Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlardan Kanka OLMAZ!!

oper

Öne çıkan mesajlar

daha önce de söylüyordum yine söylüyorum.. bugün başıma gelir gibi oldu bu durum... bi arkadaşımın bi arkadaşı aldı yanına beni "bak koçum ikiniz aranızda bişeler var ben seziyorum, git açıl kıza,şöyle de böylede vs vs " konuştu...ben her ne kadar begenmiş olsam bile onun arkadasım olmasını istiyorum..mesafeli de davranıyorum ama demek ki eskisi gibi mesafeli davranmam gerekiyomuş..dozu azcık değiştirince işler değişiyor..malesef bundan sonra da arayı soğutucam yoksa boka sarar bu olay...

boşa dememişler ateşle barut yanyana durmaz diye..
durmuyor işte.. :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Olur abi niye olmasın.
Millet dedi diye olmayacaksa salla gitsin.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper, 26 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
@Pyro:
kurunun yanında yaş mı demem gerekiyordu :D

senın o ate$ ve barut benzetmen,ark.nın senı cekıp sana dedıklerını kanıtlar gıbı de ondan.

acıkcası direk at gozluguyle bakmak gıbı olaya.bır kız bır erkek yanyanaysa dırek sevgılı demek gıbı bı$ı umarım anlatabılmı$ımdır.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Pyro öle deme en iyisi erkek erkeğe.
Her$eyde erkek olsun, kanka, sevgili, ortak ..vs.vs

Daha iyi :P[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

paticik topiclerine şöyle bir göz gezdirirsen kankama aşık oldum diye itiraf yapan bir çok erkekle karşılaşacaksın . Bu arada kankayla aşk kadar güzel birşey yok . Tavsiye ederim . Haftaya 8. ayımız..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela beybin kanka.
Mesende nickini deği$mese de kanka. Kim demi$ olmaz diye?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

olur abi, kankanı doğru seçecen o kadar. normalde aşık olabileceğin birini kankan olarak seçiyorsan sorun sendedir. ya da belki aşkı öyle yaşaman gerekiyodur.

bi hatun olarak bir çok kankam oldu, kimi yalan oldu kimiyse hala duruyo. ve hiçbiriyle de bi pürüz yaşamıyorum. hepsinin sevdikleri kızları bilirim, yengelerim de vardır. falan fistan.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Sosyal ağlarda paylaş

Kankaya aşık olmak..Her türlü sırrınızı sölüonuz birbirinizin her bişini,neyi sevdiğini neyi sevmediğini biliosun.Aslında çokda kötü değil..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

@Pyro ;
Bende yanyana durmama görü$üne katılmamanı desteklemi$im zaten[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

[Bu mesaj AthleT tarafından 26 Ekim 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yo duru, evet hanı biğşeyler hissedilir (her zaman değil tabiki ama nadirdir oda) super arkadaş olur kızdan erkekten.

ayrıca ateşle barutda yan yana durur tutmayı biliceksin[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kanka nedir sen bana 1 onu soyle... Mereba kanka olalim diyipmi kanka olunuyo? Kanka(kankardes) oyle 1 anda olunmaz senelerdir berebersinizdir, yediginiz ictiginiz ayri gitmez her seyinizi bilirsiniz anca oyle kanka olursunuz...[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading...
Sosyal ağlarda paylaş

walla kızdan kanka çok ii olur...
bu sayede olaylara çok farklı açıdan bakabilirsiniz...
dünyanızı geliştirebilirsiniz...
ama çok hayran olup benim gibi fall in love olayına girmeyin!!!
çünkü insanın canını çok acıtıyor....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...