Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miranda ICQ


Zed

Öne çıkan mesajlar

miranda icq diye bi olay var, şimdiye kadar windows için yapılmış en gelişmiş icq klonu. önceden de haberdardım ama bu kadar geliştiğini bilmiyodum.
mirabilis icq gibi değil, çok hızlı açılıyo, az ram yiyo, ve çok daha kullanışlı. ayrıca open-source, ayrıca plug-in desteği var, her bişeyi var. kurarken contactlisti hatasız ve çok kolay bi şekilde import edebiliyo kendine. ben artık bunu kullanıyorum ve çok memnunum.
url: miranda-icq.sourceforge.net[hline]

[Bu mesaj Zed tarafından 17 Ocak 2002 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onun bir versyonunu kullaniyordum dendiği gibi ne hızlıydı ne de güvenilirdi. çok salakça duruyordu dial uptan dolayı olabilir ama Mirabilis ICQ ondan daha iyiydi. ne listemi düzgün convert etti ne de online olanları düzgün gösterdi ama son versyonlarda olay değişmişse bilemem.[hline]If you wanna be with me, baby, there's a price you pay.
I'm a genie in a bottle, you gotta rub me the right way.
If you wanna be with me, I can make your wish come true.
Come and set me free, baby, and I'll be with you.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

miranda da olsa basinda neden adi "icq" ve icon'i "cicek" bunun da?

oturmuslar bole bi program yazmislar nie icq'nun adini filan kullaniolar ki, legal diildir muhtemelen ama madem yapmisin bole bi program, otur bi ad koy, legal bi yazilim ol, alemlerde sek.

mesela ben yazsam bole bisi adini kesin pepelek messager filan koyardim, ikonu pati seklinde olurdu, konusiim su sourceforge'daki cocuklarla bi tasarim yapim edevatlarina sevinsin garipler :P

devil mesela o da ayni sekilde calisan bi zikkim ama adi devil bunun adinda nie icq gecio sinir oldum[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...