Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlardan Kanka OLMAZ!!

oper

Öne çıkan mesajlar

ya bu konu tartışçılmaz yaw..
herkesin kanka anlayışı dsot anlayışı ayrı bi kere..
nereye kadar tartışırsın yani..
edit:farklı anlama olayına gitmeyin ha:)anlayış meselesi..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon

[Bu mesaj malik tarafından 26 Ekim 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben olmasını istemiyorum arkadaslar.. anlatamadım herhalde.. sanırım kanka derken de cok abarttım..her seyimi anlattıgım birisi degil...
ana tema(tabi benim için gecerli bişe): özel bi ilgi duymadıgın sürece kızlara çok yaklaşmayacaksın..normal arkadas olacaksın..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper, 26 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
daha önce de söylüyordum yine söylüyorum.. bugün başıma gelir gibi oldu bu durum... bi arkadaşımın bi arkadaşı aldı yanına beni "bak koçum ikiniz aranızda bişeler var ben seziyorum, git açıl kıza,şöyle de böylede vs vs " konuştu...ben her ne kadar begenmiş olsam bile onun arkadasım olmasını istiyorum..mesafeli de davranıyorum ama demek ki eskisi gibi mesafeli davranmam gerekiyomuş..dozu azcık değiştirince işler değişiyor..malesef bundan sonra da arayı soğutucam yoksa boka sarar bu olay...

boşa dememişler ateşle barut yanyana durmaz diye..
durmuyor işte.. :(

+1[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Olur efenim. Pek de gusel olur. Cok da gusel olur.

Ama cunku zaten :. = !?=[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden göreceli bir durum olabilirde olmayabilirde.Çevrenden o kdr etkilenme bence şahsen benim bir çok kız kankam var ve gayette oluyor.Ama bazı durumlardada zor durumda kalmıyor değilsin.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kızlardan pekde güzel kanka olur.
benim için kankanın cinsiyeti yoktur, insan olarak görürüm onu kız veya erkek olarak değil.
ha çook ilerde bakarsınki ondan iyisini bulamazsın, iki tarafda böyle düşünür o zaman sevgili olunur.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
Karpuz lvl 5* NE rogue (janissaries) frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 26 Ekim 2005 21:32 tarihinde demiş ki:sevgiliden kanka olmaz

gayet oluyor,hatta çokta iyi oluyor.hele birde eski ya$adıklarınızı geyıge vurabılıyorsanız cok gulebılıyorsunuz.

said:
twistedemo, 26 Ekim 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
kızlardan değil de kızla erkek kanka olamaz
olsaydı metboyla ben 12 yıl sonra böyle yapmazdık ;p

unutma ki herkes siz degil.
p.s:metboy erkek degil kendini kandırma fazla heh.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş ayagı dıt ayagıdır

ben kız arkadaşımımın erkek arkadşalarınyla gorusmeini engelliorum mesela

yüzüne kardeşim diip arkasından off bi civicivlesem şu hatunu varya diyen cok dialog gördüm

benim kankam diyebilcegim bi kız arkadaşım olmadı hiç.bi kız arkadaşımla hadi gel sinemaya gidelim olayı olmadı.hep grup halinde yani

hep mesafe bırakırım ben arada ilerde bişi olma olasılıgını göz onunde bulunduraraktan[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...