Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn login sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bitürlü giremiyorum msn e yor firewall may be blocking diyo ama firewall kulllanmıyorum eğer xp nin (service pack2) kendi firewall u ise blocklamayı nası kaldırıcam???
30 kere sorun gidermeyi denedim banamısın demiyo çildıracam[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Mesaj tarihi:
sistem saatin doğru mu sorun çıkarabiliyor[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
saat doğru akşamdan beri yaşıyorum bu sorunu
firewall ayarlarını nerden bulup kapatıcam :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Mesaj tarihi:
Eger Service Pack 2 yukluyse dentim masasından guvenlık merkezıne gırıceksın asagıda Wındows guvenlık duvarı yazıyor o ıcona tıkladınmı onune actıgı pencereden fırewall ı kaldır abasıcaksın kalkıcak ama bunun msnle alakası yok bence fırewallsız da nette gezme[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
  • Yeni Oluştur...