Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Underworld 2 - Evolution

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bana önceden açılmıştı arasak falan demeyin
açıldığını biliyorum.
neyse sadete geliyim
bu güzide filmimizin fragmanı çıkmış izlemek isteyenler buyursun

ps: maksat diğer topicte kaybolmamasıydı.
Underworld[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
daha yeni başladım ezmeyin =)
Mesaj tarihi:
ilki bir cok eksigi olmasina ragmen izledigim en guzel vampir filmlerinden biriydi

umarim ikincisi hayal kirikligi yasatmaz.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
ilk film iğrençti , kate beckinsale hariç o güzel :) icon denilen fantastik kurgu günlerinde konuşmacılardan biri filmi yerden yere vurmuştu vampir ve kurt adamları alt yapısı olmadan sırf aksiyon sahneleri için harcamışlar dandik bi şekilde kullanmışlardı daha sağlam bi senaryoyla derin bir şekilde gelir umarım...[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Mesaj tarihi:
hehehe :-) çok sevmiştim bu filmi ikincisini izlemek çok hoş olucak.. bekliorum heyecanla[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
underworld'ü takribi 7 kere izlemişimdir. ikincisini de çok merak ediyorum. ilk filmde çok fazla açık kapı vardı ve ikincisinin çekilmesi de çok doğal. bakalım bekliyoruz.[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Mesaj tarihi:
said:
lancelotdulac, 26 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Oldu olacak bi de soğan salata filan yeselerdi :D

Şu lafı görünce aklıma Bloodlines'da size ilk eğitim veren vampirin söyledikleri geldi aklıma :D

Ben sevmiştim birinci filmi. Afişine hasta olm uştum zaten filmi görmeden önce. Bu afişte fena değil ama şu duvarda tuttuğumun yeri ayrı :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kate e asik oldugum filmdir.
bu kadar masum bakislari olan bir kadinin vampir olmasi basli basina bir celiski:)

bu arada filmi cok begenenler ve hic begenmeyenler var
arasi yok:)
  • Yeni Oluştur...