Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyet Bayramı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah babam aradı olum bayarama gitmyomusun dedi.Yoo baba oyuyodum ben falan dedim bende.
Olm bak bu bizim cumhuriyet bayramımız bunu biz kutlamazsak cavurlarmı kutlıcak dedi babam bana.Üstüne bide bak zaten dinciler bayrama falan gitmiyo bizde gitmezsek ne olur.Hem özellikle sizin geçlerin bayrama gitmesi lazım biz kime emanet edicez bu ülkeyi dedi.

Ben açıkcası telefonda babama sölicek bi laf bulamadım ölece kala kaldım ve vicdan azabı çekmeye başladım.

Merak ettim de ben hadi gitmedim bişeyi savunmaya hakkım yok.Kaç kişi gitti burada bayrama.Kutlu olsun falan diyip bayramın tadını çıkartıyoruz da...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Şimdi düşünmüşümde harbi o zaman eşşeklik yapmışız.Hiç gitmezdim bayramlara sadece 2 kere bayrak tutma görevi vermişlerdi öyle gitmiştim.
İlkokuldan beri hiç gitmezdim ne 10 kasıma ne 29 ekime =)

eşşekmişiz o zaman ehueu gidin ya kıymetını sonra anlıyorsunuz vicdan azabı duyuyorsunuz[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
ben gititm her türk genci gibi bayrağımı salladım gitmeyenleri ayıplıyorum bu ülkenin geleceğinde bizler yer alacağız biz sahip çıkmazsak kim çıkıcak?
Mesaj tarihi:
foruma mesaj attım kutlamak için
ilkokulda, ortaokulda, lisede saatlerce süren törenlere katıldım
tarih kitaplarından tarihimiz okudum.
çocukken vatan cad. tankları seyretmeye gittim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
bayrak sallıyarak ülkeye sahip çıkılmıyor bayrak sallıyarak ülkeye inandığımı kanıtlıyorum inanmadığım bir şeyin bayrağını sallamam.[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi

[Bu mesaj kitana tarafından 29 Ekim 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence en güzel, cumh. kuruluşu, kurtuluş savaşları hakkında bilgiler edinerek sahip çıkılır.
bir insanı ülkesine bağlayan en önemli unsur tarihtir hatta daha da gaza gelmek için osmanlının yükseliş devri nide okumakta fayda var.

bayrak sallamak seni ruhsal olarak tatmin ediyorsa o da kötü bişey deildir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 29 Ekim 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
forgiver sen otur evinde kıçının üstünde öyle sahip
hadi onu bırak
şimdiye kadar ne yaptında sahip çıktın

demin ben kendimce bişeyler yazdım
peki sence fazladan ne yapmalıyız?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 29 Ekim 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
bence en güzel, cumh. kuruluşu, kurtuluş savaşları hakkında bilgiler edinerek sahip çıkılır.

o konularda kültürlü bir insanımdır.Ben zaten okula gidip okuyarak ülkeme sahip çıkıyorum.[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi

[Bu mesaj kitana tarafından 29 Ekim 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu forgiver ı TW likten neden atmışlar ? çok gerekli kişiydi ayıp olmuş[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
bu bayramların değerini herkes bilsin zamanında okul törenleri sıkıcı gelirdi ama birazda okulların suçuydu bu herkes alsın bayrağını sokaklara çıksın ne şanslıyızki böle bi Ata'mız var Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
mesela sırf erken kalkmak istemediğimizden dolayı bile gitmiyoruz,yalan mı ? (hani genelde erken olur ya bu tür şeyler :) ) ama bu bizim bayramımız en doğrusu gereken önemi verebilmekk[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...