Lethious Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 İsmi ne olsun, menüde neler olsun, ortamın nasıl olmasını istersiniz falan. en çok nası yerlere gidersiziniz oraları nası yerlerdir... fikirlerinizi bekliyorum. ps: adı pati cafede olabilir haa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hmm sitemizin adını kullanmanın karsılıgında hepimize cafenden 10 yıl beleşe yemek yiyebilir kartı vermen gerek.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 İzbe bir mekan olsun duvarlardan kan ve pislik aksın, arkada sürekli Gorgoroth çalsın.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bi kere ortam aydınlık ve havadar olmalı, sigara içmeyenler için özel bölümler yapılmalı.. Bide geniş olmalı, bilgisayarlar çok fazla ve standart olmazlı. Bazıları iyi bazıları kötü olmamalı. Hepsinde aynı oyunlar olsa güzel olur, ve tabiki oyun yelpazesi geniş olmalı, yeter mi,, devam edeyim mi?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 aslında bu soruları kendine sorman lazım =) kedi özgün fikirlerin olacak ki en çok gidilen senin cafen olucak[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zaten proje belki 5 yıl sopnrası falan için. bi fikeriinizi alayım dedim. öyle yani...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 he bide meyvesuyu (yaz için) Çay kahve(kış için)makineleri alırsın, 3 saat otutrana bi tane bedave içecek verirsin.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 -Havadar olsun; -Yiyecek içecek menüsü zengin olsun; -Personel olsun; -Bilgisayarlar iyi olsun; -Fiyat olayı abarmasın; ki biz de gelelim =)[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 AGALAR INTERNET CAFE SAATI=750 bin GETA VAYS SİTİ GELDİ aynen böyle bişi ufak ufak veletler olsun küfür etsinler bağırsınlar kavga çıkarsınlar akşamları bela tipli serseriler gelsin sigara küfür herşey serbest olsun(beraber açarız bende senin karşında açarım ama benimki biraz daha farkı olacak):D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 boyle acarsan batarsin, business plan cikartman ve pazar arastirmasi yapman lazim once. burda belirsiz musteri profili, dagilmis yerlesim mekanlarindan katilimcilardan toplayacagin datayla birsey yapamazsin. istersen mars subesi ac, gene is yapmaz : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 farkındaysanız nerdeyse hersene tutulan mekan değişiyor (trend :-p) bi ayvalık tostçuları alıyor bi simitçiler bi nargile kafeler yani sen ilerde diyosun ozamana ne olur belli olmaz şimdiden düşünme bence sonra bütün planların yalan olur zamanı gelince bakarsın aslında her zaman müşteri bulan yerlerde yok değil eğer böle bişe açmak istiyorsan işin zor baya salam planlanmış olması gerek mekan atmosfer fala filan ...[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Kesinlikle online oyun bölümü, oyun bölümü, internet bölümü ayrı olmalı Cafe adı altıda olmalı, PC'de olmalı normal cafe materyalleride. Hizmet üst seviye olmalı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: dory, 29 Ekim 2005 16:47 tarihinde demiş ki: hmm sitemizin adını kullanmanın karsılıgında hepimize cafenden 10 yıl beleşe yemek yiyebilir kartı vermen gerek. 10 yetmez. cafe için patiye özel kart çıkart. patidekilere %30 indirim uygulansın her seferinde =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | kafalar telekoma | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sylmarlianı veya yüzüklerin efendisini aç ordan isimlere falan bak ne hoşuna giderse onu yap hehe cafenin ismi khazad dum olsa varya :D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 galadriel guzellik salonu gibi olmasin da sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 biri sigara içerken etrafındaki sigara içmeyen 5 kişi telef oluyor. Buna bir çözümün olmalı. Bağıra çağıra oynayanlar için ayrı bi oda yapabilirsin. Bir de mesela elektrnik bi board üzerine o sırada açık olan sunucuları ve hangi haritanın oynandığını yazsan çok enfes olur yani. Mesela: ----------------------------------------- |CS: | |dust...4/8 | |assault...20/20 | |BF: | |havana...30/50 | |Warcraft: | |6-6 teammatch...10 dakika sonra | gibi. Bak artık bunu yapmazsan darılrıım. o kadar uğraştım eheh[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Caranlothwen, 29 Ekim 2005 17:05 tarihinde demiş ki: biri sigara içerken etrafındaki sigara içmeyen 5 kişi telef oluyor. Buna bir çözümün olmalı. Bağıra çağıra oynayanlar için ayrı bi oda yapabilirsin. Bir de mesela elektrnik bi board üzerine o sırada açık olan sunucuları ve hangi haritanın oynandığını yazsan çok enfes olur yani. Mesela: ----------------------------------------- |CS: | |dust...4/8 | |assault...20/20 | |BF: | |havana...30/50 | |Warcraft: | |6-6 teammatch...10 dakika sonra | gibi. Bak artık bunu yapmazsan darılrıım. o kadar uğraştım eheh OHA![signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 fındıklı kola güzel olur bide meywe karışımlarınla hazırlanmış kokteyller[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: titreyenuzayli, 29 Ekim 2005 16:57 tarihinde demiş ki: boyle acarsan batarsin, business plan cikartman ve pazar arastirmasi yapman lazim once. burda belirsiz musteri profili, dagilmis yerlesim mekanlarindan katilimcilardan toplayacagin datayla birsey yapamazsin. istersen mars subesi ac, gene is yapmaz : ( ohan noluyoruz lan[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ortak lazım mı?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben beleşçi müşteri olurum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Kafeye böyle küfredenleri, ezik veletleri, serserileri filan alma, Fiyatlar abartılmasın Okadar işte dahası yok:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 cafeyi salla bar aç underground punkı destekle :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ambar olsun[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar