Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn login sorunu

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

ya bitürlü giremiyorum msn e yor firewall may be blocking diyo ama firewall kulllanmıyorum eğer xp nin (service pack2) kendi firewall u ise blocklamayı nası kaldırıcam???
30 kere sorun gidermeyi denedim banamısın demiyo çildıracam[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

firewall msni blocklamazki normalde
belki firewall sana bağlansın mı diye sordu sende hayır be manyakmısın dedin
o da ciddiye aldı ve bağlanamıyosun

firewall ayarlarını bulup program listesine erşişmeye çalış[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

saat doğru akşamdan beri yaşıyorum bu sorunu
firewall ayarlarını nerden bulup kapatıcam :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

Eger Service Pack 2 yukluyse dentim masasından guvenlık merkezıne gırıceksın asagıda Wındows guvenlık duvarı yazıyor o ıcona tıkladınmı onune actıgı pencereden fırewall ı kaldır abasıcaksın kalkıcak ama bunun msnle alakası yok bence fırewallsız da nette gezme[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...