Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya bitürlü giremiyorum msn e yor firewall may be blocking diyo ama firewall kulllanmıyorum eğer xp nin (service pack2) kendi firewall u ise blocklamayı nası kaldırıcam??? 30 kere sorun gidermeyi denedim banamısın demiyo çildıracam[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 firewall msni blocklamazki normalde belki firewall sana bağlansın mı diye sordu sende hayır be manyakmısın dedin o da ciddiye aldı ve bağlanamıyosun firewall ayarlarını bulup program listesine erşişmeye çalış[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sistem saatin doğru mu sorun çıkarabiliyor[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 saat doğru akşamdan beri yaşıyorum bu sorunu firewall ayarlarını nerden bulup kapatıcam :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 itşe bilsem bu demezdim dimi=)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Eger Service Pack 2 yukluyse dentim masasından guvenlık merkezıne gırıceksın asagıda Wındows guvenlık duvarı yazıyor o ıcona tıkladınmı onune actıgı pencereden fırewall ı kaldır abasıcaksın kalkıcak ama bunun msnle alakası yok bence fırewallsız da nette gezme[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok
Öne çıkan mesajlar