Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bide bunu 1,5 saniye içinde baldıra kolu dayama pozisyonuna kadar getirmeniz lazım yoksa herif siz tam kolu tutarken öbür eliyle yumruk atar, yani hızlı hareket edip yumruk atmaya fırsat bırakmıyacaksın:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ekim 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Özledim yaa Aikidoyu... Bıraktığım kötü olmuş.ÖSS bitsin tekrar başlarım heralde:( (O hareketi hatırlıyorum yaa... Adı Shomenuchi Ikkyo muydu neydi... Ama biz bi süre sonra olayı pratikleştircez diye çömelmeyi, kolu dize koymayı filan atlayıp ZIBAM diye yere filan gömüoduk, çok güzel oluyodu-Aman denemeyin:D)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 diz,ayak arasına tekme,adam miss yaparsa,kafayla crit,yapmazsa attackı parryledikten sonra karnına raptor strike...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ondan kurtuluyo yaf biliyosa adam işi ben tam yazdım:) E tabi karşındaki yere yatmazsa kolunun kırılıcağını biliyorsa sen o şekilde bükünce oda zbam diye yere düşüyor acıdan. Karşındaki direnirse, yani acı hissettiği halde kendisini yere bırakmazsa ayağa kalkarsa zorla kolu kırılır ki bu istemediğimiz bişi, yani düşmeyi bilmesi lazım adamın. Benim dediğim tam yöntemde bilmese bile düşüyo. Ben hareketlerin isimlerini unutuyorum ya 2. sölediğin kısmını hatırladımda 1. kısmını tanıyamadım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ikkyo, tekniğin adıydı yanlış hatırlamıyosam Shomenuchi, Yokomenuchi filanda rakibin saldırış şekli. Tepeden kesiş biçimi Shomenuchi, Yandan kesiş biçimi Yokomenuchi...(Yazılışlarını tam hatırlamıyorum okunuşları böyle olması lazım yazılışları unuttum:D Bilenler ezmesin hemen:D) (Aaah ah bi sarı kuşak almak uğruna bunların hepsini ezberlemiştim:D De çalışmayınca unutuyo insan işte:()[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hm benim dediğimde karşıdan bi saldırı yok yani Ikkyo demek lazım, benim dediğim adam mevzuya uyanamadan bileğini yakalarsan yapılacak şeyler:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 simdi ben daha cocukKENE kafayi yardigim icin kafa atmamaya ozen gosteriyorum o yuzden beklenmedik bir anda CAAAT diye vuruyorum yumrugu[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yani ana bağlı bence. önceden planmayla olmuyo pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gül atalım..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gül en güzeli tabiki ama işe yaramazsa, hafifce geri çekilip, ne yandan ne önden hafif açıyla dirseği buruna doğru nakşedeceksin ondan sonra hangisi hangi yöne gitti diye ararlar[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kafa..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 nah?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bende bi kafa varki of. Karpuz gibi walla. Bi kodum mu kalkamaz adam yerden.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 TRİP atarım :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben bira şişesini adamın kafasında kırdım şahsen :D[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 walla sağ sol adamı yere yıkana kadar :D kafa yok la benim kafam acır sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 eheu bira şişesini denemedimde soda şişesi fırlattım herifin kafaya resmen sekti geri geldi kavganın ortasında yarılmıştım. ha bide Ericsson G618 i mi fırlatmıştım adam ölüyodu =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 benim suratıma öküzün biri redhouse( mudur nedir oyle devasal bi sozlük var adı oydu galiba) fırlatmıstı, hayatımda ilk defa o gun yıldızları gormustum, çizgi filmlerde oluyor diye bilirdiim megersem yıldızlar donebiliyormus[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yıllar yılı ateşli şekilde oyunlar çocukları şiddete yöneltmez diye bağıran biri olarak düşündüm acaba boşunami yaşamişim? Yada tekken, sf falan sadece bu etkiyi yapiyor sanirim. Hı? Hatta Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: ShadowFury, 27 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Ikkyo, tekniğin adıydı yanlış hatırlamıyosam Shomenuchi, Yokomenuchi filanda rakibin saldırış şekli. Tepeden kesiş biçimi Shomenuchi, Yandan kesiş biçimi Yokomenuchi...(Yazılışlarını tam hatırlamıyorum okunuşları böyle olması lazım yazılışları unuttum:D Bilenler ezmesin hemen:D) (Aaah ah bi sarı kuşak almak uğruna bunların hepsini ezberlemiştim:D De çalışmayınca unutuyo insan işte:() SAlla abi isimleri nasılsa biri bi gün saldırınca "Shomenuchi KESİŞİ!!!" "Yokomenuchi YARIŞI!!!" diye bağırıp saldırıcam ona göre hemen yaparsın numaranı, "kartal vuruşu!!!" faland iye[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kepaze Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: beybin, 28 Ekim 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ben bira şişesini adamın kafasında kırdım şahsen :D rafet el roman gibi diyosun.. hayat savurdu beni yerden yereee... :D bira sisesiyle bana vurmaya calisan oldu,ama ben kirmadim kimsede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hayatımda 1 kez kavga ettım ondada dersanede ıttıre ıttıre köşeye sıkıştırdım. sonra nasıl bır hıddetleyse tekme yumruk omuz sırt diz ense heryerimle vurdum. çocuk ogretmen kürsüsüne sıkıştı kalkamadı zaten. sonra gözlerim kıpkırmızı arkamı döndüm. bunun en yakın arkadaşıda arkadan benı tekmelıyormuş ama cüzdanıma gelıyor tekmeler fark etmedım. bir bakış attığım çocuga artık o görüntüden sonra ne düşündüyse önce cama doğru koştu sonra kapıya doğru koştu kaçtı ahuaha[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 cama dogru koştu atladı demeni bekliyordum ama, boşa cıktı tum umitlerim tuh:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hayatta Kalmak İsteyenlere Profesyonel Tavsiye: (yürü bee) ilk hamleyi bekleyin... bıçakta bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tabancada?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar