Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ups:) neyse ya bu dersaneler carsamba tatilmis galiba obareeeekk simdi duydum arkadas soledi:) hafta ici FTW:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Dersaneye hiç gitmedim bugne kadar gereksiz şu bu mrr mrrr...[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 lise 3 de oss ye kasmassan genellikle otomatikman hafta ici oluyosun:) ya aslında gecen dersaneden kız arkadas soledi türkiye zamanında cok miktarda gübre alıyomus dısarıdan 4 sene o kadar gübre almayıp egitime harcasaymıs biz dersanelerle karsılasmıyacakmısız cunku oss olmucakmıs yani adamlar o kadar parayla 100 lerca üniversite acabilirmis:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya üniler için 9 günlük bi tatilden bahsedilio ne oldu abi olay yaw.. anteptenevime dönecem 7 gün duracam topu topu sonra sınavım var.. tatil olsun da bizde bi nefes alalım sıkıldım artık.. şöle bi ohh dielim dağıtalım valla..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 walla üniversiteleri bilmiorm üzgünüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: arenda_duwcal, 28 Ekim 2005 13:39 tarihinde demiş ki: benim eski okulum ne güzeldi..yarı yıl tatili bir yada bir buçuk ay..yaz tatili 5 ay..sonra bazen hafta içi günler tatil oluo..ohh. keşke ayrılmasaydım o okuldan..:( bi dakka yaa, siz okumuomuşsunuz kii, tatil yapıomuşsunuz. ama öyle bi okuldan sonra ötekilere alışmak çok kastırır[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaa o dedin okln adı ne acaba?baya iyiymiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: malik, 28 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki: ya üniler için 9 günlük bi tatilden bahsedilio ne oldu abi olay yaw.. anteptenevime dönecem 7 gün duracam topu topu sonra sınavım var.. tatil olsun da bizde bi nefes alalım sıkıldım artık.. şöle bi ohh dielim dağıtalım valla.. uniler için çok zor abi.. bizim okulda tipi olsa bile adamlar o gün olan sınavları iptal ediyolar ama dersler iptal olmuyor.. bu kadar vicdansızlar bu bayramımı 9 güne bağlıycaklar.... rüyamda görsem inanmam ..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: nileppezdel, 28 Ekim 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Özel okulların çoğunda öyle oluyor. Sadece sizin okul değildir yani :) vallah ben ilk kez duyuyorum böyle abuk sabuk tatilli okullar :p bende işallah 8 ay sonra ideal okuluma kavuşçam...hem böylesi daha ii fenamı arasıra tatil yaparak öğrencinin beynini dinlendiriorlar...[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! [Bu mesaj zeynepp tarafından 28 Ekim 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu ne yaa butun okullar ayri zmanlarda tatil yapiyo ben bunun icine ediyim! ayrica dynasty uff sen de ne islicekler önemli,gider birinin defterini fln alirsin :P :D sen de gel hatta birlikte gidelim tatilde :D birini buluruz sana :P bosver okulu fln :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arenda bence fena sallamışsın:D okullar kafasına göre tatil yaptıramaz.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Zamanında M.K .Atatürk'ün getirdiği sistem yani farklı okul sistemlerinin yerine tek bir eğitim sisteminin yerine tekrarden böle bi sisteme dönen eğitim sisteminde böle tatiller yok paskalyalar yok noel babanın geyiği tatilleri daha neler görecez kimbilir......[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ohh walla bizimki de tatil.. haftaya oyle bi gezerim ki, oyle bi yatarım kiii. super bisi bence arada bu tatil de olmasa kafayı yerdim.. eskiden nasl dayanıodm acaba :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bence paso gitmeyelim okula :D şöyle netten okul sistemi fln olsa da evden çıkmasak yaa :P gittikçe daha da berbatlaşıyo herşey:P ilkokulda 5 saatti okul,birden 6 saat oldu,liseye gelmişiz bi baktık 8 saat olmus..Allah.. yakında 10 saat olucak ,bize hissettirmeden saatleri çoğaltıyolar,dersleri de uzatıcaklar,biz tepki gösterince de ''ay zil yanlıs saatte çalmıs cnm''fln dicekler, of ya hergün tatil olsun boşverin :P bayram, seyran her gün tatil olsun okulumu mu değiştirsem de st joseph'e mi gitsem acaba :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bilkente sövüyorum.... lan anladık hadi aradaki 2.5 günü tatil yapmıyonuz, vicdansızlar o 2.5 güne sınav koymayin bari be.... eve gidemiyorum yaa sınav yüzünden.... milletin tatili başladı bile...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ulan bizden de kötüleri varmış Allah'a şükür :D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 walla gecen sene odtü de 45 güne yakın sömestırrrr tatili yaptık :D cok kraldı alısamadım sona okula:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: SweetShadow, 28 Ekim 2005 13:43 tarihinde demiş ki: said: arenda_duwcal, 28 Ekim 2005 13:39 tarihinde demiş ki: benim eski okulum ne güzeldi..yarı yıl tatili bir yada bir buçuk ay..yaz tatili 5 ay..sonra bazen hafta içi günler tatil oluo..ohh. keşke ayrılmasaydım o okuldan..:( Siz okula gitmiyodunuz galiba? =) [signature] şu an gidiyorum walla :) rüştü akın anadolu meslek lisesindeyim hatta..:) ve evet alışmam çok zor oldu :) [hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) [Bu mesaj arenda_duwcal tarafından 29 Ekim 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arenda_duwcal tarafından 29 Ekim 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bırak da zor olsun =)[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o okul asfa dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar