Zed Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 miranda icq diye bi olay var, şimdiye kadar windows için yapılmış en gelişmiş icq klonu. önceden de haberdardım ama bu kadar geliştiğini bilmiyodum. mirabilis icq gibi değil, çok hızlı açılıyo, az ram yiyo, ve çok daha kullanışlı. ayrıca open-source, ayrıca plug-in desteği var, her bişeyi var. kurarken contactlisti hatasız ve çok kolay bi şekilde import edebiliyo kendine. ben artık bunu kullanıyorum ve çok memnunum. url: miranda-icq.sourceforge.net[hline] [Bu mesaj Zed tarafından 17 Ocak 2002 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 az ram yemesi yeter :) hemen dl ediim eheh[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 ben cektim kullanıyordum coktan. fakat HTTPS proxy destegi yok. socks4-5 kullanabiliyor sadece bi garip, anlamadım o yüzden uninstall etmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 bende de list'i çekerken bi sorun oldu 128mb ram ve xp'ye rağmen normal icq kullanmaya devam ediorum eheh[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2002 onun bir versyonunu kullaniyordum dendiği gibi ne hızlıydı ne de güvenilirdi. çok salakça duruyordu dial uptan dolayı olabilir ama Mirabilis ICQ ondan daha iyiydi. ne listemi düzgün convert etti ne de online olanları düzgün gösterdi ama son versyonlarda olay değişmişse bilemem.[hline]If you wanna be with me, baby, there's a price you pay. I'm a genie in a bottle, you gotta rub me the right way. If you wanna be with me, I can make your wish come true. Come and set me free, baby, and I'll be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 miranda da olsa basinda neden adi "icq" ve icon'i "cicek" bunun da? oturmuslar bole bi program yazmislar nie icq'nun adini filan kullaniolar ki, legal diildir muhtemelen ama madem yapmisin bole bi program, otur bi ad koy, legal bi yazilim ol, alemlerde sek. mesela ben yazsam bole bisi adini kesin pepelek messager filan koyardim, ikonu pati seklinde olurdu, konusiim su sourceforge'daki cocuklarla bi tasarim yapim edevatlarina sevinsin garipler :P devil mesela o da ayni sekilde calisan bi zikkim ama adi devil bunun adinda nie icq gecio sinir oldum[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 athe öyle bisey degil cünkü bu ICQ serverlarını kullanıyor, baslı basına bir yazılım, kurulus degil. Miranda ICQ sadece, icq nun bir modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2002 aman diyim kurmayınız. bisürü programım salak dll hataları yüzünden çalışmıyo, eski icq açılmıyo, cuteftp açılmıyo falan filan... cidden sakın kurmayın, başa bela bi olay. daha gelimesi lazım demekki...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bende herşey çatır çatır çalışıo...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Hala hala ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hoca 1 yıl olmuş düzeltilmiştir buglar bende çalışıo diosun :)[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Hiç sevmedim. Sevmemeyi bırak uninstall' u da problemli. Göya uninstall etti ama hala program çalışabilecek kadar dosya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 benim kullanan bi ark türkçe karakter olayını yapamamıs bunda, yakınıp duruodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar