Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya bitürlü giremiyorum msn e yor firewall may be blocking diyo ama firewall kulllanmıyorum eğer xp nin (service pack2) kendi firewall u ise blocklamayı nası kaldırıcam??? 30 kere sorun gidermeyi denedim banamısın demiyo çildıracam[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 firewall msni blocklamazki normalde belki firewall sana bağlansın mı diye sordu sende hayır be manyakmısın dedin o da ciddiye aldı ve bağlanamıyosun firewall ayarlarını bulup program listesine erşişmeye çalış[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sistem saatin doğru mu sorun çıkarabiliyor[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 saat doğru akşamdan beri yaşıyorum bu sorunu firewall ayarlarını nerden bulup kapatıcam :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 itşe bilsem bu demezdim dimi=)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Eger Service Pack 2 yukluyse dentim masasından guvenlık merkezıne gırıceksın asagıda Wındows guvenlık duvarı yazıyor o ıcona tıkladınmı onune actıgı pencereden fırewall ı kaldır abasıcaksın kalkıcak ama bunun msnle alakası yok bence fırewallsız da nette gezme[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar