Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her akşam lag

alyy

Öne çıkan mesajlar

şöle bişey var bende network ayarlarındakı bı gudubetlıkten bazen baglantıyı paylastırdıgım makıneyle alakalı galıba net cat dıe gıdıo ultratv de bısey anlamıyo anlıyan bırıde yok adamalr bana ıp cakısması oluyor dedi ama salladıalr yanı nese sorun o degıl

sorun gece 12 sabah 12 arasında wow a ne zaman gırsem 30 sanıyede baglantım tamamen gıdıyor ve hata arattıgımda ag gecıdınız cevırımdısı dıyor

dun dıkkat ettım sabah saat 12.02 de yaptı bunu halıyle telekomda bır bokluk var gene cunkı genel bı hata olsa benım konfıgurasyonda gecelerı tıkır tıkır calısmaz :P[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

ping forum.paticik.com
34
36
32

ping eu.logon.worldofwarcraft.com
Istek zaman aşımına ugradı.

Bir telekom klasigi bir " aylık 49 milyonlar nereye gidiyor" klasigi daha...

Yeterli alt yapı yokken Kotalı Internet diye bir b.k çıkarıp hayatında net gormemiş adamların bile nete sahip olmasını saglayıp peynir ekmek gibi internet dagıtırsan ve altyapı sorunlarıyla ugraşmazsan olacagı budur..

Telekom bir TEKEL'dir ve hala sürmektedir..

Devlet dairesi çalışanları mantıgı ile yonetilen bir özel şirketten de daha iyisi beklenemezdi zaten..

26 gün kesik kalmıştı ADSL 25. gün telefondakiyle çok sert konuşmuştum tmm arızaya veriyorum demişti . 20 dk sonra arayıp sordum nedir durumu arıza ne zaman gelecek diyince " sen bana kızdın telefonu yüzüme kapadın bende arızaya vermedim dedi" bende adresini isteyince biz müşterilerle yüzyüze konuşmuyoruz dedi..
25. gün önceki arıza kayıt raporlarını istiyorum sizi şikayet edecem soruşturma başlatacam (çok pis salladım telefonda :D ) diyince bana kayıdın silindigini bile söylediler bu kadarda 3kaatçı bir zihniyet malesef..

Arkadaş Ispanya'ya gitti geldi orda 4Mbit super cable 29 euro burda 256SuperKagnı 49 milyon..

Bi keresinde Ocak ayında ki telefon faturam 180 milyonken bana 80 milyon liralık fatura gelmişti..
Ertesi ay ise 50 milyon liralık harcama yapmıştım ama beyfendiler bana 100 milyon eksik gonderdikleri faturayı bir sonraki aya FAIZLI olarak eklemişlerdi yani ertesi ay 180 milyon fatura gelmişti 50 milyon bu ay kalan 100+30 faizi ile birlikte ..
Bu nasıl bir zihniyetse artık..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle birşey. gerizekalılar sadece limitli bağlantıyı fiyat değiştirmeden 512 yapacaklar. limitsiz bağlantılar yine 256 da kalacak. ayrıca telefonlara bakan aciz maymunlara da ramazandan önce çok sağlam bindirmişimdir.[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Keşke bir şirket çıksada telekomla rekabet etse iyi olan kazanır . Ve açıkcası pek çok kişi ayda 10 20 ytl daha fazla verip daha sağlam stabil bir bağlantıya geçmeyi tercih eder .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Hani bazen birini yada bişeye karşı öldüresiye sinir olursun kin güdersin ya telekomada aynı duyguları besliyorum..
Limitlileri 512 yapmalarındaki amaç ne sizce ? Daha yüksek hız demek yanlışlıkla aşılan kota anlamına gelebilirmi acaba..

Telekom için çok büyük bir icadım var arıza telefonlarına "sorun sizden kaynaklanıyor beyfendi bende bir sorun görünmüyor" diye tekrarlayan bi bot koyalım boylece o kadar adama maaş ödemelerine gerek kalmaz .. kim ne yapsın 150 yıl geriden gelen humanoidleri..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

lagin nedeni telekom degil, host! yalinz bu aksam ben de hic lag olmadi... bir iyilesme belirtisi mi yoksa?!

