Polly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 pardon da dostluk ile kankalık ne zmn ayrı kavramlar oldu?[signature][hline]I have a pikachu.. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @polly:+1[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 1 suru arkin olur, 5 6 dostun olur 1 kac tane kankan olur... Yani her kanka dosttur, ama her dost kanka deildir =)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya bu konu tartışçılmaz yaw.. herkesin kanka anlayışı dsot anlayışı ayrı bi kere.. nereye kadar tartışırsın yani.. edit:farklı anlama olayına gitmeyin ha:)anlayış meselesi..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon [Bu mesaj malik tarafından 26 Ekim 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @malik:+2[signature][hline]I have a pikachu.. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @Hamish +3[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kankadan sevgili olur ama sevgiliden kanka olmaz :D (bu nasıl bi cümle yaa??neysee..Saçmaladın yine beybin..Evett)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @beybin:-1411451414141241:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olur olur[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 herkes; @kendim:+1 olacağı için sonu gelmez (=[signature][hline]I have a pikachu.. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 nie olmasın canım olur cokkkolur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaw ben olmasını istemiyorum arkadaslar.. anlatamadım herhalde.. sanırım kanka derken de cok abarttım..her seyimi anlattıgım birisi degil... ana tema(tabi benim için gecerli bişe): özel bi ilgi duymadıgın sürece kızlara çok yaklaşmayacaksın..normal arkadas olacaksın..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 OLUR![signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 madem oluyor.. bi tane olanlardan sipariş vermek istiyorum.. elinde fazla olan yollasın lütfen..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olanıda görduk valla herkes olamaz ona bakılırsa her erkekden de kanka olmaz[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: oper, 26 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: daha önce de söylüyordum yine söylüyorum.. bugün başıma gelir gibi oldu bu durum... bi arkadaşımın bi arkadaşı aldı yanına beni "bak koçum ikiniz aranızda bişeler var ben seziyorum, git açıl kıza,şöyle de böylede vs vs " konuştu...ben her ne kadar begenmiş olsam bile onun arkadasım olmasını istiyorum..mesafeli de davranıyorum ama demek ki eskisi gibi mesafeli davranmam gerekiyomuş..dozu azcık değiştirince işler değişiyor..malesef bundan sonra da arayı soğutucam yoksa boka sarar bu olay... boşa dememişler ateşle barut yanyana durmaz diye.. durmuyor işte.. :( +1[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olmaz..Budur![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence de olmaz kızlardan değil de kızla erkek kanka olamaz olsaydı metboyla ben 12 yıl sonra böyle yapmazdık ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Niye olmasın yaws bence çok güzelde olur,oluyo da,olacakta!!! (hem işede yarıyo hem böle olunca) (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olur niye olmasın[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Olur efenim. Pek de gusel olur. Cok da gusel olur. Ama cunku zaten :. = !?=[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Cidden göreceli bir durum olabilirde olmayabilirde.Çevrenden o kdr etkilenme bence şahsen benim bir çok kız kankam var ve gayette oluyor.Ama bazı durumlardada zor durumda kalmıyor değilsin.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kızlardan pekde güzel kanka olur. benim için kankanın cinsiyeti yoktur, insan olarak görürüm onu kız veya erkek olarak değil. ha çook ilerde bakarsınki ondan iyisini bulamazsın, iki tarafda böyle düşünür o zaman sevgili olunur.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Karpuz lvl 5* NE rogue (janissaries) frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: beybin, 26 Ekim 2005 21:32 tarihinde demiş ki:sevgiliden kanka olmaz gayet oluyor,hatta çokta iyi oluyor.hele birde eski ya$adıklarınızı geyıge vurabılıyorsanız cok gulebılıyorsunuz. said: twistedemo, 26 Ekim 2005 22:51 tarihinde demiş ki: kızlardan değil de kızla erkek kanka olamaz olsaydı metboyla ben 12 yıl sonra böyle yapmazdık ;p unutma ki herkes siz degil. p.s:metboy erkek degil kendini kandırma fazla heh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaş ayagı dıt ayagıdır ben kız arkadaşımımın erkek arkadşalarınyla gorusmeini engelliorum mesela yüzüne kardeşim diip arkasından off bi civicivlesem şu hatunu varya diyen cok dialog gördüm benim kankam diyebilcegim bi kız arkadaşım olmadı hiç.bi kız arkadaşımla hadi gel sinemaya gidelim olayı olmadı.hep grup halinde yani hep mesafe bırakırım ben arada ilerde bişi olma olasılıgını göz onunde bulunduraraktan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar