Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Öyle bir şeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kanka mı eha. Kanka lafını oldum olası sevmemişimdir. Kanka ne demek bilen biri izah edebilir mi ? Hani eski usül bi yerini kesersin birleştirir, sürttürürsün sonra birbirinize kankam mı dersiniz nedir ne değildir. Kanka kelimesi, dost kelimesinin yeni yüzümü. nedir. anlayamadım. Benim bildiğim bi arkadaşlık birde dostluk vardır. kanka felan bozar bizi.boşverin. Bakın evde 3 kişi kalıyoruz pati forumlarına üye olan viski ve bir arkadaş daha var ama diğer arkadaşım üye değil forumlara. Onun kankam, kankam dediği bi kız vardı geldik gördük kankayı sömürdü gitti evi. ilgili konu, Kankaaaaa kankaaaam benem eha lol.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: malik, 26 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki: ya bu konu tartışçılmaz yaw.. herkesin kanka anlayışı dsot anlayışı ayrı bi kere.. nereye kadar tartışırsın yani.. edit:farklı anlama olayına gitmeyin ha:)anlayış meselesi.. Bukadar basit yarısı olur diyor yarsı olmaz diyor. Malik burada açıkça söylüyor her kişinin düşüncesi farklı bakış açısını farklı boşuna uğraşılıyosunuz. Aşk olayı ise kankam diyosan neden olmasın iki kişide birbirni çok iyi tanıyor zevkleri renkleri aynı neden olmasın?tabii bu olayda gene kişilerin düşüncelerine göre değişir. :) Bunlar düşünce tarzları tartışmanın bir anlamıyok. Boşverin fani bu dünyaa neymiş kanka felan öbür dünyaya bakın orada kanka arayın :P[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Davion, 26 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Günaydın. +1[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 pyrocük metboyun erkekliğiyle ilgili ennn ufak bir yorum yapma hakkını nerenden buldun merak içindeyim eğer bu konuda şüphelerin varsa ayrıntılı bi rapor yollayabilirim ; p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Payro topacı benim hakkımda da böyle konuştu 1 hafta önce ayrıntılı bir rapor gönderdim 1 haftadır kalkamıyor yerinden.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kızlardan cokda güzel kanka oluyor sen kanka secemiyosun demekki:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 "Kızlardan kanka olmaz" ne demek bu Allah aşkına??? Sen dost kalmayı beceremiyorsan, yada senin çevrendeki kızlar beceremiyorsa bunu herkese mal edemezsin...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 genelleme yapıyoruz biz burda zaten :) ayrıca diğer forum başlıklarını da oku istersen...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ekim 2005 12:44 tarihinde demiş ki: pyrocük metboyun erkekliğiyle ilgili ennn ufak bir yorum yapma hakkını nerenden buldun merak içindeyim eğer bu konuda şüphelerin varsa ayrıntılı bi rapor yollayabilirim ; p yolla raporu twist-cik. gercı anlattı durumu atıl, hak verıyorum ona ve susuyorum ben =p said: Mavi, 27 Ekim 2005 12:48 tarihinde demiş ki: Payro topacı benim hakkımda da böyle konuştu 1 hafta önce ayrıntılı bir rapor gönderdim 1 haftadır kalkamıyor yerinden. yok senın rapor yollamandan degil bilekkaos kızdı "$una $öle deme bana catıyor" dıye.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çok pis bi şekilde olur. en iyi kanka kız kankadır. kızdan kanka , pamuktan banka. ehe olmadı.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: oper, 26 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: daha önce de söylüyordum yine söylüyorum.. bugün başıma gelir gibi oldu bu durum... bi arkadaşımın bi arkadaşı aldı yanına beni "bak koçum ikiniz aranızda bişeler var ben seziyorum, git açıl kıza,şöyle de böylede vs vs " konuştu...ben her ne kadar begenmiş olsam bile onun arkadasım olmasını istiyorum..mesafeli de davranıyorum ama demek ki eskisi gibi mesafeli davranmam gerekiyomuş..dozu azcık değiştirince işler değişiyor..malesef bundan sonra da arayı soğutucam yoksa boka sarar bu olay... boşa dememişler ateşle barut yanyana durmaz diye.. durmuyor işte.. :( yeni mi anladın bunu?...[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yıllar once demiştim zati[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 @Lucifel: yazıyı okumadıgın nasıl da belli .. ilk cümlede ne demişim bak bakalım bi :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 niye olmasın kişisine göre deişir bnm kardesim olark saydıım biri var o da erkek msla,alan memnun bizde satan memnun:P:D doğru kişiyi seçmek gerek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar