Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Underworld 2 - Evolution

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

ilk film iğrençti , kate beckinsale hariç o güzel :) icon denilen fantastik kurgu günlerinde konuşmacılardan biri filmi yerden yere vurmuştu vampir ve kurt adamları alt yapısı olmadan sırf aksiyon sahneleri için harcamışlar dandik bi şekilde kullanmışlardı daha sağlam bi senaryoyla derin bir şekilde gelir umarım...[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lancelotdulac, 26 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Oldu olacak bi de soğan salata filan yeselerdi :D

Şu lafı görünce aklıma Bloodlines'da size ilk eğitim veren vampirin söyledikleri geldi aklıma :D

Ben sevmiştim birinci filmi. Afişine hasta olm uştum zaten filmi görmeden önce. Bu afişte fena değil ama şu duvarda tuttuğumun yeri ayrı :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...