Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

666, devil...vb. tarzı isim kullananlar..

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

Ben de 93'lüyüm.Ama ben böyle şeyler kullanmam.Nickimi de annem bana taktı.Ben de o bunu seviyo diye funny girl yaptım.
Ben de bu tür şeylere karşıyım.Adam gibi nicler, adresler kullan.Ben diyelim ki e-mailimi 546758672579673452 yaptım.Ne geçecek elime yani? Sanki madalya takacaklar...
Sosyal ağlarda paylaş

neden özeniyorlar? sorusunun altında bir çok şey vardır esinlenebilir esinlenmek güzeldir kendi tarzını oluşturmaya çalışıyordur dener beğendiğini kullanır fazla tepki vermemek hemen özenti diye suçlamamak gerek ruh sağlığı bozukta olabilir gerçekten sataist flnda olabilir kötülere gücü temsil eden şeylere karşı sempatileri olabilir başka bişi gelmiyo şuan..[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 27 Ekim 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
Tüm yazılanları okuyamadım ama ne bu 90 doğumlu kızlara gıcığınız ya?
Ama bazı insanlar gerçekten sadece özentilik olsun diye satanist gözükmeye çalısıyorlar.Orta okulda bi arkadaşım,ben satanistim die geziniodu :)
Cidden satanist değildi bence,tek yaptığı hafif koyu giyinmekti :)

*!BAM*

teli
Sosyal ağlarda paylaş

komuyla ne kadaar ilgili olacak bilemiyorum ama çoğu 90 lı(gerçi sırf 90 lı değil ama yaşıt olunca genelde onalarla karşılaşıyoruz) pcyi çok iyi biliyorum diye dolaşıyor (ki sırf msn ve media player kullanmayı bilen tipler oluyo bunlar)
sonra pcleri bozuluyor iş bana düşüyor "ay gelip de bi format atarmısın vs.vs."
en komiği ise her sınıfta pc olması ve hocalar beni pc başında görevlendirince benim de tembelliğime gidip cd roma uzanmak yerine sağ tuş cd-drive eject yapmam ve sınıfın pc ye aval aval bakması. sonra bende biliyorum diye havalanması ve göstermem için yalvarması
biraz daha visual basic bilsem zaten network connectiondan milletin cd drivını computer lab dan açıp kaparak eğlenirim [function ı vs.iresi fln intte var bigün yapmayı da düşünüyorum zaten]

eheh sonuç benim yaşıtların hava atmak için her bi şeyi denediğini görebiliriz[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quivalen-soth, 26 Ekim 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
File çorap (veya file yani =) ) giyenleri seviyoruz, koruyoruz, yüceltiyoruz, SEVMEMEZLIK ETMIYORUZ

onlar sayesinde yaşıyoruz.

Bide üzerine siyah tobuklu ayakkabı allah beeee :S[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya niye 90 lılara yüklenme olmuş burda?
ayrıca onlar özenti olabilir ama karışmaya hakkımız yok bence...insanları sen özentisin sen diilsin diye ayıramayız ki zaten?hangi birimiz hayatımızda hiç özenmeden birşey yaptık ki?örneğin ben metal dinliyorum,arkadaşıma özenerek ve arkadaşımı tavsiyesine uyarak dinlemeye başladım...özenti miyim ben şimdi?bence insanların"özenti"kelimesinden ne anladıklarını eleştirmeliyiz burada...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 90 lıyım..metal dinliyorum özenti mi oldum ben şimdi töbe töbe![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

alayına kafam girsin!!
ne batılı ne doğulu olabildik ondan böyle oluyor bunlar!
ne olduğumuzu bilmiyoruzki?
kafam girsin kafam!!![signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

90lıyım ve sadece metal takılıyoruma ama benim dışımda bütün arklarım siyah miyah böle kara takılıyolar ben gene rengarenk koyumu üstüme yeşlimi kırmızımı giiyyorum (siyaha bayılırm ama evde siyah kalmayınca onları giyiyorum) bana tikky misn olum diolar. Bir arkım var çocuk sadece işte duman offspring vs. diniyo ama giyiniş siyah böle gözaltına kalemler fln. ama cocuga bi tane cradle of filth dinlettim ıyy bu ne lan nasıl dinniosun dio bana wtf !?![signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Necro, 29 Ekim 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Nesiniz lam siz alala metal falam......
bizde 90 lıyıs yok öyle adetlerimis......

Olmak zorundamı :)
Herkezin müzik tarzı kendine. Benim tek sinr olduum böle gözaltı kalemler(erkekler için, ama bazılarına yakışıyor) kesh gibi taqılmalar ama bu insanlar duman offspring white stripes fln dinnio[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

amma uzadı bu konuda ha herkesin zevki kendisini ilgilendirir millet burda yok suna karsıyım yok buna karsıyım desede pek tarz degisecegini sanmıyorum[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Ben artık gectım bu tip insan lardan.Boyle bı ksıyle karsılasırsamda hıc muhattap olmuyorum yada oluyosamda o arkdası feci sekılde kucuk dusuruyorum.Benım yapabıldıgım bu sınır dısı etmelerı gerekıyo bunları :D Ama saka bi yana bu tarz arkdasların cogu gercekten özenti.bazı seylerın farkında olamayan insanlar.Hayatı daha yakından ögrenecekler.Sadece yastan kaynaklanıyo. Saygılarla;
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...