Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

bide bunu 1,5 saniye içinde baldıra kolu dayama pozisyonuna kadar getirmeniz lazım yoksa herif siz tam kolu tutarken öbür eliyle yumruk atar, yani hızlı hareket edip yumruk atmaya fırsat bırakmıyacaksın:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ekim 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Özledim yaa Aikidoyu... Bıraktığım kötü olmuş.ÖSS bitsin tekrar başlarım heralde:(

(O hareketi hatırlıyorum yaa... Adı Shomenuchi Ikkyo muydu neydi... Ama biz bi süre sonra olayı pratikleştircez diye çömelmeyi, kolu dize koymayı filan atlayıp ZIBAM diye yere filan gömüoduk, çok güzel oluyodu-Aman denemeyin:D)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

ondan kurtuluyo yaf biliyosa adam işi ben tam yazdım:)
E tabi karşındaki yere yatmazsa kolunun kırılıcağını biliyorsa sen o şekilde bükünce oda zbam diye yere düşüyor acıdan.
Karşındaki direnirse, yani acı hissettiği halde kendisini yere bırakmazsa ayağa kalkarsa zorla kolu kırılır ki bu istemediğimiz bişi, yani düşmeyi bilmesi lazım adamın.
Benim dediğim tam yöntemde bilmese bile düşüyo.

Ben hareketlerin isimlerini unutuyorum ya 2. sölediğin kısmını hatırladımda 1. kısmını tanıyamadım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Ikkyo, tekniğin adıydı yanlış hatırlamıyosam
Shomenuchi, Yokomenuchi filanda rakibin saldırış şekli.

Tepeden kesiş biçimi Shomenuchi, Yandan kesiş biçimi Yokomenuchi...(Yazılışlarını tam hatırlamıyorum okunuşları böyle olması lazım yazılışları unuttum:D Bilenler ezmesin hemen:D)

(Aaah ah bi sarı kuşak almak uğruna bunların hepsini ezberlemiştim:D De çalışmayınca unutuyo insan işte:()[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

eheu bira şişesini denemedimde soda şişesi fırlattım herifin kafaya resmen sekti geri geldi kavganın ortasında yarılmıştım.

ha bide Ericsson G618 i mi fırlatmıştım adam ölüyodu =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

benim suratıma öküzün biri redhouse( mudur nedir oyle devasal bi sozlük var adı oydu galiba) fırlatmıstı, hayatımda ilk defa o gun yıldızları gormustum, çizgi filmlerde oluyor diye bilirdiim megersem yıldızlar donebiliyormus[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 27 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
Ikkyo, tekniğin adıydı yanlış hatırlamıyosam
Shomenuchi, Yokomenuchi filanda rakibin saldırış şekli.

Tepeden kesiş biçimi Shomenuchi, Yandan kesiş biçimi Yokomenuchi...(Yazılışlarını tam hatırlamıyorum okunuşları böyle olması lazım yazılışları unuttum:D Bilenler ezmesin hemen:D)

(Aaah ah bi sarı kuşak almak uğruna bunların hepsini ezberlemiştim:D De çalışmayınca unutuyo insan işte:()

SAlla abi isimleri nasılsa biri bi gün saldırınca "Shomenuchi KESİŞİ!!!" "Yokomenuchi YARIŞI!!!" diye bağırıp saldırıcam ona göre hemen yaparsın numaranı, "kartal vuruşu!!!" faland iye[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda 1 kez kavga ettım ondada dersanede ıttıre ıttıre köşeye sıkıştırdım. sonra nasıl bır hıddetleyse tekme yumruk omuz sırt diz ense heryerimle vurdum. çocuk ogretmen kürsüsüne sıkıştı kalkamadı zaten. sonra gözlerim kıpkırmızı arkamı döndüm. bunun en yakın arkadaşıda arkadan benı tekmelıyormuş ama cüzdanıma gelıyor tekmeler fark etmedım. bir bakış attığım çocuga artık o görüntüden sonra ne düşündüyse önce cama doğru koştu sonra kapıya doğru koştu kaçtı ahuaha[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...