Bu arada caprice'in yazisini okuyunca aklima geldi bi gün fatura gec odendiginden bizim net baglatisi kapandi ama ayni gün mesai bitmeden parayi yatirdik. Sonra baktik acilmadi, neyse burasi türkiye yarini bekleyelim dedik, ama bi türlü acilmiyor. Butun telekomu denizli istanbul genel hepsini aradik. 4. güne girdigimizde adamlar artik size gorevli gondermeliyiz bizde bi sorun gozukmuyo diyolardi. Bekledim bekledim gorevli de gelmez sinirden bi daha araddim denizli'dekini bu sefer telefona ilk gun konustugum adam cikti. Adama derdimi anlatiim sonra bana 1 sn bekleyin dedi ahizeyi birakti oylece ama ben onlarin konusmalarini duyuyorum gorevli kisiye seslenerek XXXXX(bizim tel numarasi) 'nin baglantisini fatura odenmediginden kapatmistik, actiniz mi diye sordu . Diger adamin hayir hala kapali dedigini duyunca sok oldum. Artik adam telefona geri donunce Allah ne verdiyse saydim hakli olarak :D ttelekom'u analiz etmeyi birakin adamlar ayri bir evren

[Bu mesaj mardox tarafından 30 Ekim 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuya yaklaşımların genel çerçevesi "devlet mantıgıyla yürüyen özel şirket", bürokrasinin yetersizliği, tkeelci mantık vs. öte yandan özel bir şirketin toplum yararına herhangi bir şey yapmayacağı gerçeğini gözönüne alıyor muyuz ? Telekomun özelleştirilmesi sorunların çözümü olarak algılanıyor, oysa sorunun gerçek nedeni devlet kurumlarının tasfiyesinin neden oldugu işlevsizlik. hangi özelleşen kurum devlet kurumundan daha ucuz hizmet vermiş ? Telekomun şu andaki vahim durumunun çaresini özelleştirmede değil, bir devlet kurumunun hakkıyla yönetilmesinde aramak daha akılcı geliyor bana.

[Bu mesaj emokhan tarafından 30 Ekim 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mardox, 30 Ekim 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
lagin nedeni telekom degil, host! yalinz bu aksam ben de hic lag olmadi... bir iyilesme belirtisi mi yoksa?!

Bu arada caprice'in yazisini okuyunca aklima geldi bi gün fatura gec odendiginden bizim net baglatisi kapandi ama ayni gün mesai bitmeden parayi yatirdik. Sonra baktik acilmadi, neyse burasi türkiye yarini bekleyelim dedik, ama bi türlü acilmiyor. Butun telekomu denizli istanbul genel hepsini aradik. 4. güne girdigimizde adamlar artik size gorevli gondermeliyiz bizde bi sorun gozukmuyo diyolardi. Bekledim bekledim gorevli de gelmez sinirden bi daha araddim denizli'dekini bu sefer telefona ilk gun konustugum adam cikti. Adama derdimi anlatiim sonra bana 1 sn bekleyin dedi ahizeyi birakti oylece ama ben onlarin konusmalarini duyuyorum gorevli kisiye seslenerek XXXXX(bizim tel numarasi) 'nin baglantisini fatura odenmediginden kapatmistik, actiniz mi diye sordu . Diger adamin hayir hala kapali dedigini duyunca sok oldum. Artik adam telefona geri donunce Allah ne verdiyse saydim hakli olarak :D ttelekom'u analiz etmeyi birakin adamlar ayri bir evren

[Bu mesaj mardox tarafından 30 Ekim 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Ohoo hocam sen ne diyorsun :)
Bi keresinde adsl faturamı odemedigim için Gece 21:45 de adsl mi kestiler :)
Gittim hemen bi açık subesine faturayı odedim ne zaman açılır dedim yarına dedi e peki gecenin 9.30 unda adsl yi kesebiliyorlar neden açmıyorlar demiştim bi anlasam diye komik bi cevap vermişti :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
emokhan, 30 Ekim 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
Konuya yaklaşımların genel çerçevesi "devlet mantıgıyla yürüyen özel şirket", bürokrasinin yetersizliği, tkeelci mantık vs. öte yandan özel bir şirketin toplum yararına herhangi bir şey yapmayacağı gerçeğini gözönüne alıyor muyuz ? Telekomun özelleştirilmesi sorunların çözümü olarak algılanıyor, oysa sorunun gerçek nedeni devlet kurumlarının tasfiyesinin neden oldugu işlevsizlik. hangi özelleşen kurum devlet kurumundan daha ucuz hizmet vermiş ? Telekomun şu andaki vahim durumunun çaresini özelleştirmede değil, bir devlet kurumunun hakkıyla yönetilmesinde aramak daha akılcı geliyor bana.

[Bu mesaj emokhan tarafından 30 Ekim 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Eğer yönetim olmazsa tabiki üretimde sağlıklız olur..
Mesela kablonet şirketlerine bakabiliriz adamların kuralları daha katı daha oturaklı bu yüzden en azından çokta iyi olmasada işlerini yapıyorlar..
Zaten şuanki özelleştirme mantıgını anlamış degilim sanki özelleştirmeden anladıkları devletten ayrılmasından ibaretmiş gibi bakılıyor..
E telekomun keyfi yerinde tüm altyapı ellerinde oldugu için yeni gelecek şirketler gene telekomun altyapısını kullanması gerçeginin farkında oldugu için bi derdi yok şimdilik..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...