya bi kere daha olursa ban yicen dedi bana çok korkuyorum:([signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sevgili günlük sword dance in ne kadar ulu bir şey olduğunu lunar war da daha iyi anladım :) warderlere daldım clanca birini kestik ardından keeper'ı öldüğümde ismim yukarıda yazınca gözyaşlarıma hakim olamadım :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_fire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sevgili günlük.büyük umutlarla internet cafede işe başladım.belki bi kaç saat takılır sonunda lvl ımı 4x den kurtarırım die :-o ama istediim gibi olmadı.ne zaman bilgisayar başına otursam şöle harpyde ii bi yer kapsam müşteri gelio.gelenlerde iki saate hesap vermiolar.bu arada harpyler gelmiş oluyo tabii cold_fire uyuyo.partyde huzursuzluk başlıo ve 'kick cold_fire he s sleeping' tarzında laflar gelio :( annıycaan ben yine 4x lere mahkum kaldım[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 BU gün işten erken çıkıp %70 alarak 55 olmayı planlıyorum. Eğer olamssam çok kötü şeyler yapıcam kendime:) Bide hala karakterimi xgenonla takas yapamadım...:/[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 dünkü savaştan sonra insan ırkına dahada kıl olmaya başladım alayına kılım evet.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sevgili günlük tek baıma kastım caponca öğrendim 21 lvl lik mage yaptım yorgunum japonlari ngilizce öğrenmeli ...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: fatihkaraca, 15 Şubat 2005 03:13 tarihinde demiş ki: Sevgili günlük. Bütün gün arkadaşlarımın ks, macro, küfür ve lure yüzünden banlanışlarını seyrettim ve okudum durdum. Yeni açtığım priest charı level 33 yaptım. Şimdide kaşınan birini büyü manyağı yapmak üzere arenaya gidiyorum. Sevgiler günlük.. Sevgili günlük. Bahsettiğim elemanı büyü manyağı yaptım. Azmettim ve arenanın kapısından sokmadım. Bol bol screen shot aldım. Masaüstü duvar kağıdı yaptım. Sonradan level 51 acher olduğunu öğrendim. Sevindirik oldum ama bir süre Cz'ye girmeme kararı aldım. Buff almış haliyle karşılaşırım marşılaşırım neme lazım.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Burial Sword dancing ile adamlara en fazla kac vurdun?[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet günlük bugün elime bir tane long spear+1/54 geçti ve onu +5 e kadar cus ile getirdim bu yüzden bugün gayet şanslıydımm[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Irk=El Morad Warrior Clan=THE_WAR_CRAZIES Lvl=4x Np=1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: oQo, 15 Şubat 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Burial Sword dancing ile adamlara en fazla kac vurdun? elimdeki eziq glave ile 750 dmg war bir de-buffera bir tanede mage kestim zati onada 750 wurdum.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar