quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 :) matrix bir efsane oldu. zaten son filmide cıkıp etkisi bitene kadar 1 yıl surer e zaten araba bile degismis olur :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 me rullaz fln da olur...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Liselim Sollama beni sollarım seni (bu arkayaydı dimi) kuzu kurdun yollar fordun bi tanem hatalıysam ara konuşalım kaynaşalım babanda sollamıştı (bu da arkaya hehe) arabanın hası yolların pırlantası baba parası diil alın teri konyalı59 battal gazi sollayanın gelmişini (arkaya iyi gider) mercedes mol pedin varmı günahım neydi allahım sevdim, hep ben çektim mazda namazda (amuhahaha) sprtoto (kelime iyi dikatli okuyun hehehe) flash boy bu yolların kıralıyım, direksiyonun ustasıyım baban gelse geçemez geç önüme de geçiriyim 2pi®pipiMi7 (pi sayısının kodunu hatırlayamadım ehuehuehu) eminem my emine oohhhh a papatyaa deli guşş deli gadir hüleynn al bu kadar aklıma geldi, valla kro diilim ama espri anlayışım iidir, yani şöe bi BMW X5 im olsa arkaya bunlardan birini sırf dalga olsun die koyarım (fakat millet annamaz kı®o der o ayrı mesele) ehuehuehuehu byessssss[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Yazacak Bisi Bulamadim yaz[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 "www.paticik.com" yaz başka alternatifler powered by paticik sponsored by paticik .....şaka bi yana hiçbişey yazma,komik duruyo millet yazmış HUNTER , DEATH MACHINE bu ne yaa KITT yaz, önünede elektrikçiden simetrik yanan kırmızı ışık taktır ........[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 19 July 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Derbeder gönlüm yaz[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Babam Sagollsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Buraya Yazı Yazanın 7 Ceddini... yaz :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 oda uzun ya şoyle 2 kelimelik bi şi arıyordum tamam ama :) GOLF RELOADED yazıyorum. arabayı baştan derlicez ya :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ucurumda tutunacak dalim olsan, olmekten degil seni kirmaktan korkarim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 valla Kal Ort Por çok iyiydi. bence öne bişi yazma arkaya direk şöle yaz: Kronun allahıyım ama para bende..[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 o klasik oldu be abi :) her kamyonda var nerdeyse. ama her zaman bi numaramdır o söz :))[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bence Kal Vas Flam yaz benim arabam olsa ben oloe yazarim :)[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bismillahirrahmanirrahim yaz inanmiyosan da slm asl yaz euhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ya uo ile ilgili bi terim yazılırmı arabaya sonra yoldan geçerken 10 yaşında uo oynayan bi çocugun arkadaşıyla arbadaki kal vas yazısını gordukten sonraki muhabbetleri gozume gelir oldu :) -şş kaç la kal vas atıyo bu araba zuahahh -la run bukktan geyt aç çabuk ol lem puahah euheueh :) gibi muhabbeti olur .. lol[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Harbi Cok Komik Olur Ya.Dusunsene Cocuk Arkdasına Diyormus Kac Lan Adam Fenc Simdi Bagaj dan Dagger ı Cıkarır Diyormus.ahaha[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 benim arabam olsa harbi yazdırırım "kal vas"ehueh,"i rule u fool"süpermiş,ama hepinizin unuttuğu we önünde şapka çıkarmanız gereken bi laf warki "Uzaktan severim,Haberin olmaz!"[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Tersten Ambulance yaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Absolut, 01 August 2003 13:32 tarihinde demiş ki: Tersten Ambulance yaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli ahahah abi yardın beni :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Arabanın ön camına okul sticker ı yapışır, başka bişide olmaz. Boşuna kirletme görüşünü, yazacaksan arkaya yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar